Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Beni mahçup edin!
Alt 27.09.2007, 12:56   #21
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 959 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: Beni mahçup edin!

abdullah abi her zaman senin dediklerin çıkıyo onun için bu yazılarına kızanlar hoşlanmayanlar oluyo sen anladın abi abdullah abi taraftar profiline bakıyorsun bir bursa gibi veya diğer coşkulu taraftarlar gibi neden olamıyoruz diyorsun şimdi bizi bize beni bana bıraksalar senin istediğin taraftar profilini 1 haftada oluştururum vede oluştururuz yeterki tamam desinler bize tamam demedikleri için bir şey yapamıyoruz abdullah abi sende iyi biliyorsun
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: --->: Beni mahçup edin!
Alt 27.09.2007, 13:06   #22
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: Beni mahçup edin!

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Evet kardes cok güzel yorumlamisin ama yönetimin de desteklemesi gerekiyor..Gecen hafta Konyasporun ikinci baskani lig tvde cok güzel bir aciklama yapti belki izleyen olmustur yeni Tararaftar olusturmayi düsünüyorlamis. 3,700 kombine bileti dagitmislar. Dernegin ismi simdi aklimda degil ama cok iyi organiza olacaklarmis Taraftarin tezahüratlarindan tutun her seyine kadar ilgileneceklermis taskinlik yapanin kombinesi derhal elinden alinacakmis.Bu islerli yönetimden baskasi cözemez sponzor bulunmali. Tek bir isim altinda bu grup Maddi ve manevi sekilde desteklenmeli,yoksa gerisi hikaye
atilla abi aynen katılıyorum sivasta ister yönetim olsun ister iş adamları olsun, firma sahipleri olsun taraftara destek olmuyorlar. eğer sivas tribunlerının iyi biryere gelmesi isteniyosa bunlar ŞART.

öte yandan herkes bursaspor-fenerbahçe maçında bursa taraftarının atkı şovundan bahsetmiş. Bursa gibi bir tekstil kentiyle bizlerin kıyaslanması bence yalnış olur. çünkü bursada adamlar atkıları yapıyo bir tarafınada reklamını basıyo stadda getirip dağıytıyo taraftara sadece onu açmak kalıyo.

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2007, 13:14   #23
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

...inşallah liderde olacağız...
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.09.2007, 13:30   #24
1967DERNEK_EMRE
YASAKLI ÜYE

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967DERNEK_EMRE Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
kakikli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
süper ligde ilk sezonumuz.
gs ile sivasta oynuyoruz hava soğukmu soğuk,koltuklar kar buz.
ben taa sinoptan çıkmış maç izlemeye gelmişim, maça giderkende 2 kişiye daha bilet almış maça gitmişim.
hayallerim var taraftar bu maçta oturmaz hep beraber takıma destek verir!!!ama nerdee oturmuyoruz diye bizimle kavga ediyorlar.
adamcağızlar evden minder getirmiş, güya maça gidiyor.
hele birisi 5 kilo çekirdek getirmiş çevresindeki herkese dağıtıyor, resmen adamlar sivasspor düşmanı...
ogünden bu yana maraton tribününe gitmiyorum!!!
ha diğer tribünlerde farklı değil aslında hepsi aynı.
takıma destek için bağırana küfürediyorlar,sahaya yabancı madde atanı alkışlıyorlar...
yazık gün gelecek çok zor günler yaşayacağız, emin olun bu çekirdek yiyenler stada uğramayacak yine sivasspor sevdalıları başbaşa kalacak...
umarım gelecek günlerde birşeyler değişir...
benim bir önerim var.
stadda tel örgülerin önüne 20m aralılarla davullar koyalım aynı tempoda belki taraftar buna ayak uydurabilir, bu önerime taraftar gruplarından cevap bekliyorum...
DAVUL KONUSUNA ÇOK İYİ DEĞİNDİN BUNU BİZDE ÇOK DÜŞÜNDÜK AMA MADDİYATTT!!!
1967DERNEK_EMRE isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Beni mahçup edin!
Alt 27.09.2007, 13:32   #25
1967DERNEK_EMRE
YASAKLI ÜYE

Standart --->: -->: Beni mahçup edin!

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben asla katılmıyorum ..haklı olduğu noktalar var ama bizim taraftarımız artık bağırmayı öğreniyor..belediye antep ve oftaş maçlarında gayet iyyidik...

ayrıca bu taraftra profili sadece sivasta var sanmayın..gidin kayseriye konyaya onlar da aynı dertten muzdaripler..

SANA GÖRE İYİYDİ ÇÜNKÜ SEN SANDECE SADECE BU 3 MAÇA GELDİN ESKİ GÜNLER BUNDAN DAA İYİYDİ OYSA
KI DAHA DA İYİ OLMASI LAZIM AMA NERDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEEEEEE!!!!!!!!
Alt 27.09.2007, 13:32   #26
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 983 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

ekonomisi zayıf şehirler malesef böyle, bak kayseriye konyaya, özellikle kayseriye adamlar iki takımı birden taşıdılar geçen yıl, bizim içinde yeni bir taraftar profili oluşturuması gerekiyor, çekirdekçilerle olmaz, yeni nesil stadyuma alıştırılmalı, buda bir kaç yıl sürecek bir uğraşıdır, emektir, fedekarlıktır, umarım süperligde bir takımımızın olması tüm sivasda yaşayanlar için bir önem atfediyodurdur, kıymetini bilirler, 2 haftada bir maça gidiyor olmak sivas gibi bir yerde zor olmasa gerek, 90 dakka takımını desteklemek hele hiç zor olmasa gerek ama gel görki malesef henüz oluşmadı ama iyi taraftar zamanla oluşacak buna inanıyorum.
Alt 27.09.2007, 13:34   #27
1967DERNEK_EMRE
YASAKLI ÜYE

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar statda tezahüratı bilmiyorsak bir bilene soralım o zaman hafta sonu bursanın taraftarı gelir alın adamları konuşun trübünde nasıl bu kadar başarılı oluyosunuz diye yardımcı olurlar herhalde. benim önerim tüm gruplar birlik olsun stadın 4 yerinde 2 kale arkası 2 kapalı trübünde koordineli şekilde bağırsınlar. evet davullarıda stadın her yerine koyalım. oturun diyenlere tepkimizide gösterelim. ön sıralarda yer alıp ayakta izleyelim diğerleride kalkmak zorunda kalsın. foruma bakıyorum en az 7-8 topluluk taraftar derneği var hep bir olmalıyız.

BİZ OTURUN DİYENLERE TEPKİMİZİ GÖSTERDİK DE NOOLDU BAŞKAN YİNE OTURUN DİYENLERİN TARAFINDAYDI!!!!