Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...
Alt 10.12.2007, 18:22   #11
GuNaY
Gast

Standart --->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...

Abicim öncelikle yazın için teşekkür ederim,
Dediğin gibi büyük olduğumuzun farkına vardık, ancak büyüklüğümüzü tam anlamıyla idrak edemiyor muyuz anlamıyorum
İlk yazında söylemiş olduğun gibi yönetimde yapılması gereken değişikliklere bende katılıyorum. Bunun için artık işe yarayacabilecek sorumluluk alabilecek yüzlerde hemşerimizden yönetime teklif gitmeside gerekiyor.
Yönetim bu tür çalışmaları yeteri kadar yapamıyor maalesef, ancak burada bütün işlerin birkaç kişinin sırtında olduğunu düşünürsek yapılamaması gayet normal.
Durumumuz gayet iyi iken özellikle lisanslı ürünlerin satışında bir takım yenilikler gerekiyor. İstanbul'u bir kenara bırakırsak Sivas merkezde dahi Taraftara hitap edebilecek bir satış yeri bulunmamakta. Kısıtlı sayıda ürünle kısıtlı sayıda satış yapılabiliyor. İstanbul ve Sivas'a bu konuda ağırlık verilebilir. Satış yetkisinin stadyum firmasında olması bizi bağlamıyor, çünki Başkanımız ek bir madde ile forma satışını klubünde organize edebileceğini belirtmişti. Bu konuyu ve özellikle sms konusunu forumda yaza yaza tabiri caizse dilimizde tüy bitti
Sponsorlarımız arasında olan Turkcell'le bunun anlaşmasını kolayca yapabiliriz. Ki bununla ilgili çalışma olduğunu Başkanımız bizzat ifade etmişti. En basit yarışmalarda bile kullanılan bu sistemi kendi lehimize kullanma fırsatını kaçırmamamız gerekiyor...

Alt 10.12.2007, 20:04   #12
birisimavi
Yeni Yiğido

birisimavi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 birisimavi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Lütfen sivaslıyım diyen herkes sivasspora yardım etsin,sivasspor un bir SMS numarası olsun her bir SMS 5 YTL değerinde olsun Türkiyenin her yerinden herkes SMS atsın yardım için,bu görüşü herkese yayalım kısa zamanda büyük para desteği olacağına inanıyorum...
birisimavi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...
Alt 11.12.2007, 11:25   #13
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...

Günay Kardeş,
SMS kampanyası konusunda hepimiz yazdık, görüşlerimizi ve isteklerimizi belirttik. Başkanın bu konuda çalışma içinde olmasını belirtmesi güzel bir gelişme tabiki. Tecsilli, ürünler konusunda görüşlerinde haklısın. Ben yazımda bunları tek tek ifade etmedim, çünkü artık bunları ifade edecek tek platformumuz olan sivasspor.com da hergün arkadaşlar bahsediyor zaten. Ben başkanımız ve yönetim kurulumuzun sıksık burada online chate konuk olması ve dünyanın her yerindeki Sivaslılarla, Sivasspor taraftarları ile görüşmeleri gerektiğini ; ayrıca, değişik komisyonlar kurularak çok farklı alanlarda bir çalışma başlatılmasının çok elzem olduğunu ifade ettim.

Artık büyüklüğümüzün farkındalığına varmışken bunu farkında olmayan tüm hemşerilerimize yaymanın yöntemlerini bulmalıyız. Çok görüşler, fikirler ve istekler var ama bunları anlatacak muhatap maalesef yok. Gönüllülük esasıyla çalışacak yüzlerce insan var içimizde. Üniversitede hocalar, üst düzey yöneticilerden oluşacak çalışma komisyonları bence çok önemli kararlar alıp uygulamaya gececektir. İnternet ortamında bile bu oluşumlar toplantı yapabilir ve müthiş bir sinerjinin başlamasının fitilini ateşleyebilir. Fenerbahçe örneği birçok alanda bize örnek olmalı, sindire sindire büyüdüler maddi olarak, biz de taraftarlık bilinicini artırarak bu değişim ve gelişime sahip olabiliriz.

Yeter ki doğru organizasyonlar yapalım. Senede bir kez yapılan geceler asla organizasyon değildir, sadece bir başlangıçtır. Hani denir ya Türk gibi başla gavur gibi bitir diye. Biz öyle geceleri yapmakla başlıyoruz ama devamını getiremiyoruz. Artık ayağa kalkmamız gerekiyor, takım ayakta dimdik duruyor, bizim de onlara yetişmemiz gerek (yönetim-taraftar olarak).....
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 14.12.2007, 12:56   #14
maxpower51
Yeni Yiğido

maxpower51 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 0 maxpower51 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
birisimavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Lütfen sivaslıyım diyen herkes sivasspora yardım etsin,sivasspor un bir SMS numarası olsun her bir SMS 5 YTL değerinde olsun Türkiyenin her yerinden herkes SMS atsın yardım için,bu görüşü herkese yayalım kısa zamanda büyük para desteği olacağına inanıyorum...
aynen katılıyorum büyük destek olur futbolcu satmamıza gerek kalmaz (yıldız)larımız bizde kalır
maxpower51 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2007, 23:33   #15
Thai
Tecrübeli Yiğido

89 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 Thai FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu topic unutulmasınnnnnnnnnnn
Thai isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Sivasspor
Alt 25.12.2007, 00:17   #16
fatihinal13
Yeni Yiğido

Tecrübe Puanı: 0 fatihinal13 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Sivasspor

Sivassporu tutmayan, ben Sivasliyim demesinler kardas.
fatihinal13 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.12.2007, 00:31   #17
Harput0658
Usta Yiğido

Harput0658 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

371 Mesajına 795 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 862 Harput0658 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Thai kardaş çok güzel yazmışsın. böyle bir yapılanma çok faydalı olacaktır. Sivasspor bir şirket gibi yönetilecek reklamlar, satış ve benzeri şeyler planlanabilecek daha profesyonelce adımlar atılacaktır.

böyle hadi paratoplayalım yardım edelim gibi şeylerle olacak iş değil. herkes elinden geldiğince yardım etmek ister bence ama bu işi organize edecek gelen paraları iyideğerlendirecek, yatırımlar yaparak kesintisiz gelir kaynaklarının yaratılmasını planlayacak yönetim yapısı çok büyük işler yapar.
sonuna kadar sana katılıyorum.
Harput0658 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Sivasspor
Alt 25.12.2007, 00:34   #18
duman58
Yiğido

duman58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 139 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 duman58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Sivasspor

SIVASSPOR hepimize sunu ogretmistir KIMLIKTE SIVAS YAZMAYLA SIVAS'LI OLUNMAZ. Ben SIVAS'liyim diyen SIVASSPOR'dan baska bir takim tutamaz ayriyeten bir gonulde iki sevda olmaz.
duman58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.12.2007, 08:56   #19
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1065 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Thai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle artık klübümüzün yapılanmasının değişmesi ve yönetim kurulunun daha aktif olması gerekmektedir. Bütün yükün başkan ve birkaç yöneticinin üzerinden alınıp yeni bir organizasyon ile dağıtılması, gerekiyorsa yeni yapılanma içine medyanın tanıdığı, üslubu ve tarzı ile saygın bazı kişilerin alınmasının çok önemli olduğunun farkına varmalıyız.
Söylediklerim sakın yanlış anlaşılmasın, hali hazırdaki yönetim kurulumuzun hepsine saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. Ama burda belirtmek istediğim artık büyüdüğümüz, daha doğrusu büyüklüğümüzün farkına vardığımızdır. Sınırlarımızı genişletmeliyiz, Osmanlının torunları olan bizleriz, Cumhuriyetin kurulduğu şehre bizler sahibiz. Tanıtım ve yeni organizasyonlar için yönetim kurulumuzun yenilenmesi daha farklı meziyetlere sahip insanlarımızın da klübümüze destek vermeye başlaması gerek. Yöntem olarak farklı bir yol da izlenebilir, belki komisyonlar kurularak yeni katılacak kişilerle yönetime yardımcı ortamlar da hazırlanabilir. Medya Komisyonu, Avrupa Taraftarları Komisyonu, İstanbul Taraftaları Komisyonu, Sivasspor Markalı Ürünler Komisyonu gibi değişik yapılanmalara bu konuda uzman, yetkin ve başarılı kişilerin tamamen gönüllülük esasıyla getirilmesi inanın Başkanımız Mecnun Odyakmaz ve yönetim kurulunun da sırtındaki yükü hafifletecektir.
tamamen katılıyorum.

Yönetim Kurulumuz, İstanbul da ve Sivas da yaşayanlardan oluşuyor. İstanbul da yaşayanlar doğal olarak maçtan 1-2 gün önce Sivas a geliyor, Karar yetkisi olanlara ulaşmakta sorunlar yaşanıyor dolayısıyla sorunların çözümünde kopukluklar oluşuyor.
Alt 25.12.2007, 22:55   #20
okkan
Yeni Yiğido

okkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 okkan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Selamlar tüm Sivassporlulara.Arkadaşımızn bu yazısı samimi duygularla yazılmış ve de her Sivassporlunun gönlünden geçenleri dile getiren bir yazıdır.Yazılanları okuyup da bunlara katılmamak mümkün değil.Sivasspor şu an tarihi bir başarı ile kırk yıllık geçmişi içersinde belki de gelebileceği en üst seviyededir..Daha üç beş yıl öncesine kadar bırakın süper ligi ikinci ligin bile hayal gibi göründüğünü unutmamak gerekir...Sivasspor şu anki görünen tabloya bakıldığında şampiyonluk yolunda ilerlerken maddi imkansızlıklar yüzünden süper ligin tartışmasız bir numaralı forvetini satmak durumuna gelmiştir...Eğer ki bu inanç ve istek sezon sonuna kadar devam etse şampiyonlar ligine kalınabilinse ordan alınacak parada Mehmet Yıldızın transaferinden gelineck parayle eşdeğerdir...Burda benim sözüm idarecilere olacak.Bu takım bu inanç ve azimle buraya kadar gelmişken ,kadroyu bozmayın vede sezon sonuna kadar bu kadroyla ligi en iyi yerde bitirin...Maddi konularla ilgili sıkıntılarada burdaki arkadaşlarımız vede bazı tv lerdeki yorumcular Sivas dışında yaşamakta olan Sivaslı işadamların neden yardım yapmadıklarını, Sivasspora sahip çıkmadıklarını yazmışlar...Şunu unutmayalım maaalesef Sivasspora yardımı olacaklar şu anda Sivas da yaşayan halktan başka kimse olmayacaktır...Bunun altını çizerek söylüyorum .İstanbulda bugün iki milyona yakın nüfusumuz,dörtyüzden fazla dernek koooperatff federasyon...vs..vardır.Ama bunlar genelde dar bölge milliyetçiliği yapmaktadırlar.Bunların Sivassspora katkıları bulundukları mahallede, kahvede ,lokalde...vs Sivasspor maçı seyredip, sonrada bir Sivassporlu edasıyla hava atmaktan öte geçmez.Bu konuda söylenecek çok söz var ama uzatmaya gerek yok...Buradan Sivas belediye başkanı sayın Sami AYDIN beye seslenmek istiyorum.Sayın başkan yaptığınız icraatlarda ne kadar kararlı bir tutum içinde olduğunuzu görüyoruz,,Gelin bu kararlılığınızı SİVAS SPOR içinde gösterin.Sivassporumuz için çarşı içersinde veya dışında sabit gelir getirecek bir alışveriş merkezimi olur, büyük bir hipermarketmi olur artık her Sivaslının vede Sivassporlunun severek alışveriş yapacağı yaptığı her alışverişten dolayıda Sivassporumuza bir katkısı olacağına inandığı bir yer açın veya buna önderlik yapın....Sayın başkan unutmayın ki Sivassporumuzun başında bulunan başkanımız daha önce Sivas dışında yaşamaktaydı.Ama kırk yıldan sonra gelip Sivasımızda Sivaslıya bu gurur vede sevinç dolu günleri yaşatmıştır .Sizde bu kentin tarihine adınızı yazdırmak istiyorsanız lütfen Sivassporumuza sahip çıkın..Abdullatif ŞENER Beyfendi tesisleri şehrimize kazandırdı sizde Sivassporumuza bir alışveriş merkezi veya bir hipermaket kazandırarak Sivassporlunun gönlünde taht kurun...Başka SİVAS ve başka SİVASSPOR yok....saygılarımla
okkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır