--->: SİVASSPOR/Kayserispor maçı tahmin ve yorumla
Arkadaşlar tahminleriniz bizimde yaptığımız gibi, iddia oynayanlara hep söylüyorum kendi takımınıza oynamayın duygusal davranırsınız diye, bu yüzden bende bir tahminde bulunmayacağım.
Ancak herkes şunu bilmeli ne Sivasımızın Kayseriden başka dostu var nede Kayserimizin Sivastan başka dostu...
Ben şunu istiyorum hem Sivasımız hemde Kayserimiz bu ligin en kaliteli takımları olsun, iki takım karşılaşacağı zaman Anadolu derbisi desinler saatlerce canlı yayınlarında iki takımı konuşsunlar.
Ancak görüyorsunuz ki Sivasımız 8taşı inönüde yenmiş basın sivasımızdan değil hala eziktaştan ve onun soytarı yöneticilerinden bahsediyorlar bunları görüp ona göre davranmamız lazım.
Bakın Kayserimiz Feneri yendi yarın tüm basın yine fenerden bahsedecek Kayserimizden kimseler söz etmeyecek yine fenerin nasıl yenildiği tartışacaklar.
Lütfen oyuna gelip takımlarımız ve taraftarlarımız arasına nifak sokmak isteyenlere aldırmayalım. Mutlaka kendini bilmez insanlar iki takımın sitesine girerek saçma sapan yazılar yazacak ama unutmayın biz daima komşuyuz daima dostuz.
Bu gün umarım Sivasımız lider olur umarım Kayserimizle beraber el ele UEFA ya yada Şamp Ligine giderler artık destek olma zamanı
Haftaya kim kazanırsa kazansın Kazanan Dostluk Olsun.