Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SS.Com > Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com

Sitemiz Hakkında www.sivasspor.com Site Hakkında, Üye Olma Konusunda vb. Sorunlarınız için Yardım Merkezi.

Seçenekler Arama Stil

SAMPIYON SITEYI VE RÜSTÜ GARDASIMI KUTLUYORUM
Alt 05.07.2005, 09:35   #1
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart SAMPIYON SITEYI VE RÜSTÜ GARDASIMI KUTLUYORUM

SEVGILI YIGIDOLAR SITEYE ÜYE OLDUGUMDAN SIMDIYE KADAR COK OLUMLU GELISMELER YASADIM.
ILK ÖNCE SIVASLI HEMSERILERIMLE TANISMA FIRSATINI BULDUM.BU GÜZEL INSANLARLA COK SEYLERI PAYLASTIM.BAZEN NESELI BAZEN ÜZÜNTÜLÜ AMA HER ZAMAN SAMIMI VE CANDAN SEVEN INSANLAR.
BAZI MACLARDAN SONRA BIRIBIRIMIZI TESELLI ETTIK BAZI MACLARDAN SONRA BIRLIKTE SEVINDIK.BAZEN BIR ARKADASIMIZIN ACISINI PAYLASTIK BAZENDE SEVINCINE ORTAK OLDUK.
COGUMUZ BIRIBIRIMIZI HIC GÖRMEMISTE OLSAK, TANIMASAKTA YÜREKLERIMIZ BERABER ATIYOR.BÜYÜK BIR AILE ORTAMIMIZ OLUSTU.
BU ORTAMIN OLUSMASINDA VE GELISMESINDE BÜTÜN SITE SAKINLERININ GEREK FORMLARA GEREKSE SOHBETLERDEKI KATILIMLARIYLA DESTEKLERI COK BÜYÜK.HERKESE TEKER TEKER TESEKKÜR EDIYORUM.SIVASSPOR TARAFTARLARI OLARAK HERKESE KARSI GÜZEL BIR DAYANISMA ÖRNEGI OLUSTURDUNUZ.
AMA BURADA SITEYI HAZIRLANMASINDAN BUGÜNE KADAR YAPTIGI HIZMETLERDEN VE FEDAKARLIKTAN DOLAYI RÜSTÜ ELMAS GARDASIMIZI ÖZELLIKLE KUTLUYOR VE COCUGU GIBI SEFKATLE ILGILENDIGI BU SITEYI HIC BIR MADDI BEKLENTISI OLMADAN BIZE SUNDUGU ICIN O GÜZEL YÜREGINDEN ÖPÜYORUM.
SITEMIZ INSALLAH YENI SEZONDADA YÜKSELISINI DEVAM ETTIRECEK VE SAMPIYON TARAFTAR SITESI OLACAGIZ.
RÜSTÜ SANA TEKRAR TESEKKÜR EDIYORUM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.SEVGI VE SAYGILAR.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2005, 14:23   #2
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1322 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
LütfiÜnal Nickli Üyeden Alıntı
SEVGILI YIGIDOLAR SITEYE ÜYE OLDUGUMDAN SIMDIYE KADAR COK OLUMLU GELISMELER YASADIM.
ILK ÖNCE SIVASLI HEMSERILERIMLE TANISMA FIRSATINI BULDUM.BU GÜZEL INSANLARLA COK SEYLERI PAYLASTIM.BAZEN NESELI BAZEN ÜZÜNTÜLÜ AMA HER ZAMAN SAMIMI VE CANDAN SEVEN INSANLAR.
BAZI MACLARDAN SONRA BIRIBIRIMIZI TESELLI ETTIK BAZI MACLARDAN SONRA BIRLIKTE SEVINDIK.BAZEN BIR ARKADASIMIZIN ACISINI PAYLASTIK BAZENDE SEVINCINE ORTAK OLDUK.
COGUMUZ BIRIBIRIMIZI HIC GÖRMEMISTE OLSAK, TANIMASAKTA YÜREKLERIMIZ BERABER ATIYOR.BÜYÜK BIR AILE ORTAMIMIZ OLUSTU.
BU ORTAMIN OLUSMASINDA VE GELISMESINDE BÜTÜN SITE SAKINLERININ GEREK FORMLARA GEREKSE SOHBETLERDEKI KATILIMLARIYLA DESTEKLERI COK BÜYÜK.HERKESE TEKER TEKER TESEKKÜR EDIYORUM.SIVASSPOR TARAFTARLARI OLARAK HERKESE KARSI GÜZEL BIR DAYANISMA ÖRNEGI OLUSTURDUNUZ.
AMA BURADA SITEYI HAZIRLANMASINDAN BUGÜNE KADAR YAPTIGI HIZMETLERDEN VE FEDAKARLIKTAN DOLAYI RÜSTÜ ELMAS GARDASIMIZI ÖZELLIKLE KUTLUYOR VE COCUGU GIBI SEFKATLE ILGILENDIGI BU SITEYI HIC BIR MADDI BEKLENTISI OLMADAN BIZE SUNDUGU ICIN O GÜZEL YÜREGINDEN ÖPÜYORUM.
SITEMIZ INSALLAH YENI SEZONDADA YÜKSELISINI DEVAM ETTIRECEK VE SAMPIYON TARAFTAR SITESI OLACAGIZ.
RÜSTÜ SANA TEKRAR TESEKKÜR EDIYORUM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.SEVGI VE SAYGILAR.

[size=6]Başkanım yazdıklarına katılmamak elde değil...Evet gerçektende Sitede bir kardeşlik ve dostluk ortamı oluştu...Hepimiz bir aile ferdi gibi olduk...Bu aile ortamının oluşmasında sizin gibi büyüklerimizin katkısı yabana atılamaz...

Buradan bende sevgili Rüştü ELMAS abimize teşekkürlerimi yolluyorum ....

SİZLERİ SEVİYORUZ....
[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2005, 14:32   #3
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sayin Lutfu baskanimiz sivasspor.com uylerinin tum dusuncelerini kendisi dile getirmistir. Tum uyeler inaniyorumki, ayni dusunceleri yureklerinde tasiyorlar. Baskanimizin her kelimesine candan katiliyorum. Inaniyorumki seneye kalmaz onbinlerce sitede taraftarimiz olur belki yuz bin olacagiz, o zaman daha guclu daha aktif ve uzerine gittigimiz konularda sesimiz dinlenilecek.Yuz bin taraftari abartmiyorum bir kenara not edin gelecek sene bugun bu rakami bana sorun. Sivasli kendi takimini yalniz birakmayacak kadar yigittir, bosa denmemistir YIGIDOLAR diye. Tum gardaslarima hollandadan selamlar.
Tuncay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2005, 14:34   #4
GuNaY
Gast

[size=6]başkanımıza katılmamak elde değil... herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazmıs... başta rüştü abi olmak üzere bütün üyelere teşekkür ederim bende...[/size]
Alt 05.07.2005, 15:48   #5
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
+ IMZA
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2005, 17:04   #6
skywriter
Tecrübeli Yiğido

9 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 skywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOKskywriter FAZLA SÖZE GEREK YOK

Soyleyecek fazla soz yok. Basta Rustu abi olmak uzere tum site yoneticilerine cok tesekkurler...
skywriter isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.07.2005, 18:21   #7
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

söylenecek baska birsey kalmamis ki
her sey icin cok tesekkurler
Alt 07.07.2005, 19:37   #8
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

SEVGİLİ BAŞKANIMIZ O SEÇKİN KİŞİLİĞİNE
UYGUN BİR ÜSLUPLA KONUYU O KADAR GÜZEL
İŞLEMİŞ Kİ GERÇEKTEN MUHTEŞEM OLMUŞ...

BU SATIRLARIN GÖLGESİNDE KALACAĞINI
BİLE BİLE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ:

HEP DEMİŞİMDİR YA SİTEMİZ BİR ÇİÇEK BAHÇESİDİR
DİYE... EVET BU BAHÇENİN RENGARENK ÇİÇEKLERİNİ DE
ÜYELERİMİZ OLUŞTURUYORLAR VE GELİNCİK TARLALARINI
SÜSLEYEN ÇİÇEKLER MİSALİ TÜM ÜYELERİMİZ BAHÇIVANIMIZ
DEĞERLİ DOSTUM RÜŞTÜ ÖNDERLİĞİNDE ÖYLESİNE HOŞ
GÜZELLİKLER SERGİLEDİLERKİ... ÖYLESİNE HASBİHALLER OLDU Kİ...
ÖYLESİNE ANLAR YAŞANDI Kİ... RENK RENK, MİS KOKULU...

BÜLBÜLÜ BİLE KISKANDIRACAK BU GÜZELLİKLERİ BİZLERE
YAŞATAN BAHÇIVANIMIZ RÜŞTÜ KARDEŞİME VE TÜM ÇİÇEKLERE
RUHUMUN DERİNLİKLERİNDEN FIŞKIRAN BİR SEVGİYLE,
TEŞEKKÜRLERİMİ VE SELAMLARIMI İLETİYORUM...

RENKLERİN VE MİS KOKULARIN DALGA DALGA YAYILMASI
DİLEĞİYLE...
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2005, 09:33   #9
LütfiÜnal
Yiğido

LütfiÜnal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 LütfiÜnal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SONMEZ Nickli Üyeden Alıntı
SEVGİLİ BAŞKANIMIZ O SEÇKİN KİŞİLİĞİNE
UYGUN BİR ÜSLUPLA KONUYU O KADAR GÜZEL
İŞLEMİŞ Kİ GERÇEKTEN MUHTEŞEM OLMUŞ...

BU SATIRLARIN GÖLGESİNDE KALACAĞINI
BİLE BİLE ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM Kİ:

HEP DEMİŞİMDİR YA SİTEMİZ BİR ÇİÇEK BAHÇESİDİR
DİYE... EVET BU BAHÇENİN RENGARENK ÇİÇEKLERİNİ DE
ÜYELERİMİZ OLUŞTURUYORLAR VE GELİNCİK TARLALARINI
SÜSLEYEN ÇİÇEKLER MİSALİ TÜM ÜYELERİMİZ BAHÇIVANIMIZ
DEĞERLİ DOSTUM RÜŞTÜ ÖNDERLİĞİNDE ÖYLESİNE HOŞ
GÜZELLİKLER SERGİLEDİLERKİ... ÖYLESİNE HASBİHALLER OLDU Kİ...
ÖYLESİNE ANLAR YAŞANDI Kİ... RENK RENK, MİS KOKULU...

BÜLBÜLÜ BİLE KISKANDIRACAK BU GÜZELLİKLERİ BİZLERE
YAŞATAN BAHÇIVANIMIZ RÜŞTÜ KARDEŞİME VE TÜM ÇİÇEKLERE
RUHUMUN DERİNLİKLERİNDEN FIŞKIRAN BİR SEVGİYLE,
TEŞEKKÜRLERİMİ VE SELAMLARIMI İLETİYORUM...

RENKLERİN VE MİS KOKULARIN DALGA DALGA YAYILMASI
DİLEĞİYLE...

CAN DOSTUM SÖNMEZ SENIN O GÜZEL IFADELERINLE CICEK BAHCEMIZE DESTEGIN UNUTULMAZ.BURADA HERKES ICINDEN GECENLERI YAZARAK BIRER CICEK DIKIYORLAR VE SONUNDA BÖYLE GÜZEL BIR SITE VE SAMIMI BIR DOSTLUK ORTAMI OLUSUYOR.TEKRAR HEPINIZE TESEKKÜRLER.IYIKI INTERNETCI OLDUM.
LütfiÜnal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.07.2005, 09:44   #10
AyhanBayrak
Operator

AyhanBayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

118 Mesajına 364 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 AyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz seinAyhanBayrak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
[size=6]buradan fazla dıyecek bır sey bulamıyorum sadece sunu söylemek ıstıyorum anca bu kadar olabılır bır ınsandakı sıvas ve sıvasspor askı ne dıyelım yanııııı hersez ıcın tesekkürler RÜSTÜ GARDASIMMMM[/size]