Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SİVASLILAR NEREDE?
Alt 25.12.2007, 22:33   #11
sivaslikaplan
Yeni Yiğido

sivaslikaplan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslikaplan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Pfeil --->: SİVASLILAR NEREDE?

kardeşim sms kampanyası başlayacakmış diyorsun bunu nerden duydun.senin mesajını yeni gördüm.aynı konudan bahsetmişiz.kusura bakma.inşallah bu olur.sivas ve sivasspor için çok faydalı olur inşallah.
sivaslikaplan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 11:15   #12
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: SİVASLILAR NEREDE?

Ermanı sevmezdim ama o akşam öyle konuştu ki birden kanım ısındı. Çok güzel söyledi. Aslında Sivasspora böyle birkaç tane ünlü adam lazım. Bu Sivaslıyım diyenlerin Sivasla bir alıp veremedikleri var ama ben anlayamadım. Yoksa bir adam bu kadar mı doğdu, büyüdüğü yerlerle alakasız olur.
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 14:31   #13
Yücel-Seker
Yeni Yiğido

Yücel-Seker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yücel-Seker isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SPOR SERVİSİ - 26.12.2007
Sivassporla güzelleştik.
Turkcell Süper Ligi’nin ilk yarısını lider olarak kapatan Sivasspor da yönetim kurulu üyeleri bir araya gelerek, takımın geleceği için ciddi kararlar aldı.
Kulüp Sosyal Tesislerinde Vali Veysel Dalmaz’ın da katıldığı yönetim kurulu toplantısında kulübün maddi sıkıntıdan kurtarılması için kampanya başlatılması kararı alındı.
Yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte açıklamalarda bulunan Vali Veysel Dalmaz, öncelikle kente liderlik mutluluğunu yaşatan Sivasspor ekibine teşekkür etti.
Sivas’ın Sivasspor ile birlikte güzel günler yaşadığını dile getiren Vali Dalmaz, bu güzelliklerin devam etmesi için kulübe herkesin destek vermesi gerektiğini söyledi.
Vali Dalmaz, “Elde edilen başarıda yönetimden taraftarımıza, futbolcularımızdan işadamlarımıza kadar herkesin büyük emeği ve desteği oldu. Bu desteğin bundan sonrada artarak devam etmesi için Sivasspor yönetim kurulumuzla birlikte bazı kararları hayata geçireceğiz” dedi.
Sivasspor’un azimli ve kararlı bir takım olduğunu da vurgulayan Vali Dalmaz, Sivasspor’un her zaman yanında yer aldıklarını da dile getirerek, şöyle devam etti: “Anadolu’dan yükselen bir takım, mütevazi, kendinden emin ama hiçbir zaman çok fazla iddialı olmadan ancak en iddialı yerlere kadar yürüme yolunda azim gösteriyor, kararlılık gösteriyor. Bu başarıda şüphesiz yönetimin, teknik heyetin, futbolcularımızın, taraftarımızın, işadamlarımızın yoğun desteği var. Bu destek bundan sonrada artarak devam etsin istiyoruz. Bizler idareciler olarak yine takımımızla beraber, işadamlarımızla beraber bu yolda Sivasspor’un yanındayız. Yönetim kurulunun bu anlamda yanında olduğumuzu ifade etmek istiyoruz, her zaman olduğu gibi. Özellikle birinci yarıyı lider bitiren, ikinci yarıda liderliğini sürdürmek isteyen bir takıma hangi anlamda destek olabiliriz, bunu konuşmak üzere yöneticilerimizle bir araya geldik. Yönetimimiz de bunun çıkış yollarını arayacak” dedi.
YAKIŞANI YAPMALIYIZ
Başlatılacak olan kampanyada herkesin üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getirmesini de isteyen Vali Dalmaz, “Yapmamız gereken Yiğido’ya yaraşır, Sivas’a yaraşır, Anadolu’nun bağrından ülkeye güzel mesajlar veren kente yaraşır bir şekilde bir kampanya yürütmek ve Sivasspor’a bu anlamda destek olmaktır. Önümüzdeki günlerde bu kampanyamızın öncelikleri, niteliği, kapsamı ortaya konacak ve Sivas’ta 7’den 70’e herkesi bu kampanyaya katılıma davet ediyoruz. Bundan sonra adım adım Sivas beklenen yere, azmedilen yere doğru yükselecektir. İnşallah güzel bir gelecek Sivas’ımız içindir. Kampanyamızda özellikle her kesime, her gruba büyük görevler düşecek. Bunların planlamasını da yapıyoruz. Medyamıza, televizyonlarımıza, gazetelerimize, İstanbul basınına, İstanbul’daki işadamlarımıza, belediye başkanlarımıza, kaymakamlarımıza, kurum amirlerimize kadar herkese görev düşecek. Yine sivil toplum örgütlerimiz var. İstanbul’da Sivaslıların oluşturduğu benim bildiğim kadarıyla 800’e yakın dernek ve organizasyon var, bütün bunlara büyük görev düşüyor. Bunların planlamasını yapıyoruz. Kampanyamızda onlar var. Kampanyamız görsel basın yoluyla olacak, SMS yoluyla mesajlarla olacak, duyuru yoluyla olacak. Bunları kapsamlı bir şekilde bir kez daha yine kamuoyuna aktaracağız. Kampanyamızı önümüzdeki günlerde başlatacağız” dedi.
SIKINTILARIMIZDAN KURTULACAĞIZ
Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz ise yönetim kurulu toplantısında ciddi kararlar alındığını dile getirerek, öncelikle kendilerine her anlamda destek veren Vali Veysel Dalmaz’a teşekkür etti.
Geniş kapsamlı bir kampanya organize edildiğini dile getiren Otyakmaz, “Yaptığımız toplantıda bir icra kurulu oluşturuldu. Herkes kendine düşen görevi yerine getirip, Sivasspor için neler yapabiliriz bunu toplantımızda tartıştık. Bundan sonra bu toplantımızda alınan kararları hayata geçirme zamanı geldi. Sayın Valimizin de destekleriyle inşallah içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan en kısa sürede kurtulacağız” dedi.

Kaynak. Yeniülke 26.12.2007
Yücel-Seker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 14:35   #14
sivaslihakan
Usta Yiğido

sivaslihakan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

147 Mesajına 239 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivaslihakan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

görüyorsunuzki basinida arkamiza almisiz bu demektirki sampiyonluk geliyor
sivaslihakan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 15:01   #15
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

basında ve televizyonda söylüyor anadolu takımları desteklenmiyor...yinede şampiyon olucaz...inş
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 15:02   #16
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt

gençlerbirliği maçından sonra stadyumdada söylediler anadolu takımlarını kimse desteklemiyor...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.12.2007, 17:35   #17
58 memo
Tecrübeli Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 memo ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SİVASLI İŞADAMLARIMIZ ZAHMET OLMAZSA PAMUK ELLERİNİZİ CEBİNİZE ATSANIZ ÇOK İYİ OLACAK
MEMLEKETİNİZİN TAKIMINA SAHİP ÇIKIN,SİVASSPOR TARİHİNİN EN GÜZEL YILLARINI GEÇİRİYOR DESTEK VERİN ARTIK
SMS HATTI OLURSA ÇOK YARDIM TOPLANIR BENCE
58 memo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.12.2007, 14:40   #18
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1139 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI

devranın kırmızı kartı kesinlikle gereksiz bir karttı kim nederse desin teşekkür ediyorum maratona..

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.12.2007, 12:17   #19
Yücel-Seker
Yeni Yiğido

Yücel-Seker - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yücel-Seker isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SPOR SERVİSİ - 28.12.2007
Sivasspor için tek yüreğiz.
Vali Veysel Dalmaz, Valilik Toplantı Salonunda düzenlediği basın toplantısıyla “Sivasspor’a Destek Kampanyası”nın startını verdi.
Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivasspor Basın Sözcüsü Fikret Ünsal ile birlikte yardım kampanyası komitesinde yer alanlarla birlikte basın toplantısı düzenleyen Vali Dalmaz, Sivasspor’un maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğunu söyledi.
Valilik, Sivas Belediyesi ve Sivasspor Kulübü tarafından organize edilen “Sivasspora Destek Kampanyası” çerçevesinde yapılan toplantı sonrasında kampanyanın ana çerçevesinin belirlendiğini ifade eden Vali Dalmaz, 1967 yılında kurulan ve 38 yıl sonra Süper Lige yükseldikten sonra bu sezonun ilk yarısını lider olarak tamamlayan Sivasspor’un bir rekora imza attığını ve kendilerini gururlandırdığını söyledi.
Vali Dalmaz, şöyle devam etti: “Tüm imkansızlıklara rağmen lig liderliğini yakalayan Sivassporumuzun bu başarısının devamı ve 2007-2008 sezonu ikinci yarısında şampiyonluk yarışı içerisinde olabilmesi için manevi desteğin yanı sıra ciddi biçimde de maddi desteğe ihtiyacı vardır.
Bunun için Pazartesi günü yapılan Sivasspor Yönetim Kurulu toplantısına iştirak edilerek mevcut problemler masaya yatırılmıştır. Sivas’ımızın tanıtımında en büyük rolü oynayan takımımıza şampiyonluk yolunda gerekli takviyeleri yapmak için başta Sivaslı işadamları olmak üzere sivil toplum örgütlerimizi ve tüm taraftarlarımızı harekete geçirme kararı alınmıştır.
Sivas’ımızın gelişmesinde ve tanıtılmasında önemli rol oynayan takımımızın mevcut yıldızlarını elden çıkarmaması, aksine takımın yeni yıldızlar ile takviye edilmesi, Sivasspor’a sürekli gelir getirecek kaynakların yaratılması için başta Valiliğimiz ve Belediyemiz olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlarımızla birlikte tek yürek olarak çalışmaya başlıyoruz” dedi.
BÜTÜN SİVASLILARA ULAŞILACAK
Sivasspor’a Destek Kampanyası süresince yapılacak olan çalışmalarında belirlendiğini ifade eden Vali Veysel Dalmaz, öncelikle kampanyayı etkin ve hızlı bir şekilde kamuoyuna duyuracaklarını söyledi.
Sivas merkez ve ilçelerinde bulunan işadamı ve taraftarlardan yardım toplanacağını da dile getiren Vali Dalmaz, şöyle devam etti:
“Sivas dışında yaşayan Sivaslı işadamı ve taraftarlarımızdan yardım toplanacak, geniş kitlelere ulaşabilen bir televizyon kanalında canlı olarak yapılacak bir destek kampanyası programı düzenlenecek” dedi.
KOMİTELER OLUŞTURULDU
Sivasspor’a Destek Kampanyası’ndan başarılı sonuç alınabilmesi için komitelerin oluşturulduğunu da söyleyen Vali Dalmaz, “Kampanyamızın yürütülmesi ve başarılı bir sonuç alınabilmesi için düzenleme kuruluna bağlı olarak çalışmak üzere 4 adet çalışma komitesi kurmuş durumdayız.
Sivas Valisi olarak benim, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz’dan oluşan düzenleme kuruluna sorumlu olarak çalışacak çalışma komiteleri ve üye isimleri oluşturuldu” dedi.
Sivasspor’a Destek Kampanyası’nda yer alan çalışma komitelerinin ve üyelerin isimleri şöyle:
Sivas İli Dahilinde Kampanyanın Yürütülmesi
Komite Görevlileri :
Zafer ATAMAN Vali Yardımcısı
Erdoğan TUNÇ Belediye Başkan Yardımcısı
Beşir KÖKSAL Esnaf ve San. Odaları Birl.Bşk.
Ali PEK Ziraat Odası Başkanı
Erdal SARILAR Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi
Kemal ÇAĞLAYAN Gazeteci
Musa EMMİOĞLU Emmioğlu Mermer
Ali Hikmet ATAY Akbank Şube Müdürü
Mehmet Ali TOPAL Sivasspor Yönetim Kurulu Üyesi
İl Dışında Bulunan İşadamları, Vakıflar, Dernekler Ve Sivaslılar İle İlgili Kampanyanın Yürütülmesi
Komite Görevlileri :
H.Mete BUHARA Vali Yardımcısı
Turan ERKUT İl Genel Meclis Başkanı
Mahmut KAYHAN İl Özel İdaresi Gen. Sekr.
Mustafa SARILAR TSO Meclis Başkanı
Kemal ÇAĞLAYAN Gazeteci
Televizyon Programları İle İlgili Her Türlü Çalışmanın Yürütülmesi
Komite Görevlileri
Fikret ÜNSAL Sivasspor Basın Sözcüsü
İsa SANSAR Anadolu Ajansı
Eraydın AYTEKİN ( DHA Bölge Müdürü)
Ali YAVUZ SRT Spor Müdürü
Mustafa ATEŞ (Kanal58 Spor Müdürü )
Uğur KAYA THM Koro Şefi
Hamdi DİLMEN Çevre Orman İl Müdür V.
Enver MERALLI ( Sanatçı)
Kubilay DÖKMETAŞ (Sanatçı)
Kampanyanın Duyurulması, Basın Yayın Kuruluşları İle İlişkiler ve SMS Yoluyla Yürütülecek Kampanyanın Koordinasyonu
Mustafa APAYDIN BHİ Sorumlusu
Erdoğan TUNÇ Belediye Başkan Yardımcısı
Mehmet OFLAZ Oflazlar Grup Sivas Yön.Kur.Ü.
Kemal STAR

Kaynak: Yeniülke 28.12.2008

Sevgili Gurbetci Yigidolar lütfen az cok demeyin yapabildiginizin en iyisini yapmaya calisin.
Yücel-Seker isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla