Alıntı:
crzzzy22 Nickli Üyeden Alıntı
arkadsım mantıklı konuşalım böle bi durumda trabzonun tff dki yetkilileri nie maçı sizin lehinize deil de tekrarına çıkmasına ellerinde madem böle bi somut adım var nie engel olmadılar isteseler o güçleri yokmu ,, böle somut bir gerçek olsa onlar nie maçı size vermediler .bizim futbolcular şuçlu idi de nie tahkimden ceza almadan döndüler.nie 250,000 ytl cezamız ı düsürdüler sana sölüyorm eğer dediğin şey gerçek olsaydı bunu yaparlarmıydı
|
bak kardeşim;ts bugüne kadar bu tff dan en fazla zararı gören takımdır(4 büyükler içinde).şimdi senin sorduklarını 15 gündür bende düşünüyorum ama içinden çıkamadım daha.diyorlarki 5-6 oyuncu kırmızı kart görmesi lazımdı;e o zaman bu oyunculara ceza nerde?250000 ytl cezayı neden verdiniz ve niye kaldırdınız.madem tff hakem hatalıdır,maçı bitirmesi gerekir diyo,neden tekrarına karar veriyo..vs vs vs...
sonuçta trabzonspora büyük bi haksızlık yapılmıştır.25 sn kala kazandığı maçı tekrar tarafsız sahada seyircisiz oynamaya karar vermişler.ozaman bu karar hakem hakkında söyledikleriyle örtüşüyormu sizce...biraz tarafsız olun ve düşünün:bu durumda tekrar mı olmalıydı yoksa maç 1-0 tescil mi edilmeliydi.
birde şunu söylemek istarim;tff un nöri albayrakın tehditlerinden korktuğunu iddia ediyosunuz.kardeşim bırakın allah aşkına adamı biz ts taraftarları olarak kaale almıyoz tff niye korksun adamdan.inşallah yakında ondanda kurtulacaazz....inşallah bu gs amigosu ulusoydan da kurtulacaaazzz...hepinize selamlar.