Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.
Alt 19.10.2007, 13:32   #41
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1054 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivasspor´umuzun maçlarının oynandığı 4 Eylül Stadı'nın maraton tribününün üzerinin kapatılması devam ediyor. Bu çalışmalardan üçüncüsü olan çaprazların atılma işlemi çalışmalarının kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.

Tribünlerinin tamamına koltuk döşenen stadyumun, gece aydınlatma sistemi ve kapalı devre kamera sistemi kuruldu, zemini doğal çimle kaplandı, kum olan koşu pistine sentetik çim döşenen, çevre düzenlemesi ve otoparkları yapılan 4 Eylül Stadyumu'nun maraton tribününün üzeri kapatılacak.

Tribünün üzerine 18 ayrı beton kolon inşa edildiğini, bu kolonların üzerine de çelik taşıyıcıların monte edildiğini belirten yetkililer, şu anda çelik taşıyıcıların yaylarla gergin hale getirilmesi çalışmalarının sürdüğünü kaydettiler. Çelik taşıyıcıların üzerinin de panel sac ile kapatılacağını bildiren yetkililer, çalışmaların kısa sürede tamamlanmasının planlandığını ifade ettiler.
BİTTİKTEN SONRADA ADINI AMİGO İHSAN DİYE KOYALIM
Alt 19.10.2007, 13:56   #42
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 985 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.

bitince tavana şampiyon sivasspor yazılsada google earthden uzaydan baksak,
--->: -->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.
Alt 19.10.2007, 14:44   #43
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kale arkalarinin üstünün kapanmamasi iyi oldu belki ileriki senelerde Atletizim pistini kaldirirlar dört köseli bir stad olur o zaman üstü kapanirsa cok iyi olur kale arkasinda oturan taraftarlar sahaya cok uzak kaliyorlar. Atletizim pisti olan bir stat hic bir zaman futbol stati degildir. Insallah kisa zamanda Atletizim pistini kaldirirlar. Modern bir futbol statina 4.eylül döner
Abi senin bu dediklerinin olma ihtimali sıfıra yakın çünkü burası şehir stadı olduğu için atletizm pistinin bulunması gerekiyor. Ayrıca yapılan tadilatlar sadece kısa süreli çözümler ve tadilat işi herzaman için verimsiz ve pahalı oluyor ben yönetimin orta vadede İngiliz stilinde üzeri tamamen kapalı yeni bir stad yaptırma hedefi olduğunu tahmin ediyorum. İnşallah 4-5 yıl gibi bir sürede en az 35-40 bin kişilik gerçek manada bir futbol stadına kavuşuruz.
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.
Alt 19.10.2007, 15:26   #44
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1026 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Daha evvel bir foruma yazmıştım ama burada tekrar etmekte fayda görüyorum.

Yöneticilerimiz ne düşünür yaparlar bilemem ama benden bir öneri:

Ali Sami Yen stadının yanında GS Store var, bilenler bilir. Bizim stadın da İstasyon caddesine bakan kısmına, belediyeyle görüşüp anlaşarak ve imara uygun bir şekilde, güzel ve görkemli bir Sivasspor mağazası inşa edilse nasıl olur? Bu konuda bilgi sahibi diğer arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.

Kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinin çok küçük, yetersiz ve çokta antipatik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordan olsa olsa sadece bilet satış gişesi olur. Ayrıca yeteri kadar çeşitte ürün bulunamadığı da yerel basında şikayet konusu olmuştu. Sivas dışından gelen ve hediyelik Sivasspor ürünü almak isteyen bir çok gurbetçi ürün çeşidinin azlığından yakınıyordu.

Ayrıca insanlar alışveriş yaparken mekanın içerisine girmek ve gezip dolaşıp ürün beğenmek isterler. Ve o mekanın da gayet güzel bir dekorasyona ve iyi bir ürün teşhirine ihtiyacı vardır. Bu açıdan esnaf gözüyle olaya bakarsak Kongre müzesi bahçesindeki büfenin işlememesi gayet normaldir.

Stadın İstasyon caddesine bakan tarafına güzel bir Sivasspor mağazası açılması teklifimi lütfen yönetim ciddiye alsın ve bu konuda eminim belediyemiz de gerken yardım ve anlayışı gösterecektir.

Herşey Sivasspor için!...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.
Alt 19.10.2007, 15:41   #45
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 996 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bitince tavana şampiyon sivasspor yazılsada google earthden uzaydan baksak,
Abircan arkadaşım,google earth ten bende bakıyorum ama,tabiki cansız sadece resim olarak,bu programın birde canlı olanı varmış.Sizdeki hangi program ? Veya bu konu hakkında bilgisi olan başka bir arkadaş varmı? Bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Alt 19.10.2007, 17:28   #46
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1054 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart -->: --->: 4 EYLÜL MUHTEŞEM OLUYOR.

Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Daha evvel bir foruma yazmıştım ama burada tekrar etmekte fayda görüyorum.

Yöneticilerimiz ne düşünür yaparlar bilemem ama benden bir öneri:

Ali Sami Yen stadının yanında GS Store var, bilenler bilir. Bizim stadın da İstasyon caddesine bakan kısmına, belediyeyle görüşüp anlaşarak ve imara uygun bir şekilde, güzel ve görkemli bir Sivasspor mağazası inşa edilse nasıl olur? Bu konuda bilgi sahibi diğer arkadaşlarımın da yorumlarını bekliyorum.

Kongre müzesi bahçesindeki Sivasspor büfesinin çok küçük, yetersiz ve çokta antipatik olduğunu hepimiz biliyoruz. Ordan olsa olsa sadece bilet satış gişesi olur. Ayrıca yeteri kadar çeşitte ürün bulunamadığı da yerel basında şikayet konusu olmuştu. Sivas dışından gelen ve hediyelik Sivasspor ürünü almak isteyen bir çok gurbetçi ürün çeşidinin azlığından yakınıyordu.

Ayrıca insanlar alışveriş yaparken mekanın içerisine girmek ve gezip dolaşıp ürün beğenmek isterler. Ve o mekanın da gayet güzel bir dekorasyona ve iyi bir ürün teşhirine ihtiyacı vardır. Bu açıdan esnaf gözüyle olaya bakarsak Kongre müzesi bahçesindeki büfenin işlememesi gayet normaldir.

Stadın İstasyon caddesine bakan tarafına güzel bir Sivasspor mağazası açılması teklifimi lütfen yönetim ciddiye alsın ve bu konuda eminim belediyemiz de gerken yardım ve anlayışı gösterecektir.

Herşey Sivasspor için!...
DÜŞÜNÇELERİNE AYNEN KATILIYORUM AKŞAMA KADAR PARA BASAR O İŞ YERİ ( TÜRKİYE DEĞİL TÜM DÜNYAYA MAL SATAR)