--->: SON TRANSFERLER !!!!!
Ya sizleri anlamıyorum arkadaşlar. İllaki işin sonunda, "BEN HAKLI ÇIKTIM, bakın gördünüzmü?" demek için mi yazıyorsunuz anlamıyorum. Ben BU sayfalardan kaç tanenizle, bu konular için tartıştım. Sonuçta hiçbirinden hiç kimse haklı çıkmadı, ama bir tanesi de çıkıp "Yalçın abi, sen haklıymışsın" demedi.
Hangi futbolcular mı bunlar? En başta Mehmet YILDIZ. Anderson gittiği zaman ben zil takıp oynamıştım, M. YILDIZ'ın ondan 50 kere daha iyi olduğunu söylemiştim. Anderson gidince görürsünüz küme düşeceğiz, M.YILDIZ 2. Lig topçusu demiştiniz. Herşey ortada o gün bana sataşanların çıtı çıkmıyor.
Sonra MUHAMMED ALİ, "yaşlı adamı ne yapacağız, iyi bir yedek olur. İyi olsa Diyarbakırspor'dan göndermezdi" dediler. Bende takımın böyle bir abi futbolcuya, orta sahayı çekip çevirecek, hemde iyi frikik atacak birine ihtiyacı olduğunu söylemiştim. Yine herşey ortada, fakat kimse yok.
Şimdi Mahmut Hanefi içinde söylüyorum. İyi olmasa Bülent UYGUN almazdı. Merak etmeyin. Siz olumlu ve iyimser davranın, takımı ve futbolcuyu destekleyin, motive edin, gerisini Bülent Hocaya bırakın...
.
|