--->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ?
tecrubeli futbolculardan ve 11 futbolcu yani dusman degil 11 arkadas cikmasi lazim! sen bjklisin sen gslisin olaz!!!
sahada 11 arkadas birbirleriyle anlasan ve birbirleriyle oynamayi bilen kisiler olussun!!!
egoistlik olursa isimiz yas!!!
ÜMİT KARANDA DEVAMLILIK YOK ONDAN YANE BENCE ÇOK ŞAÇMA Bİ KONU OLMUŞ DESEM... KISARMISIN
NEDENİ O OYUNCULAR DEVAMLİ İYİ OYNUYODA ONLARI ALIYO YOKSA SÖLE ŞU ANDA KÖTÜT Bİ FUTBOLCU VARMİ MİLLİ TAKIMDA
SENİN AÇTIĞIN KONU ÇOK NORMALDE BUMU KÖTÜ SEN KENDİ KONULARINA BİR BAK
--->: -->: --->: milli takimda neden hep ayni oyun
Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Kardesim Hakan sükür Futbolu birakmadan hic bir Teknik direktör Hakani kesemez ister begenin ister begenmeyin. Türkiyenin son 15 yilda yetistirdigi en iyi santraforu. Hakan Futbolu Birakirsa bence Milli Takimin degismeyen santraforu Mehmet yildiz olacak,ikisi bir birine cok benziyor Böyle santraforlar olmasa ileride top tutma imkanimiz yok. Forvetle ortasahayi bir birlerine yakinlastirmadan gol atamazsiniz. En iyi örnek Süperligde Fenerbahce, Kezman gibi dünya yildizi aliyorlar ama Kezmani Rahatlatacak yaninda Biri yok Hakan sükür, Mehmet yildiz gibi biri olmazsa Kezmani alsan ne yazar ileride top tutacak rakibi hataya zorlayacak zorlama aninda kezman gibi bir golcün olursa her rakibi cözersin ve leblebi gibi gol atarsin Mehmetle ,Hakan tipi santrafor Avrupada bile parmakla sayilacak kadar az... Hakanin yaninda oynayacak Milli takimda malesef Kezmanimiz yok..
Hakanla, Mehmet yildiz yan yana oynarmi bence hayir ayni stilde oynayan iki santraforu hic bir hoca oynatmaz, yok su oynasin bu oynasin demekle olmaz burasi Milli Takim
Abi yine döktürmüşsün. Seninle 1 yıl önceden yazdıklarımız bir yıl sonra gerçek oluyor. Mehmet için kiralık gönderilirken söylediklerimiz geldi aklıma bir an. Ama ben Mehmet ile Hakan tarzı bir oyuncunun ofansif bir takımda oynayabileceğini düşünüyorum. Tabi iyi bir oyun kurucu ile. Özellikle şut konusunda ve içeriye sızma konusunda etkili birisi arkadan çok iş yapar.
-->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ??
Alıntı:
marsgezegeni Nickli Üyeden Alıntı
slm.
devamli izledigim maclarda sivasspor yada baska takimlar devamli bir oyuncu ya yeniliyor diyorum galatasarayda oynayan ÜMIT KARAHAN bu oyuncu devamli lig maclarinda oynuyor vede devamli gol atiyor neden milli takimda hic oynamiyor kimsede hic bir sey demiyor hic akil erdirici bir sey degil
lig takimlarinda okadar cok golcü oyuncular var hic kimse onlari görmüyor neden neden bence bir anormallik var sizler de dersiniz arkadaslar ???
görüslerinizi bekliyorum
--->: milli takimda neden hep ayni oyuncular var ?
sayfalarca yazmışız ama unutmayalımmki fatih terim geseli ve o yüzden taımcılık yapıyor bizim konuşmamız artık boş sırf gesede oynuyor diye baltayla maca çıkıyoz