Alıntı:
yigidomustafa58 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor Maçı Biletinin Çilesi ||yigidomustafa58||
evet ben Kadıköy de oturuyorum ve maça gitmeye karar verdim her zaman tabiki neyse 13.12.2007 Perşembe günü biletix e gittim 3 tane bilet almaya ama bitti demezmi bilet başımdan karasular indi tekrar eve gittik.Yarıntesi gün yani Cuma günü okuldan çıkışta tekrar biletixe gittim tekrar sordum bitti dedi.Tam biletixin önünde bir abi gördüm karaborsacı bir kalıplı bi abi vardı bilet mi lazım dedi evet dedim kaç tane dedi 3 tane dedim 105 olur dedi yapma abi ya dedim son kaç olur dedim 100 olsun dedi yok kalsın dedim.Ama maça gideceğim kesindi öyle böyle alacaktım o biletleri yanımda da benle gelecek Çorumlu ve galatasaray taraftarı bir abim var ama benim hatrım için o da SİVASSPOR tribününe gelecekti.Her neyse Mustafa gel dedi benim patronun ortağından para alalım dedi ben sonra veririm dedi tamam dedim 100 ytl yi toplamıştık.Tam biletixin önüne gittim bi abi daha vardı burda kalıplı bir bilet satan bir adam vardı dedim ben yardımcı oluyum dedi.Tamam dedim o da karaborsacıymış ama bu ondan insaflı çıktı.tam yanında biri daha vardı o da Sivaslıymış/Koyulhisar tam onlar konuşurken 25 ytl demez mi tanesi hemen uyanıklık yaptım elimi cebime attım para ayıklıyorum cebimden parayı çıkarttım 70 ytl çıktı ve verdim o da bize 3 tane bilet verdi.Ama verdiği bilet rakip bileti değilmiş "Yeni Açık Alt" abi peki ben burdan Sivas tribününe geçermiyim dedim geçersin güvenliğe söyle geçirirler dedi tam aklıma www.sivasspor.com daki "puar" abi geldi aklıma o da demişti geçersin diye eyvallah dedim eve geldim formamı giydik üstüme kalın bir şeyler giydim ve yola çıktık Kaıköy İskeleye geldim otobüse bindim otobüste bir tane bile Sivasspor taraftarı yok ben varım tek yepsi bana bakıyor.1-1.5 saat sonra geldik Mecidiyeköye karnımız zaten zil çalıyor maçın başlamasına 1.5 saat var.neyse aradık taradık orda "Kırmızı-Beyaz Döner Salonu" bulduk hemen atladık tabi kırmızı-beyaz yazısını görünce yemeğimizi yedik ve tribünü arıyoruz "Yeni Açık Alt 9" 15 dakka sonra bulduk ve girdik bi baktım bizim SİVASSPOR tribünü tam çaprazlamasına duruyor yandım dedim yanımdaki iki Çorumlu abimler zaten galatasaraylı ben of dedim onlar oh dedi ya .Orda bir güvenlik buldum sordum abi ben Sivasspor taraftarıyım bizim tribüne nasıl geçerim dedim niye bileti buradan aldın dedi abi biletler tükenmiş dedim.Karaborsa dan zorla aldık dedim,olmaz dedi geçemezsin dedi ve malesef galatasaray tribününde maçı izledim.ama inanın Sivasspor aleyhine hiçbir "küfür,hakaret ve aleyhüne tezahurat" yapılmadı teşekkür ediyorum...Sivasspor tribününe bakıyom içim gidiyo zaten 1.000-2.000 kişi vardı ama taraftar SİVASSPORumun...
|| resimlerin fazla güzel değil ama çözünürlüğü ||
(bu arada ben bu maçta taraftarlık yapmadım sadece seyircilik yaptığım için takımımdan özür dilemek istiyorum)
|
PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER CİMBOM TÜRÜBÜNLERİNİN YARISI SENİN GİBİ SİVASLIYDIDA ONDAN KÖTÜ SÖZ DUYMADIN