Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BASINDA SİVAS GALİBİYETİ
Alt 12.11.2007, 14:04   #71
casus84
Usta Yiğido

casus84 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 859 casus84 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: BASINDA SİVAS GALİBİYETİ

TRT'Yİ BURADAN KUTLAMAK İSTERİM.....ADAMLAR SİVASSPOR'A İLGİLİLER VE HEP ÖVGÜ DOLU SÖZLER SÖYLÜYORLAR..........
casus84 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2007, 21:49   #72
ülküm58
Acemi Yiğido

ülküm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 ülküm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

inanamıyorum şu basına her ağızlarını açtıklarında dört büyük hegomanyası bitsin anadolu dan şampiyon çıksın diyorlar sivassporum destanlar yazıyor deve kuşu gibi kafalarını gömmüşler kimse görmüyor sanıyorlar ve meydanı boş bulunca tarafsız basın tarafsız yorumcu mavalı okuyorlar.sivas gazeteleri hariç bir daha gazete almıyacam.Tarafsız basınımız siz istesenizde istemesenizde acz içinde kıvrana kıvrana sivassporumun büyüklüğünü yazacaksınız
ülküm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2007, 22:01   #73
ülküm58
Acemi Yiğido

ülküm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 ülküm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

birde arkadaşlar bülent hocayı kayseri maçında trübüne çağıralım galiba maç heyecanıyla unutuyoruz lorantı bile çağırmıştık slogan da hazır imparator bülent uygun sivas seninle gurur duyuyor oooooooo yiğido bülent
ülküm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2007, 00:30   #74
Medusa
Acemi Yiğido

Medusa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

35 Mesajına 50 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 662 Medusa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu toraman ne yapmak istedi hiç anlamadım...basın da dahil hiç kimse sivassporu hazmedemiyor bunuda anlamıyorum...kabul edemiyorular sivasın gücünü.. tek ricam maça giden arkadaşlar o ayı lafını yutturun onlara lütfen bi pankart falan hazırlayın haddini bilsin herkes içime sindiremiyorum bu adiliği şrfszler
Medusa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.11.2007, 23:40   #75
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

nerden başlasam ne yazsam bilmiyorum.her yanı atrı bir terane.ilk önce basına diyeceklerim sivasspor süper lige çıktığından beri pecze dönemi hariç harikalar yarattı.ligde trabzon ve beşiktaşa bariz üstünlüğümüz var.bizi görmüyorlar görmemezlikten geliyorlar.ama buna ben amaaan görmesinler diyemem bizim orda eşşek gibi görecekler derler.gazete başlıklarını okudum sevincim kursağımda kaldı sanki biz yenmemişiz,almadım hiç birini.sonra bize ayı diyenlere gelelim emin olun içimden geçenleri buraya aktaramayacak kadar doluyum hele şehir dışında olup eli kolu bağlı olunca ve onca insana laf anlatmaya çalışınca daha bir zor oluyor.şimdi bize gelelim arkadaşlar çok üzgünüm sivasspor süper lige çıktığından beri 1 tane maça gelemedim, eşehirde yaşıyorum yazın sivasa gittiğimde ise lig bitmiş oluyor:( ama tvdan izlediğim kadarıyla en dolu statlardan biri bizimki,ancak tezahürat yok:( bide ben gslıyım,fenerlyim,8taşlıyım diyen sivaslılara sözüm bizim bizden başka dostumuz yok anlayın artık nasılki 6 milyon sivaslı belki zorunlu belki keyfi terk etti güzel şehrimi bari takım olarak yalnız bırakmayalım biz sivassporluyuz diyelim.sonra belki hak vermeyeceksiniz ama hala şampiyonluktan söz etmiyoruz acaba şampiyonlar ligine kalırsak ne yaparız diye mi korkuyoruz?korkmayın arkadaşlar 8taştan daha iyisini yaparız.biz inandık sizde inanın yeterki inanın sahaya 11 kişi çıksın yeter yıldız yokmuş yok sakatlık olacakmış vs. vs. takımdaki her bir oyuncu yıldız onlar inanıyor. bizde inanalım.belki yorumu uzun görüp okumayacaksınız ama ben içimden geçenleri yazdım eksiğim yanlışım varsa söyleyin.zamanınızı aldığım içinde çok üzgünüm.ALLAHa emanet olun sivas beyefendisi ve hanımefendisi gardaşlarım...
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla