Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..
Alt 30.08.2007, 08:45   #11
excalede
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 excalede Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..

Arkadaslar tff nun anayasa gibi kuralları vardır.bunlar hiçbir nedenle değiştirelemez hangii kulup olursa olsun kesinlikle taraflı karar verilemez ama biliyoruzki bu turkiyenin bi gerçeği torpil rüşvet yani bunlara alışmış bir ülkeyiz,her konuda.şuda bi gerçekki tff ne yaptığını bilmez bi hale geldi.sonuçta trabzonun ve sivasın haklarını yediler.sahada ki sonuç ne olursa olsun eğer taraftar sahaya iniyorsa maç tatil edilir.fiili bir taaruz oluyorsa tabi. yani trabzonun onde olması bu durumu değiştirmez.verilecek cezada apaçık belli.bunu detaylarıyla anlatamam ama kısaca sonuç trabzona 2 maç seyircisiz ve hükmen 3-0 yenilgi.sivasada kavgaya karışan futbolculara maç cezası verilmeliydi.kurallar bunu söylüyo.ama gel derdini tff daki böyle iki yüzlü başkan ve adamlarına anlat işteeeee......
excalede isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 10:28   #12
omer58
Yiğido

omer58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

82 Mesajına 118 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 707 omer58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
terelelli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar lütfen biraz anlayışlı olun.bugunku gazetelerde bulent demirlekin verdiği ifadeyi okumuşsunuzdur heralde..ne dedi:sahaya dönersem 5-6 sivaslı oyuncuya olaylara karıştıkları için kırmızı kart vermem gerekiyordu onun için çıkmadım dedi.yani eğer çıksaydı sivas resmen 3-0 hukmen mağluptu.şimdide maçın tekrarına itiraz ediyorsunuz.ben trabzonluyum.ama o sahaya inen ********leri nefretle kınıyorum.umarım bir daha böyle olaylar hiçbir stadta olmaz..
arkadsım mantıklı konuşalım böle bi durumda trabzonun tff dki yetkilileri nie maçı sizin lehinize deil de tekrarına çıkmasına ellerinde madem böle bi somut adım var nie engel olmadılar isteseler o güçleri yokmu ,, böle somut bir gerçek olsa onlar nie maçı size vermediler .bizim futbolcular şuçlu idi de nie tahkimden ceza almadan döndüler.nie 250,000 ytl cezamız ı düsürdüler sana sölüyorm eğer dediğin şey gerçek olsaydı bunu yaparlarmıydı
omer58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 10:56   #13
terelelli
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 terelelli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
crzzzy22 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadsım mantıklı konuşalım böle bi durumda trabzonun tff dki yetkilileri nie maçı sizin lehinize deil de tekrarına çıkmasına ellerinde madem böle bi somut adım var nie engel olmadılar isteseler o güçleri yokmu ,, böle somut bir gerçek olsa onlar nie maçı size vermediler .bizim futbolcular şuçlu idi de nie tahkimden ceza almadan döndüler.nie 250,000 ytl cezamız ı düsürdüler sana sölüyorm eğer dediğin şey gerçek olsaydı bunu yaparlarmıydı
bak kardeşim;ts bugüne kadar bu tff dan en fazla zararı gören takımdır(4 büyükler içinde).şimdi senin sorduklarını 15 gündür bende düşünüyorum ama içinden çıkamadım daha.diyorlarki 5-6 oyuncu kırmızı kart görmesi lazımdı;e o zaman bu oyunculara ceza nerde?250000 ytl cezayı neden verdiniz ve niye kaldırdınız.madem tff hakem hatalıdır,maçı bitirmesi gerekir diyo,neden tekrarına karar veriyo..vs vs vs...
sonuçta trabzonspora büyük bi haksızlık yapılmıştır.25 sn kala kazandığı maçı tekrar tarafsız sahada seyircisiz oynamaya karar vermişler.ozaman bu karar hakem hakkında söyledikleriyle örtüşüyormu sizce...biraz tarafsız olun ve düşünün:bu durumda tekrar mı olmalıydı yoksa maç 1-0 tescil mi edilmeliydi.
birde şunu söylemek istarim;tff un nöri albayrakın tehditlerinden korktuğunu iddia ediyosunuz.kardeşim bırakın allah aşkına adamı biz ts taraftarları olarak kaale almıyoz tff niye korksun adamdan.inşallah yakında ondanda kurtulacaazz....inşallah bu gs amigosu ulusoydan da kurtulacaaazzz...hepinize selamlar.
terelelli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..
Alt 30.08.2007, 11:00   #14
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..

Tahkimden iyi haber diyince bende sandımki macın sonucu bizim lehimize verdi sandım fakat ne gezer 250 bin ytlyi 50 bin ytl indirmişler biz bu taktiklerin alasını biliyoruz önce yüksek tutup sonra indirim yapıyorlar işin garip tarafı bu para cezası neye göre verildi bir türlü cözemedim çözen varsa bizide aydınlatsın şimdi trabzonsporun eline yeni bir koz gecti hakeme ve saha gözlemcilerine istededikleri gibi ifade vermeye zorladılar kim bilir nuri karabayrak ne kadar rüşfet verdide bu raporların haricinde başka bir raporla birden bire tam tersi ifadeler ortaya cıktı neymiş oyunu devam ettirirsem sivsasporlu futbolculardan sahaya girip futblcuları dövenelere neden el kaldırdınızdiye 5-6 tanesine kırmızı kart göstermem lazımdı diyesiymiş inanmıyorumya işin doğrusu SİVASSPORDA trabzonsporda madur oldu saha eylemleri yüzünden ama neden bizden 6 futbolcumuz disiplin kuruluna verildi 50 bin ytl para cezası+ masörümüze 2 mac ceza verildi onu anlayamadım seyirci sahaya girerek macı katletti tamamda bizmi sahaya girinde bizi tokatlayın dedik son dakkika içinde o duran toptan gol olmayacağını kim garanti ederdi ne malum berabere bitmeyeceği TRABZONUN esas yapacağı bütün kamuoyundan özür dileyerek bu işin asıl sebebi bizim futbolcumuz olan AYMANDIR bizde onun yaptığını onylamıyoruz bu futbolcumuzu süresiz kadro dışı bırakıyoruz deme cesaretinde bulunamadılar
İsim:  _st.jpg
Görüntüleme: 554
Büyüklük:  22,8 KB (Kilobyte)
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..
Alt 30.08.2007, 11:13   #15
terelelli
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 terelelli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tahkimden iyi haber diyince bende sandımki macın sonucu bizim lehimize verdi sandım fakat ne gezer 250 bin ytlyi 50 bin ytl indirmişler biz bu taktiklerin alasını biliyoruz önce yüksek tutup sonra indirim yapıyorlar işin garip tarafı bu para cezası neye göre verildi bir türlü cözemedim çözen varsa bizide aydınlatsın şimdi trabzonsporun eline yeni bir koz gecti hakeme ve saha gözlemcilerine istededikleri gibi ifade vermeye zorladılar kim bilir nuri karabayrak ne kadar rüşfet verdide bu raporların haricinde başka bir raporla birden bire tam tersi ifadeler ortaya cıktı neymiş oyunu devam ettirirsem sivsasporlu futbolculardan sahaya girip futblcuları dövenelere neden el kaldırdınızdiye 5-6 tanesine kırmızı kart göstermem lazımdı diyesiymiş inanmıyorumya işin doğrusu SİVASSPORDA trabzonsporda madur oldu saha eylemleri yüzünden ama neden bizden 6 futbolcumuz disiplin kuruluna verildi 50 bin ytl para cezası+ masörümüze 2 mac ceza verildi onu anlayamadım seyirci sahaya girerek macı katletti tamamda bizmi sahaya girinde bizi tokatlayın dedik son dakkika içinde o duran toptan gol olmayacağını kim garanti ederdi ne malum berabere bitmeyeceği TRABZONUN esas yapacağı bütün kamuoyundan özür dileyerek bu işin asıl sebebi bizim futbolcumuz olan AYMANDIR bizde onun yaptığını onylamıyoruz bu futbolcumuzu süresiz kadro dışı bırakıyoruz deme cesaretinde bulunamadılar
Eklenti 2413
kardeş olayları başlatan ayman değil sizin musa aydınmıdır nedir.asıl sizin başkanınızın bu adamı bi şekilde uyarması gerekir
terelelli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 11:36   #16
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI

Futbolcular arasında olay cıkabılır yalnız buna hıc bır taraftar karısamaz mac gunu bız trabzonda ıdık yemek yemege gıttgımız bı lokantada ve arabayı yaptırmaga gıttıgımız sanayıde bu seyırcı t.s ypnetımı gondermek ıstıyor ve bu mactada kesın olay cıkacak denıldı demekkı sebebı sivasspor veya balılı deıl sadece kulubun kendı taraftarı ıle olan sorunu ... Macın ardından tum spor kanallarında ızledıysen tum spor yazarları ne dedı bu macı dırek sıvasspora verecekler t.s ıse cok buyuk ceza vermelıler aldıgınız 5 mac sunu ıyı dusunun tff sızın arkanızda sızın haluk abınız var duygu somurusu yapma gs amıgosu felan fılan dıye her seyı sızde ıyı bılıyorsunuz kı tff sıze torpıl gecıyorr
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..
Alt 30.08.2007, 17:18   #17
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..

Alıntı:
arkadaşlar lütfen biraz anlayışlı olun.bugunku gazetelerde bulent demirlekin verdiği ifadeyi okumuşsunuzdur heralde..ne dedi:sahaya dönersem 5-6 sivaslı oyuncuya olaylara karıştıkları için kırmızı kart vermem gerekiyordu onun için çıkmadım dedi.yani eğer çıksaydı sivas resmen 3-0 hukmen mağluptu.şimdide maçın tekrarına itiraz ediyorsunuz.ben trabzonluyum.ama o sahaya inen ********leri nefretle kınıyorum.umarım bir daha böyle olaylar hiçbir stadta olmaz..
peki bu sahaya inen kisi silahli olsaydi bizim futbolcumuza zarar verseydi ne olacakti trabzon seyirciside bu karari kendine yediremiyor sonucun yuzde yuz 3-0 sivasin lehine olmasi gerekiyordu ama gel gorki adalet bu iste
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2007, 17:26   #18
SEMİH-58
Usta Yiğido

SEMİH-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 901 SEMİH-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bu karar zaten baştan yanlıştı fakat tff nin aldıgı kararların hangisi dogru ki...
Alt 30.08.2007, 17:26   #19
avare
Usta Yiğido

avare - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

195 Mesajına 296 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 841 avare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz seinavare kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..

Alıntı:
bak kardeşim;ts bugüne kadar bu tff dan en fazla zararı gören takımdır(4 büyükler içinde).şimdi senin sorduklarını 15 gündür bende düşünüyorum ama içinden çıkamadım daha.diyorlarki 5-6 oyuncu kırmızı kart görmesi lazımdı;e o zaman bu oyunculara ceza nerde?250000 ytl cezayı neden verdiniz ve niye kaldırdınız.madem tff hakem hatalıdır,maçı bitirmesi gerekir diyo,neden tekrarına karar veriyo..vs vs vs...
sonuçta trabzonspora büyük bi haksızlık yapılmıştır.25 sn kala kazandığı maçı tekrar tarafsız sahada seyircisiz oynamaya karar vermişler.ozaman bu karar hakem hakkında söyledikleriyle örtüşüyormu sizce...biraz tarafsız olun ve düşünün:bu durumda tekrar mı olmalıydı yoksa maç 1-0 tescil mi edilmeliydi.
birde şunu söylemek istarim;tff un nöri albayrakın tehditlerinden korktuğunu iddia ediyosunuz.kardeşim bırakın allah aşkına adamı biz ts taraftarları olarak kaale almıyoz tff niye korksun adamdan.inşallah yakında ondanda kurtulacaazz....inşallah bu gs amigosu ulusoydan da kurtulacaaazzz...hepinize selamlar.
sucunuzuda kabul etmiyorsunuz bide yag gibi suyun ustune cikmaya calisiyorsunz arkanizda haluk ulusoy var tabi boyle yaparsiniz ama bir laf vardir alma mazlumun ahini cikar aheste aheste
avare isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..
Alt 30.08.2007, 17:26   #20
serhan_58
Yeni Yiğido

serhan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serhan_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: TAHKİM´DEN İYİ HABER..

tff gerekçeli kararı açıkladı gerekçeye bakarmısınız ???
serhan_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla