Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Seçenekler Arama Stil

--->: şehitlerimizi anmak terörü naletlemek için
Alt 22.10.2007, 17:47   #11
ibrahim58
Yiğido

ibrahim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 109 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 ibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOKibrahim58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: şehitlerimizi anmak terörü naletlemek için

ARKADAŞLAR BİR MEHMETÇİK OLARAK DÜN YAŞADIKLARIMIZI AKTARMAK İSTİYORUM.BEN İZMİRDE ASKERLİK YAPIYORUM.DÜN AKŞAM 20 DEN GECE00:30 A KADAR İZMİR HALKI SEL OLDU YÜRÜDÜ.TERÖRÜ LANETLEMEK İÇİN.İNSANLARIMIZ HAVA EĞİTİM KOMUTANLIĞININ ÖNÜNE GELEREK BİZE SEVGİLERİNİ SUNDULAR.BAYRAKLAR OMUZDA HER YARIM SAATTE BİR BİRLİĞİN NİZAMİYESİNİN ÖNÜNDE DURUP İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUDULAR.BU DEFALARCA DEVAM ETTİ.TELLERİN ARKASINDAN BİZİ GÖRÜNCE ANALARIMIZ ,BACILARIMIZ ,AĞBİLERİMİZ BİZE MORAL OLSUN DİYE MÜTHİŞ SLOGANLAR ATTILAR.BİZLERDE BUNLARA KAYITSIZ KALAMADIK.^MEHMETÇİK BURADA EMİR BEKLİYOR^^VATAN SANA CANIM FEDA^ŞEKLİNDE CEVAP VERDİK.TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.BEN HERKESE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.TÜRK MİLLETİNDE MANEVİYAT VE BU VATAN MİLLET SEVGİSİ OLDUKTAN SONRA ALLAH'IN İZNİYLE VATANIMIZ MİLLETİMİZ DEVLETİMİZ KIYAMETE KADAR PAYİDAR OLACAKTIR.TÜM TÜRK HALKINA SESLENİYORUM.YATAĞINIZDA RAHAT UYUYUN.BU MEMLEKET SAHİPSİZ DEĞİL.MEHMETÇİK BURADA EMİR BEKLİYOR.VATAN SANA CANIM FEDA.SİVASLI MEHMED YİĞİDO İBRAHİM

ZİRVENİN RENGİ KIRMIZI BEYAZ SİVAS
09.12.2007
ibrahim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.10.2007, 17:55   #12
izmirliyigido
Gast

BU AKŞAM STADI ÖYLE BİR İNLETELİM Kİ, TÜM PKK'LILAR VE KÜRTLER SESİMİZLE BOĞULSUNLAR..

.
ŞEHİTLERİMİZİ ANALIM
Alt 23.10.2007, 09:23   #13
musakaya58
Yeni Yiğido

musakaya58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 714 musakaya58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart ŞEHİTLERİMİZİ ANALIM

İSTANBULDA YAŞAYAN SİVASLI HEMŞERİLERİM BU PAZAR GÜNÜ SAAT 13 DE KADIKÖY RIHTIMDA PKK YI LANETLEMEK VE ŞEHİTLERİMİZİ ANMAK İÇİN TOPLANIYORUZ LÜTFEN HERKESİ ORAYA DAVET EDİYORUM.SİTE YÖNETİCİLERİNEDE ULAŞABİLEN VARSA SÖLESİNLERDE SİTENİN ANA SAYFASINA BU YÜRÜYÜŞÜN DUYURUSUNU YAZDIRALIM İNSANLARIN HABERİ OLSUN.
musakaya58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: ŞEHİTLERİMİZİ ANALIM
Alt 23.10.2007, 09:28   #14
ebruli658
Yeni Yiğido

ebruli658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ebruli658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: ŞEHİTLERİMİZİ ANALIM

musa bey boşuna uğraşmışın bende böyle bir konu açtım ama kimsenin umursadığı yok.kimsenin de geleceğinide sanmıyorum. bir sivaslı olarak isterdimki kadıköyü inletelim ama malesef herkes edebiyatta vatansever.
ebruli658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 09:39   #15
özgühertaş
YASAKLI ÜYE

210 Mesajına 387 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 özgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz seinözgühertaş kann auf vieles stolz sein

YILMAYALIM HEMEN GELİN ÖNÜMÜZDE PAZAR GÜNÜNE KADAR ÇOK UZUN BİR SÜRE VAR.DERNEKLERLE İRTİBATA GEÇELİM HEPİMİZ BİRLİKTE PAZAR GÜNÜ ******** PKK LILARI KINAMAK İÇİN TOPLANALIM.
özgühertaş isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 09:50   #16
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

arkadaşlar epeydir anlatmaya çalıştığım şeyi yukarıda uzmanları belirtmiş, burada büyük oyunlar oynanıyor, 100 yıl önce gelip irak suriye, kuveyti cetvelle 3 e bölen emperyal güçler şimdide aynı yöntemle ırakı 3 e bölüp böl yönete taktiğini devam ettiriyorlar, 2015 yılına ise sözde bir kürdistanı türkiyedende parça kopararak kuracaklarını açıkca amerikan jandarma komutanlığı web sayfasında yayınlıyorlar, açık açık orta doğuda ve ön asyada 23 ülkenin siyasi yapısı ve ülke sınırlarını değiğştireceklerini açık açık ilan ediyorlar, lütfen dostumuzu düşmanımızı iyi bilelim, 1000 yıldır içiçe yaşadığımız etle tırnak olmuş kardeşlerimizi rencide etmeyelim, tepkimizi düşünerek gösterelim, bizi kim hedef alıyorsa hedefimiz o olmalı, dağdaki bağdaki, bayırdaki, waşıngtondaki her neredeyse düşman hedefimiz ve tepkimiz o yöne olmalı, koyun koyuna yaşadığımız insanlar olmasa gerek bunlar, bu demek değilki içerde hain yok tabiki var ve yeri gelip cezasını emniyet kuvvetlerimiz ve askeri kuvvetlerimiz cezasını kesecektir merak etmeyin, biz mehmetçiğimize destek verirken ağırbaşlı , olgun ve vakur olalım lütfen.
--->: -->: şehitlerimizi anmak terörü naletlemek i
Alt 23.10.2007, 09:54   #17
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: şehitlerimizi anmak terörü naletlemek i

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TÜRK-KÜRT kardeştir,pkk kalleştir.

bu organizasyona katılacak arkadaşlarıma teşekkür ederim.duyarlı olmamız gerek diye düşünüyorum.
TOLGA KARDESIM ZATEN TÜRK KÜRT KARDESDIR PK KALLESTIR DIYE DIYE BIZI KULANIYORLARYA;

TÜRKUN TURKDEN BASKA KARDESI OLMADIGINA INANIYORUM:saygi duyari göruslere..
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 09:54   #18
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 973 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
ibrahim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ARKADAŞLAR BİR MEHMETÇİK OLARAK DÜN YAŞADIKLARIMIZI AKTARMAK İSTİYORUM.BEN İZMİRDE ASKERLİK YAPIYORUM.DÜN AKŞAM 20 DEN GECE00:30 A KADAR İZMİR HALKI SEL OLDU YÜRÜDÜ.TERÖRÜ LANETLEMEK İÇİN.İNSANLARIMIZ HAVA EĞİTİM KOMUTANLIĞININ ÖNÜNE GELEREK BİZE SEVGİLERİNİ SUNDULAR.BAYRAKLAR OMUZDA HER YARIM SAATTE BİR BİRLİĞİN NİZAMİYESİNİN ÖNÜNDE DURUP İSTİKLAL MARŞIMIZI OKUDULAR.BU DEFALARCA DEVAM ETTİ.TELLERİN ARKASINDAN BİZİ GÖRÜNCE ANALARIMIZ ,BACILARIMIZ ,AĞBİLERİMİZ BİZE MORAL OLSUN DİYE MÜTHİŞ SLOGANLAR ATTILAR.BİZLERDE BUNLARA KAYITSIZ KALAMADIK.^MEHMETÇİK BURADA EMİR BEKLİYOR^^VATAN SANA CANIM FEDA^ŞEKLİNDE CEVAP VERDİK.TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU.BEN HERKESE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUM.TÜRK MİLLETİNDE MANEVİYAT VE BU VATAN MİLLET SEVGİSİ OLDUKTAN SONRA ALLAH'IN İZNİYLE VATANIMIZ MİLLETİMİZ DEVLETİMİZ KIYAMETE KADAR PAYİDAR OLACAKTIR.TÜM TÜRK HALKINA SESLENİYORUM.YATAĞINIZDA RAHAT UYUYUN.BU MEMLEKET SAHİPSİZ DEĞİL.MEHMETÇİK BURADA EMİR BEKLİYOR.VATAN SANA CANIM FEDA.SİVASLI MEHMED YİĞİDO İBRAHİM

arkadaşlar işte güzel bir örnek, ankara tandoğanda, istanbul çağlayandaki o sessiz ruh uyanıyor , uyanmaya devam ediyor, yakında hep beraber göreceğiz çok ağırbaşlı, ölçülü ve milyonların elde bayrak sessiz yürüşleri ve protestolarını göreceğiz merak etmeyin, ona buna sataşmayın vatanımızı sevmek kimsenin tekelinde olmadığını bilelim.
--->: -->: şehitlerimizi anmak terörü naletlemek i
Alt 23.10.2007, 10:24   #19
````BoZo``LLu
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ````BoZo``LLu FAZLA SÖZE GEREK YOK````BoZo``LLu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: şehitlerimizi anmak terörü naletlemek i

Alıntı:
UTKUM_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TOLGA KARDESIM ZATEN TÜRK KÜRT KARDESDIR PK KALLESTIR DIYE DIYE BIZI KULANIYORLARYA;

TÜRKUN TURKDEN BASKA KARDESI OLMADIGINA INANIYORUM:saygi duyari göruslere..
Eyw. KaRde$im SaoL TüRkün TüRkten ßaşka KaRdeşi Dostu yoktuR !
````BoZo``LLu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.10.2007, 10:55   #20
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1014 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BU AKŞAM STADI ÖYLE BİR İNLETELİM Kİ, TÜM PKK'LILAR VE KÜRTLER SESİMİZLE BOĞULSUNLAR..

.
Yanlış yerde olduğunu söylemeliyim abi ancak benim görüşüm sen oyuna gelenlerdensin. Ben diyorum ki pkk denilen it sürüsünü ve Kürt kardeşlerimizi birbirinden kesinkes ayrı tutmalıyız. Bu gün hem Türkiye hem de Kuzey Irak'ta yaşayan Kürtlerin emin ol çok çok az bir kısmı pkkyı destekliyor. O yüzden haini ve kardeşi birbirinden ayırmak lazım. Oyuna gelmemek lazım. Amerika ve diğer Türk düşmanlarının istediği şey Türk ve Kürtlerin birbirlerini düşman görüp birbirlerini boğazlamasıdır. Bu sebepten lütfen uyanık olalım. İfadelerimizi dikkatle seçip oluşturalım!
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla