...eeeeeee sıradaki gelsin

Kasımpaşayı 4:0 lik bir skorla eze eze geçen Sivassporumuz eminimki 12.ci Hafta İnşallah Beşiktaşı´da devirip üst sıralarda yerini perçinleştirecektir
Bakalım Beşiktaş PAF Takımı ilemi Sivasspor´umuzun Karşısına çıkacak yoksa blöf´mü yapıyor göreceğiz? Kadıköy'de oynanan derbide uzatma dakikalarında atılan golün
hakem tarafından iptal edilmesi üzerine Sinan Engin ve Yıldırım Demirören Sponsorlarını ve BJK taraftarlarını hiçe sayarak pervasızca bir açıklama yaptılar açıklama aynen şöyle..
“Yönetim kurulumuza, teknik heyetimize, oyuncularımıza sonuna kadar güveniyorum. Sivasspor maçına PAF Takım’la çıkacağız. Taraftarlarımıza çağrıda bulunuyorum, sakın maça gelmeyin... Sponsorlarımız eğer bu yüzden bizi bırakacaksa, bıraksın... Önemli değil... Türkiye Beşiktaş’sız, Beşiktaş Türkiye’siz yapamaz... Eğer İsmet Arzuman bırakmazsa, Affan Keçeci bırakmazsa PAF Takım’la maçlarımıza çıkmaya devam edeceğiz. Türkiye’de zaten şampiyonlukta iki rakibimiz var, iki derbide de hakemler tarafından katledildik.”
ister PAF Takımı ıle isterse AS Takımıyla sahaya çıksınlar farketmez,Sivasspor´umuz bu maçı alacağından eminim.beşiktaş´la oynayacağımız maçta hakemler Beşiktaşa yaranmak için SIVASSPOR'a karşı art niyetli olacaklardır bu kesin!ama Bülent Hoca gereken talimatları Oyuncularına vererek bu maçında üstesinden gelecektir.
TAHMİNİM:
Beşıktaş:1
SİVASSPORUM:2