[size=6] ŞAMPİYON SİVASSPOR KASET VE CD'Sİ TÜM MÜZİK MARKETLERDE
ANCAK HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ BİZİM BELİRLEYİP MÜCADELE ETTİĞİMİZ YASAL YOLLARDAN ENGEL OLMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ KORSAN CD SATICILARI VAR LÜTFEN KORSAN
ALMAYIN!!!
ALDIRMAYIN !!!!
HIRSIZLARA DEĞİL TAKIMIMIZA KAZANDIRALIM. [/size]
[size=6] ŞAMPİYON SİVASSPOR KASET VE CD'Sİ TÜM MÜZİK MARKETLERDE
ANCAK HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ BİZİM BELİRLEYİP MÜCADELE ETTİĞİMİZ YASAL YOLLARDAN ENGEL OLMAYA ÇALIŞTIĞIMIZ KORSAN CD SATICILARI VAR LÜTFEN KORSAN
ALMAYIN!!!
ALDIRMAYIN !!!!
HIRSIZLARA DEĞİL TAKIMIMIZA KAZANDIRALIM. [/size]
yav arkadaşlar hepiniz iyi güzel söylüyorsunuzda hani nerden alıcağız bir yer gösteren yokki. Allah için istanbulda şurda lisanslı ürünler satılıyor diyebilirmiyiz. eğer öyle bir yer varsa lütfen beni benim gibi olan diğer gardaşları yönlendirin..... :(
[size=7]Gardaş siz yeterki isteyin illa İstanbul olması önemli değil Bizim sivastaki 1967 Sivasspor genç taraftarlar derneğine ulaşın onlar size yardımcı olsunlar ürün konusunda.. Ama üzülmeyin yakında bu sıkıntıların hepsi giderilecek...[/size]
[size=7]SERHAT ABI DOĞRU SÖYLÜYOR ADRES BELLİ DERNEK OLARAK HER TÜRLÜ HİZMETE HAZIRIZ AMA .DESTEK OLUNMUYOR BİZE KÖSTEK OLUNUYOR.YOKSA DÜNYANIN NERESİNDE OLURSANIZ OLUN ÜRÜNLERİ NTERNET ÜZERİNDEN ULAŞTIRABİLİRZ...[/size]
Sivassporlu birinin korsandan alacağına zaten inananamam ben şu ana kadar korsanda görmedim, gören varmı bilmiyorum lakin kimse takımının cd sini korsandan alacak kadar duyarsız olamaz
Sivasspor klübünün Süper Lig'de taraftarın maddi ve manevi desteğine daha çok ihtiyacı olacaktır. "YİĞİDO" adını marka yapmak ve 3 büyüklerle yarışmak istyorsak bizde üzerimize düşen görevi yerine getirelim ve lisanslı ürünleri alarak takıma yardımcı olalım.
SİVAS'TAN EN GÜZEL HEDİYE SİVASSPOR LİSANSLI ÜRÜNÜ!
Bu arada lisanslı ürünlerimiz epey çeşitlenmiş.Forma,atkı,cd derken SİVASSPOR UYKU SETİ DE çıkmış,geçenlerde Atatürk cad. üzerinde gördüm,sordum lisanslıymış.Özellikle çocuğuna uyku seti almayı düşünenlere duyrulur.
Arkadaşlar Sivasspor Yönetiminin Yapması Gereken Tek Şey Bir Store Açmak.! Adınıda Bu rada Arakadaşlar kendimiz koyalım aramızada kararlaştıralım Yönetime sunalım konuyu.Bu konu bu kadar basit ve kolaydır.Hem Kulübümüz kazanır hemde biz. :arrow: