Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı
Yawwww arkadaşlarr.. herşey hoş güzel. sivasporumuz bize mutluluklar yaişatıyor. emeği geçen herkesede minnettarlığımızı bildirir tweşekkür ederiz. Amaa biz sivaslıların gözünü kör edip kafasına vurup ekmeği alınıyorr haberiniz yokk. ne bi tepki ne bir komuoyu. Ama ben tepkisizliği normal karşılıyorum. taa geçmişten beri birkaç insan çıktı sivas halkını uyuttu insnalrı birbirine düşürdü kırdırdı ve bu insnalarada sivas halkı neredeyse taptı. Örneğin muhsin yazıcıoğlu. Yaa arkadaşlarr dikim evi istanbula taşınıyorr. o sizin sivas sizinle gurur duyuyor dediğiniz adaların tepkisi varmı acabaa ne yapıyorlar taşınmaması için. ben söyleyeyim hiç birşey yapmıyorlarr. sivasımızın şansızlığı Abdilatif şener bey gibi değerli insanın siyasetten çekilmesi. yoksaa muhsin yazıcı oğluyla yok güreşciyle sivas savunulmazz. uyanın uyanın uyanın. ekmeğiniz tek tek alinizden alınıyor. unutmayın ekmeğiniz alındığı zaman sivassporda olmayacaktır.ÖNEMLİ NOT: muhsin yazıcı oğlu ve güreşci milletvekili hep övünürler ya sivaslıyım deyip. ama hiöç birşey de yapmazlar. AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu)
|
Çok doğru tespitlerde bulunmuşsunuz,1970 öncesi,yollarda kol gezip adam kesen şahsiyetler,2000 li yıllarda yakalanan suç örgütlerindede hep dava arkadaşları var.
A.Latif ŞENER bey ise,türkiye cumhuriyetinin cumhurbaşkanı olacakdı,arkasında bir tek biz sivaslılar duramadık,Yalnız bu konuları konuşmak bize zaman kaybettirdiği gibi,sonucada varamayız,üstümüze düşen görev halkımızı bilgilendirmek ve kalan tek haklı gururumuz olan SİVASSPOR'u elele vererek zirveye taşımak ve orda kalıcı olabilmesi için maddi manevi tüm olanaklarımızı,imkanımız ölçüsünde seferber etmek olsun.