Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 26.11.2007, 18:17   #1
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart DÜŞMAN MIYIZ????

Bursaspor- Konyaspor maçına bakın : Bursaspor ligde perişan bir vaziyette .. Teknik direktör değiştirdiler Ekonomik durumları içler acısı Takımda bir karmaşıklık ama tribünlere bakın tıklım tıklım dolu..

Ankaragücü- V. manısaspor maçına ne dersiniz Ankaragücü tibünleri bildiğiniz gibi...Ankaragücü çok mu iyi gidiyor?

Anlayamadım gitti... 3. lig de de çok maça gittim hep tıklım tıklım dolardı bizim tribünler.. örnek Sivasspor-Fatsa
Sivasspor-Tokatspor Sivasspor-Çarşamba.. vs vss

ve Sivassporumuz süper ligde..Hatta liderlik koltuğunda.. İnanması hayal etmesi bile hepimiz için imkansızdı...Bunu başardık ama nerde tribünler?? Nerde destek?? Nerde tezahurat...

Her türlü ekonomik imkansızlığa rağmen takımımız bu günlere gelmeyi başardı...

Şimdi bakıyoruz tribünlere maraton dolu kale arkaları boş... Tribünün her bir köşesinde gruplaşmışız 50 şer 60 şar kişilik herkes ayrı telden tezahurat yapıyor. Bu maçı Sivassporlu olmayan arkadaşlarla beraber tv den izledim . Valla onlar bizim tribünlerin haliyle dalga geçtiler ben üzüldüm...

Bu şekilde nereye kadar devam edeceğiz acaba? bu tribün lideri arkadaşların birleşip Bursanın Texas ı Ankaragücünün İGecekondusu Fenerin gfb si Galatasaray ın Ulltraaslan ı Beşiktaşın çarşısı gibi nam yapacak bir taraftar grubu kurma niyetleri yok mu??

Düşman mıyız dedim en başta evet acaba bu insanlar tribün içinde ayrıldığına göre düşman mı??

Aynı şehirde yaşıyoruz...

Aynı takımı destekliyoruz...

Aynı Lojmanlar ekmeği yiyoruz...

Aynı istasyon caddesinde geziyoruz...

Aynı taşhanda çay içiyoruz...

vs vs...

Bu kadar ortak noktamız varken neden bu düşmanlık bu ayrılık???

Bir de ortada müthiş başarılı bir takımımız varken...
Farklı şehrin takımları (bursankaragücü) biz kendi aramızda birleşip neden tezahurat yapamıyoruz???
Ben inanıyorum ki tribünlerde birlik olduğu gün o tribünler de tıklım tıklım dolacak...

Bir önemli noktada Tribün baskısı kuramıyoruz halböyle olunca. '. devre Trabzon ,Fenerbahçe , beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada oynayacağız. Yani Tribün baskısına ihtiyacımız var. Yoksa kazanmamız gerçekten zor olacak ..
2. devre başlayana kadar kendi içimizdeki sorunları halledip birlik olmalıyız...Hedefe kolkola ulaşmalıyız

DÜŞMAN DEĞİLİZ HEPİMİZ SİVASSPORLUYUZ GARDAŞLARIM ...

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ..
HAYDİ SİVASLIM HAYDİ SİVASSPORLUM..

LÜTFEN ARTIK...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 26.11.2007, 18:23   #2
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: DÜŞMAN MIYIZ????

gruplar birleşti bir universiteler ayrı duruyor ama şimdi sıra yonetimde grupları zamanında içeri hatta maraton trubunune alıp orayı ayağa kaldırın diye emir vermeli bu maçta maç başladı dışarıda bir suru adam var kale arkası boş epey kişi maça giremedi bağırmayanlar maça girdi bağıracak taraftar dışarıda kaldı bunun tek çaresi yonetim eğer o statta marotan bağırırsa biz maç kaybetmeyiz haydi yonetip taraftarına sahip çık
Alt 26.11.2007, 18:34   #3
gardasin.58
Yiğido

gardasin.58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

39 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 735 gardasin.58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bursaspor- Konyaspor maçına bakın : Bursaspor ligde perişan bir vaziyette .. Teknik direktör değiştirdiler Ekonomik durumları içler acısı Takımda bir karmaşıklık ama tribünlere bakın tıklım tıklım dolu..

Ankaragücü- V. manısaspor maçına ne dersiniz Ankaragücü tibünleri bildiğiniz gibi...Ankaragücü çok mu iyi gidiyor?

Anlayamadım gitti... 3. lig de de çok maça gittim hep tıklım tıklım dolardı bizim tribünler.. örnek Sivasspor-Fatsa

ve Sivassporumuz süper ligde..Hatta liderlik koltuğunda.. İnanması hayal etmesi bile hepimiz için imkansızdı...Bunu başardık ama nerde tribünler?? Nerde destek?? Nerde tezahurat...

Şimdi bakıyoruz tribünlere maraton dolu kale arkaları boş... Tribünün her bir köşesinde gruplaşmışız 50 şer 60 şar kişilik herkes ayrı telden tezahurat yapıyor. Bu maçı Sivassporlu olmayan arkadaşlarla beraber tv den izledim . Valla onlar bizim tribünlerin haliyle dalga geçtiler ben üzüldüm...

Bu şekilde nereye kadar devam edeceğiz acaba? bu tribün lideri arkadaşların birleşip Bursanın Texas ı Ankaragücünün İGecekondusu Fenerin gfb si Galatasaray ın Ulltraaslan ı Beşiktaşın çarşısı gibi nam yapacak bir taraftar grubu kurma niyetleri yok mu??

Düşman mıyız dedim en başta evet acaba bu insanlar tribün içinde ayrıldığına göre düşman mı??

vs vs...

Farklı şehrin takımları (bursankaragücü) biz kendi aramızda birleşip neden tezahurat yapamıyoruz???
Ben inanıyorum ki tribünlerde birlik olduğu gün o tribünler de tıklım tıklım dolacak...

Bir önemli noktada Tribün baskısı kuramıyoruz halböyle olunca. '. devre Trabzon ,Fenerbahçe , beşiktaş ve Galatasaray ile iç sahada oynayacağız. Yani Tribün baskısına ihtiyacımız var. Yoksa kazanmamız gerçekten zor olacak ..
2. devre başlayana kadar kendi içimizdeki sorunları halledip birlik olmalıyız...Hedefe kolkola ulaşmalıyız

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ..

LÜTFEN ARTIK...
Ellerine ve yüregine saglik hislerime tecuman olmussun bu daginiklik takima destek degil ancak köstek olur LÜTFEN KENDINIZE GELIN.
gardasin.58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 26.11.2007, 18:34   #4
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: DÜŞMAN MIYIZ????

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

vs vs...

GÜN BİRLİK OLMA GÜNÜ..

LÜTFEN ARTIK...
evet kardeş aynen ikinci ligdeyken istanbulda da büyüklerden çok taraftarı olan bizdik ya şimdi süper olmayı kabul edemiyorlar galiba
Alt 26.11.2007, 18:46   #5
şarkışlalı_yigi
Acemi Yiğido

şarkışlalı_yigi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 şarkışlalı_yigi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: DÜŞMAN MIYIZ????

arkadaşlar sivas dışında yaşayan sivaslılar olrak bu taraftar olayının sıkıntısını çok yaşıyoruz inanın gerçekten bizle dalga geçiyolar ben bursada yaşıyorum bize karşı ezikliklerini taraftarımızla dalga geçerek bastırmaya çalışıyorlar yaw ozanlar diyarı sivasa yakışmıyor bi değişik beste yapamıyormuyuz işte taraftar işte şampiyon diye başlayıp bitiriyoruz maçı nerde bu ozanlarımız niye suskunlar
şarkışlalı_yigi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 26.11.2007, 18:48   #6
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1059 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: --->: DÜŞMAN MIYIZ????

Alıntı:
şarkışlalı_yigi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar sivas dışında yaşayan sivaslılar olrak bu taraftar olayının sıkıntısını çok yaşıyoruz inanın gerçekten bizle dalga geçiyolar ben bursada yaşıyorum bize karşı ezikliklerini taraftarımızla dalga geçerek bastırmaya çalışıyorlar yaw ozanlar diyarı sivasa yakışmıyor bi değişik beste yapamıyormuyuz işte taraftar işte şampiyon diye başlayıp bitiriyoruz maçı nerde bu ozanlarımız niye suskunlar
yönetim el armassa bu sorun çozulmez
Alt 26.11.2007, 19:56   #7
İ_N_F_İ_A_L
Yiğido

İ_N_F_İ_A_L - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 668 İ_N_F_İ_A_L FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen runter --->: -->: --->: DÜŞMAN MIYIZ????

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yönetim el armassa bu sorun çozulmez
yönetim zaten el attı bu olaya.baksanıza ne kadar çoşkulu bir tribün oluşmuş!!!
Alt 26.11.2007, 20:08   #8
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 945 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Ya çok doğru tespit. Yan yana iki grup biri başka telden biri başka telden çalıyor. Keşke hiç olmasa daha iyi olurdu dedik. Kullaklarımız ağrıdı. Kayseriler bile resmen şov yaptılar. Hem de centilmence. Ama bizim taraftar birkaç kere yine sataştı.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 26.11.2007, 20:27   #9
onur_0581991
Acemi Yiğido

onur_0581991 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 onur_0581991 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Abi bide grupları kişilerin içlerine dağıtsalar yanında ki bazı kişileride cesaretlendirir daha çok insan bağırır.Yani gruplar birleşmeli ve grup üyeleri aralara dağıtılmalı bence...
onur_0581991 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: DÜŞMAN MIYIZ????
Alt 27.11.2007, 13:07   #10
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1236 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

git gide daha güzel oluyor türbünler...inşallah bu hafta ankarada hep birlikte kol kola takımımıza destek verceğiz...
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla