Alıntı:
erdem39 Nickli Üyeden Alıntı
bence en az 23 bin-25 bin falan olmalı çünkü yarın bir avrupa maçı oynandığında (mesela Şampiyonlar Ligine gitmek kısmet olursa) daha önce maça hiç gelmemiş olanlarda maça ilgi gösterir kombineler kapışılır maça 2 gün kala biletler tükenir;hem müthiş bir tribün şovu yapmak için hemde rakibin üstünde yeterli baskı kurabilmek için kapasitenin 23-25 bin kadar olması şart en az.Mesela ben bile istanbuldan gelirim sivastaki bir grup maçına.benim gibi düşünen çok vardır,bu şartlarda şu kapasite ihtiyacı karşılamaz.yetmez stat çok olur dışarıda kalan.ama 25 bin kişilik bir 4 eylül stadı yeterli olabilir.bu tabi benim fikrim.he bide en azından stadın hepsi olmasa bile çoğu bölümü kapatılmalı ambians açısından.3 tarafı olabilir mesela.bu düşüncemi yönetime ulaştırabilecek biri varsa hemen ulaştırsın ki futbol anlamında yakaladığımız büyük kulüpleri stat anlamında da yakalayalım.
|
Ewet ben de katılıyorum abi bunu birisi yönetime bildirsin mantıklı düşünüldüğünde sivasın bir sürü taraftarı war bi avrupa kupasına katılırsak Türkiye nin her yerinden seyirci gelir onun için kapasite çoğaltılmalı ve üstü bazı yerleri kapatılmalıdır ....