--->: BASINDA SİVAS GALİBİYETİ
nerden başlasam ne yazsam bilmiyorum.her yanı atrı bir terane.ilk önce basına diyeceklerim sivasspor süper lige çıktığından beri pecze dönemi hariç harikalar yarattı.ligde trabzon ve beşiktaşa bariz üstünlüğümüz var.bizi görmüyorlar görmemezlikten geliyorlar.ama buna ben amaaan görmesinler diyemem bizim orda eşşek gibi görecekler derler.gazete başlıklarını okudum sevincim kursağımda kaldı sanki biz yenmemişiz,almadım hiç birini.sonra bize ayı diyenlere gelelim emin olun içimden geçenleri buraya aktaramayacak kadar doluyum hele şehir dışında olup eli kolu bağlı olunca ve onca insana laf anlatmaya çalışınca daha bir zor oluyor.şimdi bize gelelim arkadaşlar çok üzgünüm sivasspor süper lige çıktığından beri 1 tane maça gelemedim, eşehirde yaşıyorum yazın sivasa gittiğimde ise lig bitmiş oluyor:( ama tvdan izlediğim kadarıyla en dolu statlardan biri bizimki,ancak tezahürat yok:( bide ben gslıyım,fenerlyim,8taşlıyım diyen sivaslılara sözüm bizim bizden başka dostumuz yok anlayın artık nasılki 6 milyon sivaslı belki zorunlu belki keyfi terk etti güzel şehrimi bari takım olarak yalnız bırakmayalım biz sivassporluyuz diyelim.sonra belki hak vermeyeceksiniz ama hala şampiyonluktan söz etmiyoruz acaba şampiyonlar ligine kalırsak ne yaparız diye mi korkuyoruz?korkmayın arkadaşlar 8taştan daha iyisini yaparız.biz inandık sizde inanın yeterki inanın sahaya 11 kişi çıksın yeter yıldız yokmuş yok sakatlık olacakmış vs. vs. takımdaki her bir oyuncu yıldız onlar inanıyor. bizde inanalım.belki yorumu uzun görüp okumayacaksınız ama ben içimden geçenleri yazdım eksiğim yanlışım varsa söyleyin.zamanınızı aldığım içinde çok üzgünüm.ALLAHa emanet olun sivas beyefendisi ve hanımefendisi gardaşlarım...
|