Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 12.12.2007, 11:20   #51
a.f_58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 a.f_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: BASINDA SİVASSPOR

hocamızdan tek isteğim var mehmet yıldız, balili ve muhammet ali üçlüsünü bozmasın o üçlü bozulursa pozisyon zanginliği gider buna bağlı olarakda gol zor.
a.f_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2007, 11:29   #52
cenk5821
Usta Yiğido

cenk5821 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

292 Mesajına 448 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 830 cenk5821 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

sonuna kadar seninleyiz sivassporum
cenk5821 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2007, 12:17   #53
Buraq58
Usta Yiğido

Buraq58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

353 Mesajına 541 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 778 Buraq58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben dedim artık herkes bülent hoca ve taraftarlarını tanıyo yani tanımıyan varsa söylesin(((ses yok))))
Alt 12.12.2007, 13:44   #54
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: BASINDA SİVASSPOR

Sivas spor'umuza çocukluğundan beri her zaman güvendim ve bedenim soluncaya kadar da güvenmeye devam edeceğim .Allah'a şükürler olsun, bizlere yıllar sonra süper lig mutluluğunu yaşattı.Şimdi ise en üst sıralardayız. Takımların kralıyız. Bu tacı başımızdan kimse indiremeyecek. Daha da altın taçlar takılacak inşallah. Sivas sporumuz her şeye layık. Çok daha iyi yerlere geleceğimize bütün yüreğimle inanıyorum. Emeği geçen herkesi saygımla, takdirlerimle kutluyorum. Başta bütün futbolcu evlatlarımızın alnından şükranla öpüyorum. Dualarımız onlaradır. Bizlere bu sevinçleri yaşattıkları için çok ama çookk teşekkürler.Sivas spor’a emeği geçen tüm yetkililerimize, özellikle Mecnun bey ve Bülent beye şükran borçluyuz.
Sivasspor aşkım öyle büyük, öyle yüce ki yüzlerce şiir yazsam sevgimi dile getiremem.Ama bir şiirimi, şu an sizlerle paylaşmak istedim.
İyi ki Cumhuriyet, kültür ve sanat ozanlar şehri Sivas'lıyım.
İyi ki yiğidoyum, iyi ki sizler varsınız. Sivas toprağında doğsun doğmasın, Sivas topraklarında yaşasın veya yaşamasın yüreği Sivas ve Sivasspor sevgisi için atan herkese kucak dolusu selamlar,sevgiler ve saygılarımı sunuyorum ve diyorum ki

' SİVASSPOR SENİNLE ONUR DUYUYORUM, GURURUMUZSUN….

SİVASSPOR SENİ ÇOK SEVİYORUM BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM

İşte Sivas sporumuz için yazdığım şiirim

YİĞİDOYUM TA EZELDEN

Yiğidoyum ta ezelden canımsın Sivas spor’um
Yüreğimde sevgin ayrı her dem seni solurum
Rengimiz Kırmızı beyaz üç yıldızdır gururum
Otuz sekiz yıldan sonra süper ligde tahtsın sen

Hiç bir takım yiğidomu tahtından indiremez
Şimdi en üst sıradadır ulusal basın görmez
Takdir edip alkışlamaz her nedense bilinmez
Aslanlarım süper ligde listede sultansın sen

Hani o çocukluğum da Dört Eylül Stadımız
Coşku ile gelirlerdi bütün kadınlarımız
Büyük küçük hep coşardık termoslarda çayımız
Dönerdik kısık seslerle anılarda varsın sen

Maç bitiminde açardı İstasyon Caddesinin
Kaldırımlarında sanki gülistan bahçesinin
Gülleri taraftarlardı erkek bayan hepsinin
Bir bütündü yürekleri tek aşkları sendin sen

Yiğidoyum demiştim ya onurum gururumsun
Yiğidin harman olduğu Sivas’ımın onurusun
Sonsuza dek yanındayız isterse bedenim solsun
Akar kanımdan üç yıldız varsa yoksa sensin sen

Kızılırmak senle coşsun başarın hiç bitmesin
Varsa seni kıskananlar işleri rast gitmesin
Taraftarın seninledir sonsuza dek bilesin
Başarına başarı kat takımlarda teksin sen

Yiğidolar takımını her zaman desteklesin
Şu andaki konumunu kimselere vermesin
Tutuşalım hep el ele, sevgimiz hiç bitmesin
Sabiha’dan selam size Sivas spor’um cansın sen

SABİHA SERİN
Araştırmacı Yazar Şair
SİVAS
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: BASINDA SİVASSPOR
Alt 12.12.2007, 13:53   #55
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1040 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: BASINDA SİVASSPOR

Sivas Avrupa'nın zirvesinde!

Turkcell Süper Lig'de evinde oynadığı 8 maçtan 8 galibiyet çıkartan ve ligde lider olan Sivasspor, Avrupa'da; Barcelona, Real Madrid, Wisla Krakow ve CSKA Sofya ile birlikte sahasında puan kaybetmeyen 4 takımdan biri oldu.

Sivasspor, kendi sahasında 8 lig maçını da kazanarak Avrupa’nın birçok ünlü takımını geride bıraktı.
Ligde liderliğe yükselen kırmızı-beyazlı takım, İspanyol Barcelona ve Real Madrid, Polonya ligi lideri Wisla Krakow ve Bulgaristan liginde zirvede yer alan CSKA Sofya ile birlikte sahasında hiç puan kaybetmeyen 5 takımdan birisi oldu. Sivasspor ile birlikte Barcelona ve Wisla Krakow da 8 iç saha maçından 24 puan çıkartmayı başardı. Real Madrid ile CSKA Sofya ise evinde çıktığı 7 lig maçından toplam 21 puan toplamayı başardı.

Wiska Krakow, 26 atıp 3 gol yerken Barcelona da 22 gole karşılık kalesinde 4 gol gördü. Sivasspor ise 16 gol sevinci yaşayıp, kalesinde 3 gole engel olamadı. Avrupa’nın önemli liglerinde ise bu başarıya birçok ünlü takım ulaşamadı. Örneğin Manchester United 9 maçın 8’ini kazanıp 1 beraberlik aldı. Arsenal ise 8 maçın 7’sini kazanıp 1’inden beraberlikle ayrıldı. Bayern Münih, Werder Bremen, PSV, Porto, Inter, Juventus, Roma gibi büyük takımlar da sahalarında hep puanlar kaybettiler.

(VATAN)
Alt 12.12.2007, 14:32   #56
savas58
Acemi Yiğido

savas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 savas58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ya 15 hafta olmuş lıder durumdayız her gazete 3 satır bişey yzmış gerci normal 3 buyuk varken bize fazla yer vermezler ama 1 şampıyon olursak her şey degişir ama şampıyon olacamıza kimse inanmıyor nedense
savas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2007, 16:29   #57
yıgıdokonya
Acemi Yiğido

15 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 666 yıgıdokonya FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sivasa bugune kadar cok az yer verdıleR sımdı tuM gazetelerde var ama yınede yetmez cogu gazetede ıkı uc satıR yazmıslar daha cok ılgı beklıyoruZ cunku bıZ bunu hak edıyoruZ ŞAMPİYON SİVASSPOR
yıgıdokonya isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.12.2007, 21:14   #58
İ_N_F_İ_A_L
Yiğido

İ_N_F_İ_A_L - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 İ_N_F_İ_A_L FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Züğürt Lider ..bu laf hoş değil.bir züğürt ayağı tuttu gidiyor
Alt 12.12.2007, 22:54   #59
yeasin
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yeasin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln --->: BASINDA SİVASSPOR

inşaallah galatasarayı da yenip.5 puan farkla liderliğimizi garanti altına alacağız.hedefimiz 4.BÜYÜK
yeasin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->:YÜZVERMEYİN HOCAM BUNLARA
Alt 13.12.2007, 12:38   #60
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 956 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->:YÜZVERMEYİN HOCAM BUNLARA

Kim bu ağabeyler?
Gazeteci yazdığı haberin; kişi ve kurumlar da açıklamalarının arkasında durmalı. 33 yıllık gazeteciyim. Babam olsa haberde gözünün yaşına bakmam.
Günlerden 5 Aralık Çarşamba. TSYD Ankara Şubesi'nde arkadaşlarla sohbet ederken, hakem Özgüç Türkalp'in kardeşi Özgür geldi. Özgüç'ü sordum, sonra da telefonla aradım, kapalıydı. Kısa süre sonra kendisi aradı. Kendisine derbi maçı verildiğini söyledim. "Hangi derbi?" diye sordu. "Amatör kümede Çalışkanlar-Yenidoğan maçı" diye takıldım. MHK, ertesi gün SivasDenizli maçına Türkalp'i atadı. Arayıp, cumartesi Sivas'a gideceğimi isterse arabamla gelebileceğini söyledim. Arkadaşlarıyla uçakla gideceğini, dönüşü beraber yapabileceğimizi söyledi. Cumartesi tekrar aradım, "Arabamı hava alanına bıraktım. Uçakla döneceğim" dedi. Özgüç, babası rahmetli spor yazarı Erol Yaşar Türkalp'in emaneti. Onu evladımız gibi seviyor, kızdırdığımız da oluyordu.

İSTEDİĞİN ZAMAN KONUŞURUZ
SivasDenizli maçında vasatı aşamadı. Tepki de aldı. Maçın sonuna doğru spor müdürümüz Serdar Ali Çelikler arayıp, "Sivas'ta kalıp, Bülent Uygun ile bir röportaj yap" dedi. Uygun'a pazartesi röportaj yapmak istediğimi söyledim; "İstediğin zaman" dedi.
Otele dönerken, yine Uygun'u aradım; toplantıdaydı. Şoför Erhan'a "Yarım saat röportaj için gece kalmayalım. Kulübe gidiyoruz" dedim. 19.15'te kulüp tesislerine giderken Özgüç Türkalp aradı. "Sonuca etki edecek kararlar vermedin. Ama kontrolü kaçırdın" dedim.
Tesislere girdik. Bülent Hoca çok sinirliydi. Belli ki bir şeylerden rahatsızdı. Liderliğin sırlarını sordum. Anlattı. Son soru; "Neden şampiyon olmak istemiyorsunuz?" idi. "Bizim isteğimizle olmuyor. Hakem Türkalp'e 'Mehmet Yıldız'a yapılan faulleri neden vermiyorsunuz?' diye sordum; 'Ağabeylerim öyle istiyor' yanıtı şampiyonluğu neden istemediğimi gösteriyor. O ağabeyleri de biliyorum" dedi.
Bu sırada şoförümüz Erhan da konuşmalarımıza tanık oluyordu. Ankara'ya döndüm. Pazartesi haberi yazıp İstanbul'a gönderdim.
Öğleden sonra Müdürüm Serdar Ali Çelikler "Bülent'in 'ağabeyler' sözlerini manşet yapıyoruz. Arkasında durur mu?" diye sordu. "Bülent Hoca arkasında durmayacağı sözleri söylemez. Yine de konuşayım" dedim. Bülent Hoca'yı aradım. "Hocam manşet oluyorsun" dedim. "Bir hayat kurtardım diye mi?" diye sordu. TEDAŞ'tan bir işçiyi intihar etmek üzereyken ikna ettiğini anlattı. "Türkalp'in söylediği 'Ağabeyler öyle istiyor' sözü manşet oluyor" dedim. "Söylediğimin arkasındayım. Diğerleri de aynı. Aynen yazabilirsin" dedi.
Konuşmayı İstanbul'a bildirdim ve haber çıktı. Elbette telefonlarım susmadı. Bülent Hoca ile 11.00 sularında görüştüm. "Eline sağlık; haber güzel olmuş" dedi. Bir saat kadar sonra müdür yardımcımız Emrah Kayalıoğlu aradı, Özgüç'ün açıklama yaptığını söyledi. Bülent Uygun ile görüşmemi, ağabeylerin kimler olduğunu Özgüç'ten sormasını istedi. Yeniden Uygun'u aradım, "Bunu şimdi söylemem veya sormam aleyhimize olur. Önümüzü keserler" dedi.

OLMADI BÜLENT HOCAM!
Belli ki; ağabeyler rahatsız olmuştu. Hemen harekete geçip her türlü baskıyı kuracaklardı. Büyük olasılıkla MHK'dan Bülent Uygun'u aradılar. Arayan herhalde Sivas'ın liderliğini kutlamadı. Ardından Anadolu Ajansı'na açıklama yapan Uygun, Türkalp ile ilgili sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek yalanlamaya kalktı. Olmadı Bülent Hocam! "Geriye dön, uygun adım marş" dedin. Oğlum kadar sevdiğim, çok da eleştirdiğim Özgüç Türkalp'i kurtlar sofrasına atar mıyım? Kimse "Günah çıkarıyor" demesin. Özgüç benim evladım sayılır. Ama babası Erol Yaşar da sağ olsaydı, bir teknik direktörün maçını yöneten hakem için söylediklerini yazardı. Rahmetli de işi konusunda acımasızdı.
Sonuçta Bülent Uygun, Özgüç Türkalp ile yaptığını iddia ettiği cümleleri bana sarf etti. Ben de iki kez Uygun'un onayını alarak gazeteme yazdırdım.
Olay budur efendim!

ne yani şrfsiz şimdi sen neyin ne olduğunu bilmiyosunda bülent uygunu kurtlar sofrasına mı atıyorsun aklınca, kendine gel ali doğan

Etiketler
basinda, sİvasspor