--->: Haluk Ulusoy Konuştu...
Ya haluk ULUSOY oturduğu koltukta trabzon kimliğini askıya alarak tarafsızlığını koruyacak,yada bir dalda iki karpuz taşınır atasözüne istinaden böyle yoluna devam etmek gerekirse,halk nezdinde ağır-hafif eleştirilere maruz kalacak.Anlayamadığım nokta almanyada veya şurda burda bu olay karşısında tepki vermeyen insana şaşarım.Tüm spor kamuoyu SİVASSPOR'un hakkının yendiğini iddia ediyor,federasyon ise ''eğer gerçekleri açıklarsak yer yerinden oynar '' gibi deli saçması açıklama yapıyorlar.
Adama sorarlar,söyle o zaman madem temiz futbol için kıvranıyor cümle alem.Açıklamada yok.
Abdullah GÜL cumhurbaşkanı adayı olduğu zaman,o konuma bizim hemşerimiz ABDÜLLATİF ŞENER'de adaydı.Hiçbir hemşerimizin gıkı çıkmadığı gibi,GÜL'e biat etti hemşerilerim.Şimdide vay trabzonlu arkadaşlarımız var gibisinden söylemler sonucu,ülke genelinde tıpkı senelerdir ''uzay çağında yaşıyoruz'' ''hala eski kafadasın '' gibi söylemlerin neticesinde ulus olarak ülke sevgisi,vatan sevgisini kaybettik,anne-baba aile kavramları kayboluyor,milli degerlerimiz ayaklar altına alındı.
Bırakınızda gün bu gün,hiçbir şiddete,teröre varmaksızın,bireysel olarak hakkımızı savunmak adına,milliyetçilik fikrini yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımıza aşılamış olalım.
Veya sizlerin buyurduğu gibi her yapılan haksızlığı kabullenelim,Türkiye olarak,GENELKURMAYIMIZ,CUMHURB AŞKANLIĞIMIZ,ANAYASAL kurumlarımız halkımızın gözünde kirletildi ve ayaklar altında geziyor.Yılların verdiği vurdumduymazlık,tanınan sosyal haklardan faydalanamamanın verdiği rahatlık sonucu almanyada sadece TÜRK vatandaşlarına özgü olarak,GÖÇ YASASI çıkartıldı.bu ve benzeri aleyhimize gelişen olayları kabullenelim gitsin.
Anlamak güç, benim sivaslı hemşşerilerimi;zenginimiz yazlığında villasında yan gelip yatıyor.Orta hallimiz amanin ekmek parasına uğraşayım yeter derdinde.
Kime ne diyeyim bilmiyorum.Saldım çayıra mevlam kayıra gitsin o zaman.