Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 14.07.2005, 14:59   #21
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1315 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]tecrübesini ve klasını konusturacaktır eminim... sadece türkiye değil almanya ve avrupada da tanınan ve değer verilen bir teknik direktöre sahip olmak elbette bizim için bir gurur kaynagı 8) 8) 8) [/size]
[size=6]+1967[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.07.2005, 19:17   #22
CAGLAYAN
Usta Yiğido

CAGLAYAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 72 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 CAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYORCAGLAYAN SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar hoca büyük hoca,
ilk duyduğumda inanamadım, şaka, balon falan fıstık zannettim ama gerçekleşince , yönetimin bu işi ciddiye aldığını anladım, ve takdir ettim daha çok değil o günler, çok itirazlar yazıldı burada, yok başarısı neymiş, yok kendini ispat edememiş, yok fenerden kovulmuş, fenerden kovulmak onurdur, bakın parrerıaya brezilyanın başında, dünya şampiyonu, bakın diğer yabacılara, kovulan dört hocanın uefanın üst düzey danışmanları olduğunu göreceksiniz ve dünyada futbolun yönünü belirleyen uzmanlar olarak uefaya danışmanlık yaptıkları bir tv den izledim, yani fener ozamanlar adam öüğtüyordu, bu hocamızın kötü olduğu için kovulduğu anlamına gelmez, inanın hoca bize bir kaç beden büyük şimdilik ama çabuk büyüyeceğiz, merak etmeyin, en az 3 yıl kalmalı hoca, görürüsünüz adımız artık hep uefa için anılacak hep ilk üçte sıra bulacağımız ihtimaline yoğunlaşılacak, merak etmeyin hoca büyük, mühim olan yönetim, altyapı, teknik altyapıyı yeterli hale getirelim, çok iyi oldu çok lorant hocanın gelmesi.
Aynen Katiliyorum Abircan Gardas

+ IMZA
CAGLAYAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 16.07.2005, 21:31   #23
yigido24
Yiğido

yigido24 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 762 yigido24 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
gunay Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]tecrübesini ve klasını konusturacaktır eminim... sadece türkiye değil almanya ve avrupada da tanınan ve değer verilen bir teknik direktöre sahip olmak elbette bizim için bir gurur kaynagı 8) 8) 8) [/size]
[size=6]+1967[/size]

+ IMZA
yigido24 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.07.2005, 05:59   #24
ElbeyLi58
Usta Yiğido

ElbeyLi58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 960 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

[size=6]LORANT : BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Gütersloh maçının ardından düzenlediği basın toplantısında “ Bizi izlemeye devam edin “ dedi.

Gerede kampının ardından ikinci kamp hazırlıklarını Almanya’nın Hannover şehrinde
yapan Sivaspor’un günden güne düzeldiğini ve sporcuların perfırmansından memnun olduğunu dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant “ Sivaspor çok büyük bir taraftar kitlesine sahip.Bu takımda görev yapmak gerçekten beni mutlu etti. Bu mutluluğu göstereceğimiz başarı ile perçinleştireceğiz “ dedi.
Almanya’da taraftarların biran olsun takımı yalnız bırakmadığını da sözlerine ekleyen Lorant “ Sivasspor sevgisi çok büyük. Gurbette dahi taraftarlar bizleri biran olsun yalnız bırakmıyor. Bu sevgiye layık olmaya çalışacağız “ dedi.[/size]

ElbeyLi58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.07.2005, 08:56   #25
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

LORANT BIR KERE ALMANYADA 1860 MÜNIH TAKIMINI
YÖNETIYORDU ORDA COK BASARILIYDI VE TAKIMNAN 1.
LIGE CIKMISTI
AMA O TAKIMDAN GITTIGI ANDA 1860 MÜNIH KÜME
DÜSMÜSTU
BENCE IYIKI SIVASSPORDA
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.07.2005, 08:58   #26
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1304 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

WALLA SEZONUN BOMBA TRANSFERİNİ YAPTIK LORANT BİZE RENK GETİRECEK İNŞALLAH....
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.07.2005, 08:58   #27
kangalli58yasin
Tecrübeli Yiğido

kangalli58yasin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

75 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 811 kangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOKkangalli58yasin FAZLA SÖZE GEREK YOK

[size=6][/size]EN BÜYÜK LORANT BASKA BÜYÜK YOK :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) :k9: :k1: :hmm: :k15: :k9: [/b]
kangalli58yasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 20.07.2005, 06:10   #28
ElbeyLi58
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 960 ElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz seinElbeyLi58 kann auf vieles stolz sein

[size=6]Sistem belirleniyor

Kırmızı-beyazlı ekipte, teknik direktör Werner Lorant,
idmanlarda daha çok yeni sezonda uygulayacakları
sistemi oyuncularına göstermeye çalışıyor. Alman hoca,
baskılı, pres yapan ve herkesin mücadele ettiği bir oyun
yapısıyla oynayacaklarını ifade etti. [/size]
Alt 20.07.2005, 06:20   #29
ElbeyLi58
Usta Yiğido

[size=6]"Werner Lorant" Teknik Direktörlük kariyerimde kesinlikle mağlubiyeti kabul etmedim, etmemde.
Sivasspor süper lige renk getirecek,
tüm takımların korkulu rüyası olacaktır “
“ Türkiye’nin köklü ve en çok taraftar kitlesine
sahip olan takımında görev almaktan mutluyum.
Almanya’da taraftarlarımız bizlere Sivas’ı yaşatıyor.
Bizimle yatıp, bizimle kalkıyorlar,yabancılık çekmiyoruz.”[/size]
Alt 20.07.2005, 17:13   #30
ElbeyLi58
Usta Yiğido

Sivasspor’un süper ligde başarılı olacağını dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant “ Savaşan, mücadeleci bir takım geliyor “ dedi.
Gerede kampının ardından ikinci dönem kampı için Almanya’nın Hannover kentinde hazırlık çalışmalarını aralıksız sürdüren Sivasspor’un süper lige günde çift idman yaparak hazırlandığını , kadroya dahil edilen yeni sporcularında çabuk adapte olduğunu dile getiren Lorant, yiğidoların süper lig reçetesinde başarısızlığa tahammülü olmadığını söyledi.
MAĞLUBİYETİ KABUL ETMİYORUM
Sivasspor’un başarısına ortak olmak amacıyla teklifi kabul ederek takımın başına geçtiğini dile getiren Werner Lorant “ Türkiye’de Fenerbahçe’yi çalıştırdıktan sonra ikinci bir takım aklımın ucundan dahi geçmiyordu. Sivas’ı Almanya’dan tanıyorum.Sivas gurbetcisi çok olan bir il. Almanya’da Sivaslı çok ahbablarım ve tanıdıklarım var.Bana teklif geldiği zaman hiç tereddütsüz kabul ettim. Benim Teknik Direktörlük kariyerimde kesinlikte mağlubiyete, başarısızlığa yer yoktur.1967 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu güne kadar süper lig hayali ile yanıp tutuşan bir takımı süper ligde başarılı kılmak istiyorum.Türkiye’nin köklü ve en çok taraftar kitlesine sahip bir takımında görev almaktan, bu takımın başında olmaktan mutluyum “
SAVAŞAN BİR TAKIM
Sivasspor’da göreve başladıktan sonra başarılı olabilmek için takıma alınması gereken sporcularla ilgili olarak yönetim kuruluna rapor sunduğunu ve rapor doğrultusunda istediği tüm sporcuların kadroya dahil edildiğini de dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant “ Başarı isteyen bir takımın başarılı olması için belirli kıstaslar vardır.Bu kıstaslar yerine getirilmediği zaman başarı beklenilemez.Öncelikli olarak şunu belirtmek isterim ki, bizim takım başarıya susamış bir takım. Her yönüyle başarı bizi bekliyor. Çok iyi bir kadromuz var, genç bir ekibiz, süper lige renk getirecek, taraftarlarıyla örnek olacak bir takımız.Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz, geçen bir takım değil, koşan ve savaşan bir takım oluşturduk “dedi.
TARAFTARINA HAYRANIM
Türkiye’ye geldiğim zaman üç büyük kulübün taraftarı beni çok büyülemişti. Sivasspor’un taraftarını görünce Türkiye’nin en çok taraftar kitlesine sahip bir takımında görev almanın heyecanını yaşamaya başladım.Sivas’ta,İstanbul’da olduğu gibi Hannover’de de taraftarlarımız takımı biran olsun yalnız bırakmıyor. Avrupa’dan akın,akın gelerek takımı görüyorlar.Ben bu taraftara hayarım “ dedi.
TATLI İDMAN
Süper lig öncesi ikinci dönem kamp hazırlıklarını Almanya’nın Hannover kentinde sürdüren Sivaspor’un idmanları tatlı geçiyor. Her idman sonrası taraftarlar hazırladıkları baklavaları sporculara ve teknik yönetime ikram ediyor. Sivaspor’un günlük iki idmanını da yaklaşık olarak 500 taraftar takip ediyor.
ANDERSON’A İLGİ
Almanya’nın Hannover kentinde süper lig öncesi kamp çalışmalarını sürdüren Sivasspor’da golcü Anderson büyük ilgi var. Sempalik hareketleriyle taraftarların taktirini kazanan Brezilya’lı Anderson, gollerinin süper ligde de devam edeceğini söyledi.
Konu Kapatılmıştır