Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Anketler

Anketler Burada anketleri bulabilirsiniz

Anketimiz: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?
1. EVET 114 13,56%
2. HAYIR 648 77,05%
3. BJK´ya yakışmayan bir karar 79 9,39%
Katılımcı sayısı: 841. Sizin Bu Ankette Oy kullanma Yetkiniz Bulunmuyor

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?
Alt 06.11.2007, 00:53   #51
emresengul58
Yiğido

emresengul58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 emresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOKemresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: --->: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?

Alıntı:
CAGLAYAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sinan Engin:'Fikrimiz değişebilir

'Sinan Engin, Başkan Yıldırım Demirören ile durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi.5 Kasım 2007 09:32F.Bahçe maçı sonrasında, Başkan Yıldırım Demirören'in evinde toplanan Beşiktaş Yönetim Kurulu, hakem hatalarına büyük tepki gösterirken, tarihi kararlar almıştı.

Sivas maçında sahaya PAF takımıyla çıkma kararı alan Beşiktaş Yönetimi, taraftarından maça gelmemesini isterken, Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Beşiktaş Delegesi Affan Keçeci ile derbinin hakemi İsmet Arzuman'ı da istifaya davet etmişti. Siyah-beyazlılar, Başkan Yıldırım Demirören'in ağzından yapılan resmi açıklamaların ardından, camianın ve Futbol Federasyonu'nun tepkilerini beklemeye başladı.

Engin: Fikrimiz değişebilir

Beşiktaş Genel Menajeri Sinan Engin, Liverpool maçı sonrasında Başkan Yıldırım Demirören ile bir araya geleceklerini ve durum değerlendirmesi yapacaklarını söyledi. Teknik heyet ve futbolcuların arkasında olduklarını da belirten Engin, “Derbi sonrası başkanımızın yaptığı açıklamalarla ilgili gelecek tepkileri bekliyoruz” dedi. Engin, Sivas maçına PAF takımıyla çıkma kararıyla ilgili olarak ise “Bu konuyu başkanımızla yeniden konuşacağız. Tamamen PAF takımıyla olmasa da Sivas karşısında PAF ağırlıklı bir kadro ile mücadele edebiliriz “ değerlendirmesinde bulundu.

Keçeci istifayı düşünmüyor

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in istifaya çağırdığı, Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci böyle bir düşüncesinin olmadığını söyledi. Keçeci, “Görevimi en adil bir şekilde yürütmeye çalışıyorum. Bir insanın haksız yere istifasını istemek o insanı yüceltir. Ben Beşiktaş formasını üstümden çıkartıp işimi yapıyorsam bu işimizi ne kadar adil yaptığımızı gösterir” dedi. Affan Keçeci, siyah-beyazlıların Sivas maçına PAF ağırlıklı bir kadro ile çıkma düşünceleriyle ilgili olarak ise “Prosedüre uygun. Futbolcuların profesyonel lisansı olması halinde sorun yok” açıklamasını yaptı.

DAHA NE DİYELİM Kİ KIVRAKLIK SON MODA...
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

KAHROLSUN pkk
emresengul58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?
Alt 06.11.2007, 00:57   #52
emresengul58
Yiğido

emresengul58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 emresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOKemresengul58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yaaa aklıma ne geldi :
Beşiktaş, bence aslarıyla çıkacaklar.

Canlı yayında, spiker Sayın Demirören' e soracak :
- Hani, paf takımıyla çıkacaktınız ?
Demirören :
- Ehem şeyyy, KEM, KÜM...
Ropörtajcılar Ertuğrul SAĞLAM' a koşacaklar :
- Sayın Hocam noliiii...?
- Kedi oğlan doğuriii...
- Ama hocam siz kedi değil; kartalsınız.
- Ehem şeeey... hemi KEM hemi de KÜM.
Yayıncı kuruluş, kem kümlü cevaplar içerisinde bocalarken,
Sayın Sinan ENGİN kapıyor mikrofonu ve geçiyor ekrana :
- Eheeem şeeey... Hem KEM, hemi de KÜM lere katılıyorum.
Aslında, sizin gördükleriniz, bizim PAF takımımız.
Ama, motivasyonlarını sağlamak için, PAF takımımızdaki
oyuncularımızı estetik yaptırdık ve ağabeylerine benzettik...!
Spiker :
- Nasıl yani efendim ?
Şimdi şu ayağında topla hareket yapan Bobo değil mi ?
Sinan ENGİN :
- Hayır efendim, o paf takımından Osman.
- Peki efendim, şu İ.ÜZÜLMEZ değil mi ?
- Ne alaka efendim, o da paf takımından Abdullah.
Spiker :
- Gafayı yiyeceeem yaaa.
- Delgado, Delgadoooo, canlı yayındayız, maçla ilgili neler söyleyeceksin ?
- Ben var Yadigar olmak, ben yok Delgado.
- Yav, Rikardinyo gel hele yaaa sen ne diyon bu işe ?
- No Riko... Ben no Rikardinyo... Ben var Kazım olmak.
.
.
Spiker şaşkın :
- Aha Gökhan ZAN göründü.
- Gökhaaaaaan, geeel gel.
- Gökhan kim abi ?
- Sensin işte, sen Gökhan değil misin ?
- Yok abi, ben paf takımından Gürkan.
- Hele şükür, en azından ismini benzettik.
Spiker birden gözleri fal taşı gibi açılır :
- Peki şu yüzü sargıda olan kim yahu ?
Daha önce hiç görmemiştim, yeni transfer mi acaba ?
- Yok abi, o da paf takımından arkadaşımız ama,
imalat hatası, sanırım adı Garip mi ne olacaktı...!
.
.
.
Garip bir lig yaşıyoruz değil mi arkadaşlar ?

ABİ SON ZAMANLARDA OKUDUĞUM EN GÜZEL VE EN KOMİK YAZILARDAN BİRİYDİ..ELİNE EMEĞİNDE SAĞLIK
BİR İT OĞLU İT
UYUMA TÜRK EVLADI
UYUMA UYAN
30 KUPONA ALINMADI BU VATAN...

KAHROLSUN pkk
emresengul58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?
Alt 06.11.2007, 03:12   #53
sarkislali
Yiğido

sarkislali - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sarkislali isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil --->: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?

ALIN SIZE BIR EZIKTAS YÖNETICISI: BUNLAR DANSÖZ: BUGÜN BÖYLE KONUSURLAR YARIN ÖYLE: BIZE YENILECEKLER ONUNDA SORUMLUSUNUN HAKEM OLDUGUNU TFF OLDUGUNU SÖYLEYECEKLER:

PAF'la sahaya çıkarız tehdidi borsaya takıldı
ERHAN ÖZTÜRK
Hakem hatalarını gerekçe göstererek 'Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkarız' tehdidi yapan Beşiktaş borsa açıklama isteyince çark etti ve "Bir karar almadık Cuma'ya kadar belli olur" dedi..
Fenerbahçe-Beşiktaş maçının ardından hakem hatalarını gerekçe göstererek 'Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkarız' tehdidi savuran Beşiktaş yöneticileri dün borsa bu konuda açıklama isteyince çark etti. Beşiktaş Futbol Yatırımları AŞ borsaya yaptığı açıklamada "Bu yönde alınmış bir kararımız yok. Yönetim Kurulu'muzun cuma günkü toplantısında bu konu görüşülecek" ifadesi kullanıldı. Beşiktaş Yönetimi'nin maçlara PAF takımla çıkma kararına ise borsa çevrelerinden tepki geldi. Uzmanlar, Beşiktaş Kulübü yöneticilerinin aynı zamanda borsaya kote olmuş bir şirketin yöneticileri olduğunu, bu bilinç ve sorumlulukla hareket etmeleri gerektiğini savunuyor. Halka açık Beşiktaş Futbol Yatırımları şirketinin değerini hem futbolcuların performansı hem de reklam gelirleri gibi kalemler etkiliyor. Nitekim PAF takımının resmi maçlara çıkması da bu anlamda şirketin performansını doğrudan etkileyen unsurlar arasında yer alıyor. İşte bu gerekçeyle de uzmanlar "BJK yönetimi 2002'den bu yaha halka açık bir şirket artık dernek yönetmiyorlar. Bunu dikkate alarak açıklama yapmalılar. Kulüp yöneticileri kendi şirketlerinin rekabet gücünü düşüremez" şeklinde eleştiride bulunuyorlar. Nitekim bu rahatsızlık şirketin hisselerine de olumsuz etki etti. Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde genelde şirket hisseleri prim yaparken dün Beşiktaş Futbol Yatırımları Yatırımları hissesi yüzde 3.33 çakıldı. Turkcell Süper Lig'de derbi mücadelesinde Fenerbahçe'ye 2-1 yenilen Beşiktaş'ın, karşılaşmanın son dakikasında attığı golün maçın hakemi İsmet Arzuman tarafından faul gerekçesiyle iptal edilmesi ile Beşiktaşlı yöneticiler kamuoyuna "Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkacağız" açıklaması yapmıştı.
Alt 06.11.2007, 07:50   #54
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1530 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
onlar pafla çıkarsa bizde pafla çıkarız elimizden kaçamazlar bu seferde
BİZ BÖYLE BİŞEY YAPMAYIZ BİZLE NE ALAKASI VARKİ

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?
Alt 06.11.2007, 07:52   #55
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1530 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?

SON KARAR CUMA VERİLECEKMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ŞŞŞŞŞ..

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.11.2007, 08:11   #56
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?

zaten en baştan demirören'in açıklamalarını inandırıcı bulmadım.bjk'li spor yazarları karara karşı tepki amaçlı demirören görüşme yapacakmış.
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 06.11.2007, 09:09   #57
GuNaY
Gast

Beşiktaş hisselerindeki düşüşte borsanın genelinde yaşanan satış baskısı da etkili oldu.

Haftasonu Fenerbahçe ile yapılan derbi maçta hakem hatalarını protesto etmek için Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkacağını açıklayan Beşiktaş, dün İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) yaptığı açıklamada, bu konuda alınmış net bir kararın olmadığını bildirdi.

Beşiktaş'ın açıklamasında, kulübün hafta sonu Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunduğunu, ancak konunun cuma gününe kadar yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacağı belirtildi. Fenerbahçe yenilgisinin ardından haftanın ilk işlem gününde Beşiktaş hisseleri yüzde 3,3 değer yitirerek 2,03 YTL'ye indi. Beşiktaş hisselerindeki düşüşte borsanın genelinde yaşanan satış baskısı da etkili oldu.

Hayır çıkamaz...

Alt 06.11.2007, 09:20   #58
casus84
Usta Yiğido

casus84 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 casus84 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

delikanlıysalar paf takımla çıkarlar........ama bunu beşiktaş yönetiminden beklemek ayıp olur tabiiiiiiii........
casus84 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: Beşiktaş PAF'la çıkar mı?
Alt 06.11.2007, 09:57   #59
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Böyle dediler ancak çıkmamak için türlü bahaneler bulacaklardır... Maçın ertesi günü ilk açıklamaları perşembe günü belli olacak şeklinde idi... Varın gerisini siz hesap edin...
Alt 06.11.2007, 09:59   #60
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1047 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

‘Marka değeriniz düşer’
Öfke ile kalkan, zararla oturur, derler ya... Beşiktaş’ınki de o hesap... Son dakikada bir gollerinin verilmediği ve maçın hakeminin takdir haklarını hep Fenerbahçe’den yana kullandığı gerekçesiyle, protesto amacıyla ‘Sivas karşısına PAF takımıyla’ çıkacağı açıklamasını yapan Siyah-Beyazlı yönetime, İMKB’dan jet uyarı geldi. “Bu açıklamayla marka değerinizi düşürüyorsunuz” uyarısı sonrasında Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, kulübün resmi internet sitesinden kamuoyuyla aynen şu bilgileri paylaştı:

Uyarı etkisini gösterdi
“Hafta sonu oynayacağımız Sivasspor karşılaşması için basında yer alan, PAF takımı ile maça çıkılacağına dair haberlerle ilgili olarak açıklamamızdır: Yönetim Kurulumuz’un son dönemde yaşanan hakem olaylarına tepki olarak, hafta sonunda kulübümüzün Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunmaktadır. Ancak konu, cuma günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacaktır. Alınan Yönetim Kurulu kararı, ayrıca özel durum açıklaması olarak kamuoyuna bildirilecektir.”

Öner: Bu böyle yürümez
Genel Sekreter Kenan Öner de konuyla ilgili, “Devamlı haksızlığa uğruyorsunuz, konuşunca ceza alıyorsunuz. Size haksızlık yapanlara bir şey yok. Birkaç hafta sonra tekrar maç alıyorlar. Bu böyle yürümez ki... Eğer bu iki takım işi götürmeye güdümleniyorsa, buyursunlar devam etsinler diye, PAF takımıyla çıkmayı düşündük. Tabii bu Beşiktaş camiası için önemli bir karar, ama bunu söylerken de başkanımızın ifade ettiği bir şey var. Sivasspor maçı için bunu söylüyoruz. Milli maç arasından sonra bunu değerlendireceğiz” dedi.

Alıntı : Fanatik