--->: SABAHI PROTESTO
Eğer yazının üslubuna dikkat ederseniz , herhangi bir sitem , eleştiri yok, bunun yerine bol ünlemli kıt akılla alay sözkonusu. Dolayısıyla ders alacak, kendimize dönecek bir nokta görmüyorum.
Mış, muşlu güzel bir yazıyı Nuh denilen Bohem Ülkesinin vatandaşına yakında ileteceğim. Sizlerle de paylaşırım
Yani o kadar komik konularki, hazret nişantaşından , bağdat caddesinden çıkmamış olacak, istasyon caddelesini giyim tarzından, Sivas için önemine kadar bol bol değinmiş. Muhtemelen kafası gibi dar alanlarda yaşadığından bir Tokat, Kütahya, Amasya gibi birçok Anadolu şehrimizin ne kadar küçük şehirler olduğunu, ancak yüreklerinin ne kadar büyük olduğunu bilmesi muhtemelen mümkün değil. Nuh denilen bu adam hakkında bu kadar rahat niye mi konuşuyorum ? Hazret bu kadar önyargılı ise bende onun ile ilgili ne önyargılarda bulunabilirim , ellerimi bile ovuşturuyorum şu an.
Daha da komik olan sözün iki de bir madımak olayına gelmesi. Köfteci var ama madımakta var. Cadde de geziyorduk ama madımak var biliyorsunuz !
Hepimiz için üzücü olan bir olayı her iki satırda bir tekrarlamakta nesi kuzum. Peki bu üzücü olayı senin gibi kullanmak isteyen bölücülerin yaptığı Başbağlar katliamını da taraf olara sana mi maal edeyim ? Hadi buyur çık işin içinden. Şimdi sende o taraftasın aynı düşünüyor musun diyeyim ?
Neyse fazla sinirlenmiyoruz. İt ürür kervan yürü atasözü kimler için ..Tepkimizi veriyoruz.