Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 19.11.2007, 01:09   #131
omercoskun
Usta Yiğido

omercoskun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 622 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 906 omercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblickomercoskun ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

arkadaşımızın biri bir topic açmış ama doğru ama yanlış bence yanlış bile üstünde konuşulur ve illaki içinden yararlı çıkabilecek konular alınabilir bunları tartışıp topic üzerinden devam etmek bi sonuç çıkarmak veya konu içinden yararlı bilgeleri almak varken bizim arkadaşlar birbirleerine girmiş çekirdek yiyeceksen stada gelme diyo biri bir diğeride vay efendim sen kimsin gibi konu dağılmış gtmiş bence birbirimize zıt düşeceğimize birlik olmamız lazım aklımızı kullanalım yiğidolar birbirimizi yemeyelim....
omercoskun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.11.2007, 22:31   #132
yigido_aslan
Yeni Yiğido

yigido_aslan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yigido_aslan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

evet yiğidoalr bizim bursa taraftarından sakaryadan göztepeden karşıyakadan ne eksiğimiz var eksiğimiz yok taraftar fazlamız var biraz organize lütfen sivasımıza destek olalım bağıralım
yigido_aslan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 02:29   #133
CÜSSKB-MÜJDAT
Yeni Yiğido

CÜSSKB-MÜJDAT - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 CÜSSKB-MÜJDAT FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

UTANMAMAK ELDE DEGIL KARDESIM YAKISMIYOR SIVASLIYA TIRUBUNDE OTURUPTA CEKIRDEK YEMEK MADEM ORAYA GELIYORSAN TAKIMI DESTEKLEYECEKSIN TIYATRO IZLEMEYE GELMIYORSUN...YAZIN COK GUZEL OLMUS EMRE TSK EDERIZZZ.HERSEY SIVASSPOR ICIN...MÜJDAT
CÜSSKB-MÜJDAT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 07:26   #134
turkkeslikli_sinanbaser
Yeni Yiğido

turkkeslikli_sinanbaser - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 turkkeslikli_sinanbaser isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sonuna kadar katılıyorum kardeşim, valla benim düşüncelerimi yazmıssın, ben istanbul dogma büyüme olmama ragmen koyu bir sivassporluyum. şampiyon oldugumuzda okadar sivaslı var istanbulda ama tam bir coşku göremedim. HAklısın bütün yazdıklarında. Biz birbirimize sahip cıkmıyoruz.
turkkeslikli_sinanbaser isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 07:55   #135
CÜSSKB_Emirhan
Acemi Yiğido

CÜSSKB_Emirhan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 680 CÜSSKB_Emirhan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

EMRE KARDEŞİM VARYA SENİN GİBİ TARAFTAR AZ KALDI...ÇEKİRDEK YİYEN OTURUP KOLTUĞU BİZ ALDIK MAÇI İZLİCEZ DİYEN...BAĞIRMAYIN OTURUN DİYEN...TARAFTAR İSTEMİYORUZ....BİZDE BÜYÜKLERİN ARASINDAYIZ TÜRKİYE'NİN EN GÜZEL STATLARINDAN BİRİ BİZDE EN İYİ TAKIMLARINDAN BİRİ SİVASSPOR,AMA BİRDE TARAFTARIMIZA BAK KOCA STATDA TAŞ ÇATLASIN 200 KİŞİ BAĞRIYORUZ DESTTEK VERİYORUZ.ORAYA GELİP OTURARAK ÇEKİRDEK YİYEREK TAKIMA DESTEK OLUNMAZ.ŞAMPİYONLUK YOLUNDA TAKIMI DESTEKLEMEK İÇİN BÜTÜN TARAFTARLARI DUYARLI OLMAYA ÇAĞIRIYORUM...ŞUNU BİLİNKİ DESTEK ARTARSA SİVASIMIZ ÇOK DAHA İYİ YERLERE GELECEK.

HAYDİ SİVASLILAR HAYDİ YİĞİDOLAR UYANIN ŞU UYKUDAN DESTEKLEYİN TAKIMINIZI HER ZAMAN HER YERDE GÖNÜLDEN DESTEK VERİN....ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI.YÜREKTEN DESTEKLEYİN. UYUMAYIN UYANIN ARTIK.....

ŞAMPİYON SİVASIM....ASLA YANLIZ YÜRÜMEYECEKSİN....

ÇİRKİN TEZAHÜRATA ve ŞİDDETE HAYIR!
CÜSSKB_Emirhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 08:21   #136
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 880 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

GERÇEKTEN BİZLERE ÇOK YAZIK DÜN KAYSERİ MAÇINI İZLİYORUM ADAM YANINDAKİLERİ BIRAK ÖNÜNDE ARKASINDA NE KADAR ADAM VARSA HEPSİNİN ELİNİ ÇEKİRDE DOLDURUYOR VARMI BÖYLE BİR OLAY BAKIYORUM,BÖYLE ÇEKİRDEKÇİ TARAFTAR OLMAZ AMA BAK KALE ARKALARINA ADAMLAR 90 DAKİKA SUSMADI MARATON'DA BÖYLE BİR SORUN VARAMA BÜLENT HOCANIN DEDİĞİ GİBİ BİZİM 15.BİN SEYİRCİMİZ 15 TANE TARAFTARIMIZ VAR
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum
Alt 26.11.2007, 08:27   #137
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1530 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: Sizi Bilmem Ama Ben Utanıyorum

Alıntı:
yigido_aslan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet yiğidoalr bizim bursa taraftarından sakaryadan göztepeden karşıyakadan ne eksiğimiz var eksiğimiz yok taraftar fazlamız var biraz organize lütfen sivasımıza destek olalım bağıralım
ÇEKİRDEKÇİLER BİRAZ BAĞARIN YAW GAR TARAFINDA BİZ 10 KİŞİ BAĞIRIYORUZ

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 08:32   #138
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

çok örnek bir seyircimiz var, dikkat edin taraftar demedim )
tam laboratuvar mevzusu, bakalım hayırlısı vardır bir hikmeti, ateşli olup 5 maç ceza almaktan daha iyi galiba bu
Alt 26.11.2007, 10:14   #139
ssmerkez
Yeni Yiğido

ssmerkez - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ssmerkez ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SEVGİLİ KARDEŞİM.YAZINI İLGİYLE OKUDUM.ÇOK HAKLISIN. ÇEKİRDEKÇİ TARFTAR DEĞİL,ÇEKİRDEK TARFTAR LAZIM BİZE.ANCAK BENİM EKLEYECEĞİM BİR DİĞER KONU VAR. ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN SAHADA MÜCADELE EDEN KARDEŞLERİMİZİN DE ETTEN VE KEMİKTEN OLDUĞUNU HİÇ UNUTMAMAK GEREKİR.KENDİ TAKIMIMIZA KARŞI SO9N DERECE SABIRLI OLMAMIZ VE ONLARA KAYITSIZ DESTEK VERMEMİZ LAZIM. BEN FIRSAT BULDUKÇA MAÇLARA GİDİYORUM.TRÜBÜNLERDEKİ COŞKUYU GIPTAYLA İZLİYORUM.ANCAK BAZEN HENÜZ MAÇ BAŞLAMADAN TAKIMLAR SAHADA ISINIRKEN KARŞI TAKIM SPORCULARINA KENDİNİ BİLMEZ BAZI TARFTARLARIN KÜFÜRLÜ REAKSİYONLARINI GÖRDÜKÇE, BU DURUM NADİREN DE OLSA ÇOK ÜZÜLÜYORUM. BUNU FENERBAHÇE VE GALATASARAY MAÇLARINDA VE KISMEN DE BEŞİKTAŞ MAÇINDA GÖRDÜM.FAİR PLAY HERKES İÇİN GEÇERLİDİR.AKLI BAŞINDA İNSANLARIN YAPACAĞI İŞ MEDENİ KALIPLAR İÇERİSİNDE TAKIMINA SONUNA KADAR DESTEK OLMAKTIR. BU ÖRNEKLER SADECE BURADA YAŞADIĞIM BİR İKİ KÖTÜ ÖRNEKTİR. DİĞER SAHALARDA BUNUN MİSLİ MİSLİ OLDUĞUNU VE 4 EYLÜL STADININ BU KONUDA DİĞERLERİNE GÖRE ÇOK DAHA İYİ OLDUĞUNU DA BİLİYORUM.BİZ YİNEDE TAKIMIMIZ GİBİ HER YÖNÜMÜZLE ÖRNEK OLMALIYIZ.LİG İKİNCİLİĞİ VE BELKİDE İNŞALLAH LİG ŞAMPİYONLUĞU SADECE TAKIMIMIZA DEĞİL, HEPİMİZE ÖRNEK SORUMLULUKLAR YÜKLEMEKTEDİR.FUTBOLUMUZLA, SEYİRCİ KÜLTÜRÜMÜZLE GÜNDEM YARATACAK VE SPOR PROGRAMLARININ ÜÇ BÜYÜKLER DURURKEN İSTEMEYEREKTE OLSA BİZE İLK SIRADA YER VERECEĞİ GÜNLER YAKINDIR.YETERKİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE OLALIM.ENİNDE SONUNDA AKLISELİM GALİP GELECEKTİR. SELAMLAR
ssmerkez isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.11.2007, 10:39   #140
onetanem58
Acemi Yiğido

onetanem58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 onetanem58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bende taraftarlarimizdan memnun degilim kufur etmekten futbolcularımıza bagırmaktan baska yaptıkları bisey yok baska takımların taraftarlarına bakıyorum imreniyorum.takımımızın ismini duyurdugumuz gibi taraftarlarımızın isminide duyurmalıyız bence bunun icinde Cılgınlar olsun Merkez tayfa olsun.... bunların egitilmesi lazım duzgun ce sivasspor diye bile bagıramıyoruz rezil oluyoruz herkese.. bir an once bunun onlemi alınmalıdır tskler....