Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ
Alt 16.11.2007, 23:16   #31
gardasin.58
Yiğido

gardasin.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 733 gardasin.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ

Gardaslar bu sitenin 33 bin uyesi var herkes senede 5 ytl verse yaklasik 150 bin ytl den fazla olurmu olmazmi bilemem sizlerin dikkatine sunuyorum.
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ
Alt 16.11.2007, 23:34   #32
yigido_furkan
Usta Yiğido

yigido_furkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

226 Mesajına 403 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 874 yigido_furkan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ

kutuphanenın yıkılıp yerine otopark yapılacagı söyleniyor orayı belediye Sivasspora verme imkanı varsa verse cok iyi para getiririr muhtesem bir gelir saglarız
yigido_furkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ
Alt 17.11.2007, 00:06   #33
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ

sms kapmanyası olabılır mesela... !!!
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 00:27   #34
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 753 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Yawwww arkadaşlarr.. herşey hoş güzel. sivasporumuz bize mutluluklar yaişatıyor. emeği geçen herkesede minnettarlığımızı bildirir tweşekkür ederiz. Amaa biz sivaslıların gözünü kör edip kafasına vurup ekmeği alınıyorr haberiniz yokk. ne bi tepki ne bir komuoyu. Ama ben tepkisizliği normal karşılıyorum. taa geçmişten beri birkaç insan çıktı sivas halkını uyuttu insnalrı birbirine düşürdü kırdırdı ve bu insnalarada sivas halkı neredeyse taptı. Örneğin muhsin yazıcıoğlu. Yaa arkadaşlarr dikim evi istanbula taşınıyorr. o sizin sivas sizinle gurur duyuyor dediğiniz adaların tepkisi varmı acabaa ne yapıyorlar taşınmaması için. ben söyleyeyim hiç birşey yapmıyorlarr. sivasımızın şansızlığı Abdilatif şener bey gibi değerli insanın siyasetten çekilmesi. yoksaa muhsin yazıcı oğluyla yok güreşciyle sivas savunulmazz. uyanın uyanın uyanın. ekmeğiniz tek tek alinizden alınıyor. unutmayın ekmeğiniz alındığı zaman sivassporda olmayacaktır.ÖNEMLİ NOT: muhsin yazıcı oğlu ve güreşci milletvekili hep övünürler ya sivaslıyım deyip. ama hiöç birşey de yapmazlar. AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu)
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 00:44   #35
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu?
Doğru söze ne hacet.
Alt 17.11.2007, 00:46   #36
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 740 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Serhat can kardeşimiz doğru bir konuya parmak basmış kendisine teşekkür ediyorum......AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu)
turgutkizgir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 01:35   #37
Gogol
Yeni Yiğido

3 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 645 Gogol FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yawwww arkadaşlarr.. herşey hoş güzel. sivasporumuz bize mutluluklar yaişatıyor. emeği geçen herkesede minnettarlığımızı bildirir tweşekkür ederiz. Amaa biz sivaslıların gözünü kör edip kafasına vurup ekmeği alınıyorr haberiniz yokk. ne bi tepki ne bir komuoyu. Ama ben tepkisizliği normal karşılıyorum. taa geçmişten beri birkaç insan çıktı sivas halkını uyuttu insnalrı birbirine düşürdü kırdırdı ve bu insnalarada sivas halkı neredeyse taptı. Örneğin muhsin yazıcıoğlu. Yaa arkadaşlarr dikim evi istanbula taşınıyorr. o sizin sivas sizinle gurur duyuyor dediğiniz adaların tepkisi varmı acabaa ne yapıyorlar taşınmaması için. ben söyleyeyim hiç birşey yapmıyorlarr. sivasımızın şansızlığı Abdilatif şener bey gibi değerli insanın siyasetten çekilmesi. yoksaa muhsin yazıcı oğluyla yok güreşciyle sivas savunulmazz. uyanın uyanın uyanın. ekmeğiniz tek tek alinizden alınıyor. unutmayın ekmeğiniz alındığı zaman sivassporda olmayacaktır.ÖNEMLİ NOT: muhsin yazıcı oğlu ve güreşci milletvekili hep övünürler ya sivaslıyım deyip. ama hiöç birşey de yapmazlar. AMA SAKARYA lı BÜLENT UYGUN dikimevinin kalkmaması istanbula taşınmaması için girişimlerde bulunuyor. sizce muhsin yazıcıoğlumu sivaslı bülent uygun mu)
Çok doğru tespitlerde bulunmuşsunuz,1970 öncesi,yollarda kol gezip adam kesen şahsiyetler,2000 li yıllarda yakalanan suç örgütlerindede hep dava arkadaşları var.
A.Latif ŞENER bey ise,türkiye cumhuriyetinin cumhurbaşkanı olacakdı,arkasında bir tek biz sivaslılar duramadık,Yalnız bu konuları konuşmak bize zaman kaybettirdiği gibi,sonucada varamayız,üstümüze düşen görev halkımızı bilgilendirmek ve kalan tek haklı gururumuz olan SİVASSPOR'u elele vererek zirveye taşımak ve orda kalıcı olabilmesi için maddi manevi tüm olanaklarımızı,imkanımız ölçüsünde seferber etmek olsun.
Gogol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ
Alt 17.11.2007, 13:43   #38
emretan5858
Yeni Yiğido

emretan5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 emretan5858 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ

Alıntı:
yigido_furkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kutuphanenın yıkılıp yerine otopark yapılacagı söyleniyor orayı belediye Sivasspora verme imkanı varsa verse cok iyi para getiririr muhtesem bir gelir saglarız
Sivasta olmadığım için soruyorum kusura bakmayın kutuphaneyi baska bir yere taşıyacaklarmı? Eger taşımayacaklar ise dunyanın neresinde kutuphane kapatılırda otopark yapılır.

Arkadaşlar bu arada Anasayfadaki herkes elini taşın altına sokmalı başlığının altında da yorumlar bubaslıkla aynı şekilde ilerlemiş. Daha once almanya için bi siteden bahsetmiştim, bunun eşi bi siteyi ülkemizde bulunan gardaşlarımız içinde açmalıyız. Site açılması konusunu hallederiz ancak oncelikle lisanslı urun sayılarını arttırmamız gerekiyor talebi karşılayabilmek için vede klüp adına satılması gerekiyor ki hemde daha çok para kazanılsın hemde muhasebeleştirilebilsin. Burada eğer yonetimle yakın olanlar var ise insanların bu dilek isteklerini iletebilirlerse Sivasspor kazanır.
Urun miktarının ve çeşitliliğinin arttırılması
Ve bir internet sitesi vasıtasıyla satışının yapılması(ilk etepta daha sonrası tırla veya yerleşik mağazalar ile devam edilmesi)
emretan5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.11.2007, 13:58   #39
ahmetcelik
Acemi Yiğido

ahmetcelik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 94 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 747 ahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOKahmetcelik FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sivasspora Yillik aydat odeyecek uye alinmasinda fayda var
bu hemen olmasi gereken bir uygulama.
ahmetcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ
Alt 17.11.2007, 14:09   #40
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1077 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: SİVASSPOR İÇİN NE YAPABİLİRİZ

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım neden iktidarda olan millet vekillerine tepki göstermiyorsunda iki gündür muhsin yazıcıoğlu aleyhinde yazıp ciziyorsun CHP den millet vekilide var AKP den var siz kalkmış sadece bağımsız bir vekilden tek başına yapamayacağı işler bekliyorsunuz muhsin yazıcıoğlunun iktidar partisine ne gibi bir caydırıcılığı olur veya ne gibi bir baskı kurabilir anlamış değilim bu işi yaparsa ancak iktidar partisi yapar ayrıca yazıcıoğlunun uğraşmadığına inanmıyorum her türlü mücadeleyi vermiştir ve vermeyede devam ediyor olduğuna bütün kalbimle inanıyorum ankaraya her giden vekilimiz onun kadar sivasa gönül verse zaten dikim evini değil cöp götüremezler ben istanbulda ikamet ediyorum muhsinyazıcıoğlunada oy vermedim ama doğrusu size katılmıyorum
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla