Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: Trabzonspor'a kötü haber
Alt 24.08.2007, 00:33   #61
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 884 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: Trabzonspor'a kötü haber

Alıntı:
sivasligulum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
burak kardesim ts baskani baskanmi sende biliyorsundur albayraga karsi kimse destek cikmiyor cikmazda adam gibin adam olsaydi öyle salak salak konusmazdi nasil ben fair play diyorsam oda aynisini derdi ama aralikda zaten yoklar kesin mehmet ali yilmaz gelir ve trabzon huzura kavusur
Kardes Bizim Trabzonspora karsi kinimiz yok Olaylari körükleyen ve Trabzona asla ve asla hic yakismayan baskan Nuri Albayrakin Tv de verdigi demecler Iki takim Taraftarinida geriyor Senelerdir biz Trabzonla kardes klübüz Sahada 30-40 Taraftarin yaptigini tabiki Bütün Trabzonspora mal etmek cok yanlis. yanlis yapan cezasina katlanacak
Alt 24.08.2007, 00:37   #62
sivasligulum
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 sivasligulum Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Trabzonspor'a kötü haber

yigido gardas bende bunu diyorum ts baskanin söyledikleri zaten sacma sonucta kendini kurtarmaya bakiyor ama aralikda zaten isi bitdi.benim zoruma giden tüm bu olaylar trabzonspor taraftarina mal edilmesi sonucta bende trabzinspor taraftariyim ama baskani veya sahaya giren seyirci gibi düsünmüyrom ve olanlarida onaylamiyorum.bende sivasi kardes kulüp olarak kabul ediyorum ve halende öyle sonucta lige ciktinda sevinenlerden biri bendim ama bu olaylar beni baya yipratdi esimlen cok üzüldük sonucta kendisi sivasli
sivasligulum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Trabzonspor'a kötü haber
Alt 24.08.2007, 00:39   #63
buraks58
Usta Yiğido

buraks58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

459 Mesajına 1.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 buraks58 FAZLA SÖZE GEREK YOKburaks58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

arkadaşlar herkese ii akşamlar.sivaslıgülüm sizede anlaşamadığımız konular olsada iyi niyetli düşüncelerinizden ötürü teşekkürler.
Alt 24.08.2007, 00:41   #64
sivasligulum
Yeni Yiğido

sanada iyi geceler burak kardes kib aeo ve her zaman fair play sonucta komsuyuz
Alt 24.08.2007, 00:51   #65
yigido Atilla
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 884 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
yigido gardas bende bunu diyorum ts baskanin söyledikleri zaten sacma sonucta kendini kurtarmaya bakiyor ama aralikda zaten isi bitdi.benim zoruma giden tüm bu olaylar trabzonspor taraftarina mal edilmesi sonucta bende trabzinspor taraftariyim ama baskani veya sahaya giren seyirci gibi düsünmüyrom ve olanlarida onaylamiyorum.bende sivasi kardes kulüp olarak kabul ediyorum ve halende öyle sonucta lige ciktinda sevinenlerden biri bendim ama bu olaylar beni baya yipratdi esimlen cok üzüldük sonucta kendisi sivasli

Allah izin verirse Siz sivasspor deplasmanina mac yapmaya geleceksiniz bizde trabzonspor deplasmani mac yapmaya gidecegiz.Sadece trabzonlularimi üzdügünü düsünüyorsun kardes sitede 15 gündür bu olay bizide yipratti.Önümüzde Fenerbahce maci var o maca bile konsantra olamiyoruz su olay bir an önce kapansada bizlerde rahatlayip sevdigimiz gönül verdigimiz Sivassporumuza konsantra olalim... Futbol öyle ilginc bir sporki hakemin yanlis bir kararindan dolayi 40 senedir Almanya ile ingiltere dünya kupasinda Atilan bir gol cizgiyi gectimi gecmedimi konusu 1966 dan beri basini ve taraftari mesgul ediyor ama zevk veriyor hatalar olmasa Futbol dünyada böyle sevilmezdi.
Alt 24.08.2007, 00:55   #66
sivasligulum
Yeni Yiğido

sana aynen katiliyorum yigido atillayigitlik nedir bilirim sonucta benimn gercek adimda yigit...insallah nice süper lig maclarina ss-ts olaysiz maclar nasip olsun bu olanlar son olsun....kimse arami sivaslilarlan bozmaz : esim sagolsun o yüzden medeni olalim kimse kimseye hakaret etmesin yok hamsi kafali falan filan gardas...bu lig hepimizin
Alt 24.08.2007, 01:15   #67
yigido Atilla
Usta Yiğido

Alıntı:
sana aynen katiliyorum yigido atillayigitlik nedir bilirim sonucta benimn gercek adimda yigit...insallah nice süper lig maclarina ss-ts olaysiz maclar nasip olsun bu olanlar son olsun....kimse arami sivaslilarlan bozmaz : esim sagolsun o yüzden medeni olalim kimse kimseye hakaret etmesin yok hamsi kafali falan filan gardas...bu lig hepimizin
Evet cok Dogru Söylüyorsun kardes...Kimsenin kimseye Hakaret etmeye Hakki yok .Site yönetiminden Ricam Trabzon10 lu Nickle giren Arkadas ya ihtar edilmeli yada Siteden uzaklastirilmali.Trabzonlularl a Sivasli Taraftarlari Germeye hakki yok.
Alt 24.08.2007, 01:20   #68
Dark Force
Usta Yiğido

Dark Force - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 576 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 Dark Force FAZLA SÖZE GEREK YOKDark Force FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Trabzonspor'a kötü haber

3 puanı bize vermek zorundalar aksi takdirde federasyon çok sıkıntı yaşar
Dark Force isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2007, 02:00   #69
adilakbulut
Acemi Yiğido

adilakbulut - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 adilakbulut isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
slm sivasli arkadaslar ben almanyadan sivas yildizelili esi olan bir gurbetci trabzonluyum.sizlerlen medenice fikrimi paylasmak icin buraya yaziyorum.trabzonda olan olaylari bir insan olarak onaylamiyorum.sonucta olan oldu ama suda bir gercek eyerki trabzonspora avrupa bakarak örnek ceza veriliyorsa o zaman sivasli 4 oyuncunuzada avrupaya bakarak örenek olarak ceza verilmeli.damimarca-isvec maci örnek veriliyor o zaman bende sadece sunu diycem manchester united li efsana oyuncu eric cantona mac esnasinda bir seyirciye tekme tokat girdigi icin futbol sahalarindan 6 ay men edildi.demek istedim su mac sizin lehinize 3-0 verilsin ama ayni anda mehmet yildiz,musa kus,mohammed ve yasirinde en az 6 ay sahalardan men cezasi almasi lazim.eyerki fair play diyorsak avrupaya bakip örnek alalim.eyerki bu futbolculara ceza verilirse o zaman adelet ve fair play yerini bulur.birakalim yok rövans yok sivcasta görüsecez bu kafaylan adam olmayiz.ve sunu bilin hic bir zaman ben bir medeni trabzonspor taraftari olarak bu olaylari onaylamiyorum.mecnun baskan adam gibi adam cok efendi birisi...umar ve dilerimki hepiniz bana katilirsiniz...sevgi ve saygilarimla gurbetci61
iyi güzel hos demissin de , o futbolcu adam gibi macini seyreden seyirciye ucarak tekme atti,sivasli futbolcular ise arkadaslarina vuran kisiye vurdular.eger öyle yapmasalardi o kalabalik cok daha büyüyecekti belki,cünkü baktilar sahaya giren dayak yiyor diye cogu geri cekildi.danimarka isvec macindan sonra danimarkalilar kendileri macin 3-0 hükmen yenik bitmesini ve böyle bir olayi sidettle kinadiklarini söylediler,daha ceza kesilmeden! sizinkiler gibi yok trabzonun hakkini yedirmeyiz yok onlar trabzonlu degil (ugandali olabilirler belki(!) ) gibi aciklamalarda bulunmadilar.
adilakbulut isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.08.2007, 08:18   #70
balili17
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 657 balili17 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

hay agzına saglık bu sözleri sarf eden yöneticiyi başkana teşekkür ederim dogru olanı demiş HELAL OLSUN
balili17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla