Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0
Alt 22.11.2007, 12:36   #41
whiteroses
Yeni Yiğido

whiteroses - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 whiteroses FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0

milli takım bu gruptan çıkmayı 4 maç önce garantilemeliydi.bosna maçını ben başarı olarak düşünmüyorum.ayrıca milli takımımızın f.terimle gıdılmesi halınde ki oyle olacakmış basarılı olacagına kesnlıkle ınanmıyorum..son norveç ve bosna maçlarında bize ecel terleri döktürdü saolsun sayın terim..halbuki semih gibi basit birebirde adam gecemeyen topu saklayamayan top tutamayan ve en önemlisi fizik gücü hiç olmayan bi futbolcuya sen 2 maçtada görev veripte son derece formda M.YILDIZı hiç oyunatmıyosan ben senin direktörlüne güvenemem arkadaaş.şunu da iddia ediyorum m.yıldız fenerde semih sivasta olsaydı semih kadroya bile alınmazdı.mehmet hep 11 de oynardı.mehmet son 2 maçta kullanılabılseydı biz bu kadar stres yaşamaz çokta rahat maçlar çıkarırdık..semih oyundan cıkıo yerıne gokdenız gırıyo ne demek bu;son 20 dakka ben artık geriye çekileyim golü düşünmeyim bosna bastırsın ben kapanayım,var mı boyle bi mantık ya.sen boyle davranırsan aciz futbol oynayan bosna bile cesaretlenir ve son 20 dakkada işte boyle ecel terleri döktürür bize..terim bitmiştir bence ve maalesef fınallere terımle gıdıyoruz kimse bişe beklemesın..naçizane fıkırlerım
whiteroses isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2007, 12:49   #42
Ss--58--Ss
YASAKLI ÜYE

42 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Ss--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekanntSs--58--Ss ist jedem bekannt
Pfeil --->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0

BU MUTLULUĞU BİZLERE YAŞATTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER TÜRKİYEM.ÇOK ŞANSLIYIM TÜRK DOĞDUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN.DÜN MİLLİ TAKIMIMIZIN KAZANMASI ÜLKEMİZE ÇOK BÜYÜK BİR MORAL OLDU.YAŞANAN TERÖR OLAYLARI ÜLKEMİZİN ÜZERİNE ADETA BİR KARA BULUT GİBİ ÇÖKMÜŞTÜ.DÜN MİLLİLERİMİZ EURO 2008 AVRUPA ŞAMPİYONASI FİNALLERİNE KATILMA HAKKINI KAZANARAK BÜYÜK BİR MORAL KAZANMAMIZI SAĞLADI.BÜTÜN DÜNYA TÜRKÜN GÜCÜNÜ BİR KEZ DAHA GÖRDÜ ALLAHIN İZİNİYLE GÖRMEYEDE DEVAM EDECEK...
Ss--58--Ss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2007, 16:30   #43
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1302 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok

YA ÇOK ZORLU BİR MAÇTİ OYUNCULARIMIZ ALALHTANKİ ÇOK TECRÜBELİ OYUNCULAR NORMAL Bİ OYUNCULAR OLSA BU YÜKÜ KALDIRMASI MÜMKÜN DEĞİLDİ ÇÜNKÜ1-0 RAKİP BASTIRIYOR GERÇEKTEN ÇOK ZORLADI RAKİP AMA KAZANMASINIDA BİLDİK ŞİMDİ 2008 BEKLE BİZİ EURO
Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0
Alt 22.11.2007, 16:46   #44
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: -->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TEK SEVİNCİM TÜRK BAYRAĞININ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA OLMASI
GERİSİ BOŞ

SEMİH VE SABRİYİ OYNATAN HOCA MEHMETİ SIRF MİLLİ TAKIMA ALDI DESİNLER DİYE ALMIŞ OLMASI

ÖRNEK HAKAN BALTA GS OLMASA ALIRMIYDI VEYA SEMİH FB OLMASA ALIRMIYDI HAYIR YAZIK MEHMEDİME ÇOK YAZIK

130,000 BİN YTL AYLIK 400 MİLYON EURO PRİM ALACAKSIN SONRA ÇOK STRES ÇEKDİK DİYECEKSİN BİZLER 500-700-1000 YTL NE STRESLER ÇEKİYORUZ BUNLAR UNUTULMASIN O FORMA İÇİN OYNMAYAN PARA İÇİN OYNAYANLARA LANET OLSUN

MALTA MOLDOVYAYA TAKIL BOSNA MAÇINI ZAFER OLARAK YAŞAT VE AĞLA
BİRİLERİ BİZLERİ ÇOK APTAL GÖRÜYOR

BEN HALEN DİYORUMKİ ULUSOY İSTİFA

bu iki hemşehrimede katılıyorum evet gerçekten hak ve adalentin olmadı yerde sevinç olmuyor

terim istifas, ulusoy istifa

lanet olsun o istanbul takımlarına
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.11.2007, 17:18   #45
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1160 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

abi maçtaydım Allah razı olsun bir abimiz benide götürdü süper bir atmosfer vardı bence Bosna Hersek oynamadı sadece 90+ da coştu ve nefesler tutuldu maç bittikten sonra çok güzel bir atmosfer ama ;
Fatih hocaya sinirlendim Semih'in performansını bile bile 2. hatayı yaptı Semihi ilk 11 e aldı Semihin yerine Mehmet Yıldızı koysaydı farklı bir skor olabileceğine inanıyorum niye derseniz Sivasspor da ki hırsını, performansını, çevikliğini illaki herkes biliyor Türkiye formasını giyerde Mehmet Yıldız hırslı oynamaz mı size soruyorum ?

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0
Alt 22.11.2007, 19:32   #46
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1181 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: TÜRKİYE:1 BOSNA HERSEK:0

inşallah averaj takımı oluruz euro 2008 de...