--->: Sivas formalı bir adam
olacak olacak pek yakındır, sivas nesli geliyor merak etmeyin 3-4 yıl aynı başarı düzeyini sürdürelim , yer gök kırmızı beyaz olacak, sivaslı sivassporlu aysbergin deniz altındaki dev kısmı gibi henüz sessiliğini koruyor, merak etmeyin başarılı 1, 2 yıl bize yeter, dün gayri ihtiyari carrefourda alışverişte ödemede sırasında önümdeki kişinin ödemesini sivasspor logolu kredi kartıyla alışvariş yaptığını gördüm, heme ayak üstü merhaba hemşerim tabrik ederim siz gerçek bir yiğidosunuz der demez hemen memlşekete nere muhabbeti yaptık kısaca sen neresinden diye sordum imramlılıyım dedi övünerek sen cevabına yıldızelini söyledikten sonra ne kadarda çok olduğumuzu bildiğimden gurulandım, destekleyin devam edin yeni nesillerde gelecek, eskilerde sahip çıkacak, 2. takımlarda yavaş yavaş bırakılacaktır, ama bunun olmazsa olmaz koşulu alıncak sportif ve yönetim başarılardır, şimdi herikisindede iyi gidiyoruz, kendinize güvenin, gururla heryerde sivaslılığınızı ve sivassporluluğunu söyleyin çekinmeyin