Sebep?
Neyin Centılmenlıgını Yapacak Sıvasspor..
Sahaya Girip Olay Çıkaran Adamlaramı yoksa 3 Puan Alacaklarken Maçı Tekrar Oynamasına Sebep Olduk Dıyemı centılmenlık Yapılacak.
çOk Saçma Hemde Çok...
tamam o zaman hemşo sen sivastasın merkezin girişinde pusuya yatın taşlayın gece otel onunde davul çalın herşeyi yapın ne kazanacaz hiç bişey bu mubarek günler hatırına onları affetmek daha iyi eğilmi kin nefret hiç birşeyi çözmemiştir çözmezde...
yakışan centilmenliktir sivassporumuza.
ülkemin iki güzel kentinin bi turunculu lanet herif yüzünden düşman olmaması gerektiğinin centilmenliğini, iki takım arasında edilen kavganın ne kadar gereksiz olduğunun anlatılmasının centilmenliğini, sporun sevgi barış kardeşlik olması gerektiğinin centilmenliğini, bu ülkede hiç bi zamen tribün terörünün galip gelemeyeceğinin gösterilmesi gerektiğinin centilmenliği, sivassporun yiğido lakabını neden aldığının gösterilmesinin centilmenliğini yapacak sivasspor..
arkadaşlar bu olaylarla kardeşlik dostlık bağları kuvvetlenir bi trabzonlu olarak maç artık tartışması zaten yok 0-3 yiğidoların inş. anadolu olarak tahta yine geçeriz ama biz ama siz o sahaya atlayan bir kişi kişi yüzünden herkes galeyana geldi zaten aynı şeyleri biz yapmayalım
istanbuldan selam tüm şanlı yigidolara.arkadaşlar trabzona puanda versek golde attırsak önemli degil sonuçta o maçı kazanacagız emin olun. sizi bilmem ama ben mahkeme kararıylada olsa puan almayı içime sindiremiyorum.tüm yigidolarında aynı düşündügünü tahmin ediyorum .YIGIDOLAR KANIYLA VE TERİYLE GELMİŞTİR BU GÜNLERE MAHKEMELERİN VERDİGİ PUANLARLA DEGİL.