Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 18.07.2005, 11:44   #41
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ydemirkaynak Nickli Üyeden Alıntı
[size=6]ARKADASLAR BU KONUYLA İLGİLİ AZ ÖNCE BİR KINAMA YAZISI GÖNDERDİM VE SONUNADA OYUNLARI İZLEMEME KARARI ALDIK DİYE EKLEDİM. DAVANIZDA ARKANIZDAYIZ[/size]
[size=6]Sağolasın YDK! Şimdi size yapacağımız eylemi açıklayacağım. Eğer katılmak isteyen olursa bizimle birlikte İzmir'de görüşürüz.
11 Ağustos günü İzmir Atatürk stadında büyük bir törenle açılacak bu olimpiyatlar. Ve ülkeler teker teker geçiş yapacaklar tıpkı olimpiyatlardaki gibi. İşte Kemalist Üniversiteliler Birliği olarak yaklaşık 150 öğrenciyle orada Kıbrıs Rum Kesminin geçmesini bekleyeceğiz ve onlar sahaya çıktıkları anda benim buradan getireceğim büyük KKTC bayrağını Tribünde açıp Yunanistan geçene kadarda açık tutacağız.Tabii orada çevremizde bulunan diğer insanlarada küçük bayraklar dağıtıp bu olayı genişletebiliriz. Birde bir pankart hazırlatıyoruz yine büyük birşey üstünde ingilizce olarak "Kuzey Kıbrıs'ta yaşadığım için beni hapset!Eğer becerebilirsen? EU-USA-Ve diğerleri" yazılı onuda baştan sona tribünde açacağız. Katılmak isteyen olursa benimle irtibata geçsin arkadaşlar Özel mesajdan.İlginize teşekkür ederim.[/size]
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.07.2005, 11:58   #42
politepol
Yeni Yiğido

politepol - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 politepol isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SELAM SİVAS VE SiVASSPOR DOSTLARI,

ben Kosovadan politepol, dünyanın heryerinde olduğu gibi kosovada da sivasspor taraftarı var. su anda türkiyedeyim ve geçen hafta gerede kampını ziyaret ettim. rüştü nün de gözlemlediği gibi takımı çok hırslı ve birliktelik içinde gördüm. bunda lorantın payı büyük. disiplin ön planda.

loranta kendi diliyle sivaspor un çok büyük bir camia olduğunu anlattım ama inanmış görünmedi. bunu göstermek için tüm yiğidoları olimpiyat ta yapacağımız ilk maçta görmek istiyorum ve kampanya başlatıyorum.
dosta güven , düşmana korku salmak için haydi yiğido olimpiyata...
politepol isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.07.2005, 12:37   #43
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
politepol Nickli Üyeden Alıntı
SELAM SİVAS VE SiVASSPOR DOSTLARI,

ben Kosovadan politepol, dünyanın heryerinde olduğu gibi kosovada da sivasspor taraftarı var. su anda türkiyedeyim ve geçen hafta gerede kampını ziyaret ettim. rüştü nün de gözlemlediği gibi takımı çok hırslı ve birliktelik içinde gördüm. bunda lorantın payı büyük. disiplin ön planda.

loranta kendi diliyle sivaspor un çok büyük bir camia olduğunu anlattım ama inanmış görünmedi. bunu göstermek için tüm yiğidoları olimpiyat ta yapacağımız ilk maçta görmek istiyorum ve kampanya başlatıyorum.
dosta güven , düşmana korku salmak için haydi yiğido olimpiyata...
[size=6][color=darkblue]Gardaş bu Forumla ne alakası var yazdıklarının tamam gelebilecek olan herkes zaten gelecek ilk maca. Birde zaten bu konu ile ilgili bir forum var! Hemde bütün forumlara aynı şeyleri yazmışsın alakalı alakasız.ama söyleyim ben kampanya katılıyorum ama konusu varken başka yerlere yazma bence....Gardaş. :roll: :roll: :roll: [/color[/size]]
Alt 18.07.2005, 13:37   #44
Yigido_War
Acemi Yiğido

Yigido_War - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yigido_War ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

YİĞİDOLAR BU MİLLİ MESELEDİR BUNUN SORUMLULARINI BULUP SORGULAMALIYIZ.
Yigido_War isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.07.2005, 13:55   #45
badboy
Yeni Yiğido

badboy - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 badboy ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gardaşlar bunu sadece üniversiad a yazarak halledemeyiz ben bunu başbakanlığın e-mail adresine de yazdım
bu adamlar zaten düzeltecek olsalardı bu hatayı yapmazlardı bu konudaki hassasiyetimizi bilirlerdi
baksanıza nasıl bir bahanenin ardına saklanıyorlar
o yüzden biz bu olayı tc nin en üst makamına gönderelim biraz da onlarla tartışsın bu komite bı bahanelerini onlarada anlatsın bakayım
aha adres mutlaka gönderin

bilgi@basbakanlik.gov.tr
badboy isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.07.2005, 14:09   #46
gokbora
YASAKLI ÜYE

gokbora - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 gokbora ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

kibrisli kardesim vatanperverliginden dolayi seni saygiyla selamliyorum.hassas bir konuya temas edip bu buyuk ayibi yapanlari biz haberi olmayan T.C VATANDASlarina duyurdugun icin tesekkur edrim.gerci bu yapilan bir ayip mi yoksa site yoneticilerinin turkiyede yasayan bir kostek oldugunumu gosteriyor diye icimden gecirmemek elde degil.ama sitede yazilanlarin cevabini mutlaka alacaklar.itirazlar sirf o siteye degil arkadaslar ic isleri bakanligina,tv yayini yapan sirketlere(TUM TURKIYE DUYMASI ICIN) duyarliligi olan butun birimlereyazmaliyiz.VATAN,MILL ET,SAKARYA........YUCE ALLAH YUREGINDE VATAN SEVDASI OLAN TURKLERI KORUSUN
gokbora isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.07.2005, 14:14   #47
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
badboy Nickli Üyeden Alıntı
gardaşlar bunu sadece üniversiad a yazarak halledemeyiz ben bunu başbakanlığın e-mail adresine de yazdım
bu adamlar zaten düzeltecek olsalardı bu hatayı yapmazlardı bu konudaki hassasiyetimizi bilirlerdi
baksanıza nasıl bir bahanenin ardına saklanıyorlar
o yüzden biz bu olayı tc nin en üst makamına gönderelim biraz da onlarla tartışsın bu komite bı bahanelerini onlarada anlatsın bakayım
aha adres mutlaka gönderin

bilgi@basbakanlik.gov.tr
[size=6]Gardaş sen diyon da başbakanlığa anlatsınlar diye, sen benim yazdıklarımı okumuyon heralde adamlar düzeltmek için çaba harcamış ama zaten bu işi yapan Dışişleri bakanlığı ve başbakanlık. Onlardan kesin talimat gelmiş "Dış ülkelerle sorun olmamalı kesinlikle CYPRUS diye anılacak" demişler.Birde bu hatayı yapmazlardı demişsin ortada hata yok gayet bilinçli yapılan birşey.AB'ye girmek için verilen tavizlerden biri. Yunanistan ve KRK boykot eder olimpiyatları gelmezler korkusu ile yapılmış birşey. Tıpkı Avrovizyon da olduğu gibi.Onda da böyle yapmışlardı buradaki Annan Planı yanlıları hemen propagandaya başlamışlardı "Türkiye bizi yanlız bırakıyor" diye bu sayede nerden baksan %5 daha fazla kişi evet dedi o plana, gerçi istenende buydu.
Sen kimi kime şikayet ediyon zaten sorun Başbakanlıktan kaynaklanıyor. Sana o 2-3 gün önce bu foruma yazdıklarımı tekrar yazıyom gardaş.Altta...
[/size]

[size=6]Kemalist Üniversiteliler Birliği İzmir Temsilcisinin İzmir belediye başkanı ile görüşmesinde Belediye başkanının cevabı: [/size]

[size=7]"Belediyemizle ortak yapılan bu organizasyonda daha önceden bu konu benimde dikkatimi çekti. Universiad Organizasyon genel koordinatör ve icraa kurulu başkanı sayın TAHA AKSOY ile yaptığımız görüşmede kendisinin bu konu ile ilgili olarak gelen e-postalardan sonra rahatsız olduğunu bazı girişimlerde bulunduğunu ancak Spor bakanlığına bağlı oldukları için bunun hükümet politikası olduğunu Dışişleri bakanlığından gelen sert talimat üzerine bunu yapmak zorunda olduklarını söylemiştir."

Rauf DENKTAŞ'tan randevu aldım arkadaşlar Pazartesi yanına gidip bu olayı anlatacağım. Eğer uygun görürse kendisine aratacağım. Kafa ağrıtalım yeter sanırsam bu dakikadan sonra birşey değişmez çünkü hükümet olaya el koymuş.TAHA AKSOY'un geçtiğimiz seçimlerden AKP İzmir belediye başkan adayı olduğunu düşünürsek kendi partisine muhalefet olması düşünülemez sanırsam.Aranızda AKP'li gardaşlarımın olduğunu biliyorum, siyasette yapmak istemiyorum ama sanırsam KKTC konusu Tüm Türkiye için ortak bir konudur
Destek olan herkese teşekkürler kampanyamızı bizler 21 Ağustos'a (turnuvaların son günü) kadar sürdüreceğiz. Müsabakaları izlemek için orada olacağım elimden geldiği kadar oradada bu konunun üstüne gideceğim. Hatta Dokuz Eylül Atatürkçü Düşünce Kulübü ile görüşüp bu konu ile ilgili yasal bir eylem yapmayı düşünüyorum. Eylem şekli aklıma geldiğinde siz Sivas'lı gardaşlarımında fikrini alacağım.Saygılarımla
[/size]
Alt 18.07.2005, 14:14   #48
badboy
Yeni Yiğido

pardon arkadaşlar yanlış mail vermişm işte doğruları

receptayyip.erdogan@basbakanli k.gov.tr

abdullah.gul@basbakanlik.gov.t r

abdullatif.sener@basbakanlik.g ov.tr

ktuzmen@basbakanlik.gov.tr...
Alt 18.07.2005, 14:30   #49
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

[size=6]Arkadaşlar yapılan bir yanlışlık değil ayıptır. Biz yapabileceğimiz herşeyi yaptık. Lefkoşa'nın Türkiye B.elçiliğiyle görüştük, İzmir belediye başkanı ile görüştük. Ben liderimiz sayın Denktaş ile görüştüm, Sivasspor.com olarak e-posta kampanyası yaptık. Devreye sokmadığımız bir Hilmi Özkök le A. Necdet SEZER kaldı Artık dönüşü yok. Eğer Başbakanlığı ayıplayacak e-postalar yollayacaksanız tamam ama onlara Universiad'ı şikayet edecekseniz hiçbir şey kazanamazsınız. Artık eylem zamanı yapacak birşey kalmadı. Biz Türk evladı Türk, Atatürk'ün verdiği emaneti sonuna kadar savnmaya yemin etmiş tıpkı onun dediği gibi "kendi emanetini savunan" Türk gençleri olarak, Kemalist Üniversiteliler Birliği olarak, Türkiyemin Dörtbir yanından gelen öğrencilerle KRK sahaya çıktığında o devasa KKTC bayrağını açacağız ve Yunanistan gelene kadarda indirmeyeceğiz. Bize katılmak isteyen herkes gelebilir. Gelmeyende O muhteşem görüntüleri ve Rumların yüzünü Televizyonlardan izlesinler kaçırmasınlar
Ben biraz hararetli konuştum bukez kusura bakmayın BadBoy sende kusura bakma gardaş bir anda parladım .Aslında pekde Bad bi boy değilsin sanırsam :P
[/size]
Alt 18.07.2005, 15:35   #50
badboy
Yeni Yiğido

yok gardaş bulunduğun konuma bakarak neler hissettiğini anlayabiliyorum

belki eyleminize gelemeyeceğim ama şunu unutma ki yüreğim hep sizlerle olacak ve inşallah medya bu konuyu da es geçmeyip bizleri o yonan kafirlerinin suratını görme imkanı verirler
Konu Kapatılmıştır