mrb tüm yigidolar...
ben almanyanin köln sehrinde kaliyorum... bu yaziyi gördügümde hemen bende biseyler yazmak istedim!!! ben burda dogdum burda büyüdüm ve kücük yaslardan beri takimdayim! suanki oynadigim takim epey yüksek oynuyor ve bende biseyler basarmak istiyorum ama burdaki imkanlar el vermiyor! ne derseniz deyin Türk pasaportun olursa sansin cok zor!
TÜM YETKILILERDEN RICAM BANA BI SANS VERSINLER!!!! 18 YASINDAYIM; 1986 DOGUMLUYUM VE SOL KANATTA OYNUYORUM!!! HER IKI AYAGIMIDA KULLANABILIYORUM!!! SIMDIKI OYNADIGIM TAKIM VERBANDSLIGA OYNUYOR... belkide bu yazimla beraber hic beklenmedik bi yetenekle karsilacaksiniz... bana bi yol gösterin herseyi yapmaya hazirim!!!!!! kendime gercekten cok güveniyorum!!! eger suan imkanim olsaydi gelirdim sivasa ama benim okul 1 ay sonra kapaniyor... SIZDEN TEK ISTEDIGIM SIVASA GELDIGIMDE 1 AY SONRA BANA BI SANS TANISANIZ!!????!! sadece birkere bakin eger olmazsa size yinede coooook tesekkür ederim ama denemekle hic bisey kaybetmezsiniz! belki bu yaziyi okudugunuzda güleceksiniz ama ben gercekten tüm yüregimle ve inancimla yaziyorum! belki biri duyarda ciddiye alir umudugu ile sizlere sesleniyorum, lütfen!!! eger kendime bu kadar güvenim olmasaydi zaten böyle biseyi asla yazmazdim! BANA KONUSABILECEGIM BIR YETKILI VEYA BIR YÖNETICI LAZIM!!! dedigim gibi SOL ayagimi cok iyi kullanabiliyorum... umarim bana yardimci olursunuz abilerim...
herkese allahin selamini gönderiyor ve sivassporumada basarilar diliyorum!!!
MEKAN K VATAN 58!!!
|