Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 17.10.2007, 18:36   #111
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Standart -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar size anlatamıyorum bu şehirden 3 büyütül takımın izlerini renklerini silmediğimiz sürece hiç bir şey olmaz !!! olmayacaktırda...

bırakalım şimdi istanbulu izmiri ankarayı biz sivasa bakalım..

sivasta gs-fb lisanslı ürünleri sivassporunkinden fazla satıyorsa...

fb veya gs - bjk şampiyonluklarında sivasspordan daha çok adam toplanıyorsa meydanda havuzda 3 lü çekiyorlarsa cad. ve sokaklarda formaları ile rahat rahat gezerken birde utanmadan stadyuma bu şekilde geliyorlarsa.. bu gruplar büyümüz her zaman marjinal kalırlar..

diyeceğim her zaman diyorum şehir milliyetciliğini aşılamamız lazım anti-istanbul diyeceğiz.. hiç bir istanbul takımına sivas'ta göz açtırmayacağız.. maçlarda sadece istanbul aleyhine anadolu lehine tezahüratlar yapılmalıyız

son sözüm istanbulun yani 3 büyütülmüşlerin renklerinin kökünü kazıyamazsak yeni nesili gerçek sivassporlu yapmazsak sivas taraftarından bir yol olmaz...

sivas her zaman 2. takım olarak kalır...

Şu Senın Soylediklerini Aynı Anda Sen ßen we ßelkide Sadece Üç ßeş Arkadaşım Düşünebiliosa ELden Hiç ßişey qElmez Anti İStanbulcu Olmak Cok ßüyük Yürek İster Ama Herkes Yapamaz Türkiyede ßi Kaç İl Dışında...!
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 17.10.2007, 19:21   #112
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
NAUGHTYBOY58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Şu Senın Soylediklerini Aynı Anda Sen ßen we ßelkide Sadece Üç ßeş Arkadaşım Düşünebiliosa ELden Hiç ßişey qElmez Anti İStanbulcu Olmak Cok ßüyük Yürek İster Ama Herkes Yapamaz Türkiyede ßi Kaç İl Dışında...!
abi aynı dediğin gibi anti istanbulcu olmaz yürek ister.keşke herkes yapabilse o zaman bişeyler olur...
--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 17.10.2007, 21:35   #113
mrkz_abi
Acemi Yiğido

mrkz_abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 mrkz_abi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

aynur abla boş ver sizi elestiren arkadaş ne yapmış hiiiiç toplanmışlar 50 kişi başka ne vaaar hiiiiç damarıma basmayın aynur ablamı üzmeyiiiin
Alt 18.10.2007, 13:49   #114
gaziköyü58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gaziköyü58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bizim taraftar gurubumuz var ama yenilerini eklemekte fayda var neden olmasın
gaziköyü58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 18.10.2007, 13:56   #115
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 783 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

utanıyorum artık internette baska taraftarları izleyerek mest oldugumda
utanıyorum artık maca fb gf bjk formalarıyla gelenleri gordukce duydukca
utanıyorum artık 20 senelik bi tezahurati macda bi gruptan duydukca
utanıyorum artık her nekadar takım muthiş de olsa bir kere bile sivas a bagırmayıp 5 tane gol atan kayseriliye yırtınanlar gordukce
utanıyorum artık kapı onlerınde ındırımlı bıletleri el altından okutup 3 5 kurus ıcın takımını satanlar gordukce kendımden
utanıyorum maca bi mangal getirmediği kalan ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık milletin 10 larca otobus kaldırmasına ragmen 1 otobusu bile kaldıramadıkca
Utanıyorum BAGIRAN TARAFTARİ '' GOREMİYORUM OTURUN ''diyen ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık kendisini bişey sanıp Sivasspor ustunden reklam yapan şirketleri gordukce ,

BAŞKA SÖZE GEREK YOK..
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.10.2007, 17:27   #116
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 987 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

haydi arkadaşlar anadolu ateşini sivas'ta yakalım anti-istanbul diyelim 3 büyütülmüş takıma meydan okuyalım birlik ve beraberlik içinde olalım yeni bir oluşum olsun yiğidolar tek bir çatı altında olsun yeter... inadına anadolu diyelim 3 büyütülmüş takımların renklerini sivastan silelim takımımız koşarak hedefe giderken taraftarımız pasif kalmasın lütfen diğer gruplar ve dernek şehir dışındaki yiğidolar haydi birlik ve beraberlik içinde anti-istanbul inadına adolu diyelim...

SABIR VER ALLAHIM SABRIM KALMADI
ANODOLU ŞAMPİYON İSTİYOR ARTIK

_________
anti-istanbul
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 20.10.2007, 17:48   #117
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1022 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Ya gençler sizi anlamıyorum her kafadan bir ses cıkıyor herkes kendini bir yerlerde görüyor. Heyecanızı anlıyorum hep beraber büyüyeceğiz ama saygılı olarak kimse kimseyi kabüllenmiyor kimse kimseyi beğenmiyor küçüğün büyüğe büyüğün küçüğe saygısı hiç yok türübünlerde zamanla aşılacak ama zamana ihtiyaç var gibi şimdi birlik beraberlik zamanı
Alt 20.10.2007, 23:33   #118
samicayir
Yeni Yiğido

samicayir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 samicayir FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Sivas Sivas olalı bu kadar yad edildi dostlar sivas ancak sivaslılar sahip çıkar a dostlar gelin hep bir olalım sivası sıvas yapalım he ne dersiniz dostlar benim burnumda tütüyor e dostlar güzel haberler gele hep sivas tan ne dersiniz e dostlar biliyormusunuz ben Sivas ımı hiç bir yerle bir tutamam insanları ile tabiatı ile anene ve töresi adeti ile her şeyi ile mükemmel e dostlar gelin sahip çıkalım e dostlar ne dersiniz bu cahil insana uyarmısınız e dostlar gelin gelin Sivas spor a arka çıkalım çıkalım ki şampiyon olsun Sivas ım şampiyon olsun e dostlar ha gardaşlar gayret edelim .Sivas ın yüzü güldü gülecek gel Sivas ımıza sahip çıkalım çıkalımki Sivas spor şampiyon olsun Türkiye'm Sivas'ımı görsün Dünya Sivas'ı konuşsun hee ne dersin ee dostlar.Allah'a emanet olunuz.Şehitlerimizin de kanı yerde kalmayacak ruhları şaad olsun Allah(cc)Rahmet eylesin Amiin.. El Fatiha okuyalım e dostlar...Selamünaleyküm...
samicayir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2007, 00:02   #119
Eyüp Bayrak
Acemi Yiğido

Eyüp Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Eyüp Bayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Hep beraber sevgiyle saygiyla takimimizi destekleyelim,sesimiz kisilana kadar hatta catlayana kadar bagiralim destek olalim,destek olalim ki destek olmayanlar görüpte utansin ve onlarda bagirsin
Eyüp Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 21.10.2007, 02:21   #120
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

bugün NTV de spor programı vardı sivasspor ve kayserispordan bahsediyorlardı.Kayseri ye kadir has stadı yapılıyor inanılmaz birşey ve kayseri şehir olarak da bizden çok ilerde.kayseri 3-4 yıl içinde şampiyon olmayı hedefliyor ve bunun içinde atılımlar yapıyor.Sivasspor un böyle bir yatırım yapacak gücü yok.Biz günü kurtarmak için oynuyoruz.Ben sonuna kadar sivasspor u destekliyorum.3.lig de de 2.lig de de süperlig de de ama eminim sivasspor kötü oynasın yada küme düşsün bu foruma yazanların çoğu bu siteye bile girmez...kendimizi kandırmayalım,sivasspor lu doğmadık ama sivasspor lu ölme şansımız var.Takımımızı destekleyelim bir kar tanesinde çığ oluşturalım...