--->: HEDEF AVRUPA
Bülent hocam seni inan çok seviyoruz. Bir anadolu şehri olarak Sivası bu kadar candan seven ve en büyük desteği veren bir insan olarak kalbimizdeki yerin her geçen gün dahada büyüdüğünü söylemek istiyorum. Bu sevgiye bu güne kadar yönetimle beraber sizden başka hiç kimsenin sahip olamadığını ve olamayacağını düşünüyorum. Biz sizin yaptığınız işlerin bilincindeyiz. Umuyorum tüm yiğidolar bu gerçeği biraz geç olsada böyle bileceklerdir. Benim korkum cimboma yenilmek değil sizin gibi değerli insanlara ayak uyduramamamızdır. Tüm sakatlıklara rağmen sahada aslanlar gibi mücadele eden futbolcuları görünce gözlerimizden yaşlar geldi. Bu konuda maddi olarak belki geride kalıyoruz bizi maruz görün varsın zenginlerimiz destek olmasınlar. Bu efsaneyi siz başlattınız bize inanç verdiniz, rüyalarımnızda göremeyeceğimiz şeyleri yaşattınız. Lütfen küsmeyin ve (bu koşullarda) devamının nasıl olacağınıda bize öğretin. Ama biz elimizden geleni yapıyoruz ve dahada fazlasıyla yapacağız. Yeterki sizin yüzünüz gülsün. Tüm kalbimle ve tüm sevgimle...
|