Alıntı:
sivasligulum Nickli Üyeden Alıntı
slm sivasli arkadaslar ben almanyadan sivas yildizelili esi olan bir gurbetci trabzonluyum.sizlerlen medenice fikrimi paylasmak icin buraya yaziyorum.trabzonda olan olaylari bir insan olarak onaylamiyorum.sonucta olan oldu ama suda bir gercek eyerki trabzonspora avrupa bakarak örnek ceza veriliyorsa o zaman sivasli 4 oyuncunuzada avrupaya bakarak örenek olarak ceza verilmeli.damimarca-isvec maci örnek veriliyor o zaman bende sadece sunu diycem manchester united li efsana oyuncu eric cantona mac esnasinda bir seyirciye tekme tokat girdigi icin futbol sahalarindan 6 ay men edildi.demek istedim su mac sizin lehinize 3-0 verilsin ama ayni anda mehmet yildiz,musa kus,mohammed ve yasirinde en az 6 ay sahalardan men cezasi almasi lazim.eyerki fair play diyorsak avrupaya bakip örnek alalim.eyerki bu futbolculara ceza verilirse o zaman adelet ve fair play yerini bulur.birakalim yok rövans yok sivcasta görüsecez bu kafaylan adam olmayiz.ve sunu bilin hic bir zaman ben bir medeni trabzonspor taraftari olarak bu olaylari onaylamiyorum.mecnun baskan adam gibi adam cok efendi birisi...umar ve dilerimki hepiniz bana katilirsiniz...sevgi ve saygilarimla gurbetci61
|
iyi güzel hos demissin de , o futbolcu adam gibi macini seyreden seyirciye ucarak tekme atti,sivasli futbolcular ise arkadaslarina vuran kisiye vurdular.eger öyle yapmasalardi o kalabalik cok daha büyüyecekti belki,cünkü baktilar sahaya giren dayak yiyor diye cogu geri cekildi.danimarka isvec macindan sonra danimarkalilar kendileri macin 3-0 hükmen yenik bitmesini ve böyle bir olayi sidettle kinadiklarini söylediler,daha ceza kesilmeden! sizinkiler gibi yok trabzonun hakkini yedirmeyiz yok onlar trabzonlu degil (ugandali olabilirler belki(!) ) gibi aciklamalarda bulunmadilar.