-->: BÜYÜK OLMAK İÇİN GEREKENLER...
Günay Kardeş,
SMS kampanyası konusunda hepimiz yazdık, görüşlerimizi ve isteklerimizi belirttik. Başkanın bu konuda çalışma içinde olmasını belirtmesi güzel bir gelişme tabiki. Tecsilli, ürünler konusunda görüşlerinde haklısın. Ben yazımda bunları tek tek ifade etmedim, çünkü artık bunları ifade edecek tek platformumuz olan sivasspor.com da hergün arkadaşlar bahsediyor zaten. Ben başkanımız ve yönetim kurulumuzun sıksık burada online chate konuk olması ve dünyanın her yerindeki Sivaslılarla, Sivasspor taraftarları ile görüşmeleri gerektiğini ; ayrıca, değişik komisyonlar kurularak çok farklı alanlarda bir çalışma başlatılmasının çok elzem olduğunu ifade ettim.
Artık büyüklüğümüzün farkındalığına varmışken bunu farkında olmayan tüm hemşerilerimize yaymanın yöntemlerini bulmalıyız. Çok görüşler, fikirler ve istekler var ama bunları anlatacak muhatap maalesef yok. Gönüllülük esasıyla çalışacak yüzlerce insan var içimizde. Üniversitede hocalar, üst düzey yöneticilerden oluşacak çalışma komisyonları bence çok önemli kararlar alıp uygulamaya gececektir. İnternet ortamında bile bu oluşumlar toplantı yapabilir ve müthiş bir sinerjinin başlamasının fitilini ateşleyebilir. Fenerbahçe örneği birçok alanda bize örnek olmalı, sindire sindire büyüdüler maddi olarak, biz de taraftarlık bilinicini artırarak bu değişim ve gelişime sahip olabiliriz.
Yeter ki doğru organizasyonlar yapalım. Senede bir kez yapılan geceler asla organizasyon değildir, sadece bir başlangıçtır. Hani denir ya Türk gibi başla gavur gibi bitir diye. Biz öyle geceleri yapmakla başlıyoruz ama devamını getiremiyoruz. Artık ayağa kalkmamız gerekiyor, takım ayakta dimdik duruyor, bizim de onlara yetişmemiz gerek (yönetim-taraftar olarak).....
|