Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Diğer Konular

Diğer Konular Diğer konular. Yukarıda bulamadığınız konular hakkında burada yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

-->: SABAHI PROTESTO
Alt 03.01.2008, 06:25   #81
babacann
Yeni Yiğido

babacann - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 721 babacann FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: SABAHI PROTESTO

cumhuriyet in temel taşlarından sivas ı bir gün içerisinde siz ve sizin gibilerin tanıması bu kadar basit değil.tanımak için burada yaşamanız ve o havayı solumanız lazım.tabii sizin için bulunduğunuz yerler sütten çıkmış ak kaşık dimi.sivas ve burada yaşayan insanlar eski kabuğundan çıkalı yıllar oluyor,artık önyargılı yaklaşma gibi bi lüksünüz olamaz.sanırım sivas ın ,sivaslının bu birlikteliği bu güzelliği sizi rahatsız etti.yoksa sizin yazılarınıza ilgi azaldı da,kaybolma korkusumu sardı sizi.neden sivas ın güzelliklerini yazmıyorsunuz.türkiye cumhuriyeti nin temel taşlarından sivas ı bu kadar basit göremezsiniz. BU TÜR İNSANLAR BU DÜŞÜNCEDE OLDUĞU SÜRECE TÜRK GENÇLİĞİNİN İŞİNİN HİÇTE KOLAY OLMADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM.BU ŞAHSI YAZILARINDAN DOLAYI KINIYORUM.
babacann isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2008, 07:45   #82
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1037 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein

Sabah Gazetesi yazarı Nuh KÖKLÜ lüyü bu asılsız yazısından dolayı kınıyorum.
Alt 03.01.2008, 08:11   #83
kakikli
Tecrübeli Yiğido

kakikli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

122 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 800 kakikli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SABAHI PROTESTO

sizin gibi art niyetli insanlara bu şehirde yer yok...
eğer yüreğiniz varsa trabzon maçına buyurun sivasa gelin, gelmeden öncede bir madımak yazısı yazın!!!
eğer sizi bu şehirin topraklarına yaklaştırırsak yazıklar olsun bizeee...
kalleş herif, böyle yazı yazarak reklam yapamazsın...
ama dünya küçük birgün mutlaka karşılaşırız.....
--->: -->: SABAHI PROTESTO
Alt 03.01.2008, 08:12   #84
rguler
Tecrübeli Yiğido

rguler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 794 rguler FAZLA SÖZE GEREK YOKrguler FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: SABAHI PROTESTO

Alıntı:
holigan yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
eyyy sabah gazetesi.
birincisi malum şehri burda övmek için değil adeta daha karalamak için gelmişsiniz belli malum siz ve sizin gibi solcu ve büyük medya kuruluşuna sahip kurumlar maksatlı ve tek bir düşünceyle bu memlekete at gözlüğüyle bakıyorlar.yazınızın maksatını haala anlamış değilim sivas mı yoksa sivasspormu eğer ki sivasporsa sizinde bu yazınıza istinaden üç büyüklerin kuşunu kaldıran olduğunuz barizdir.yok eğer sivassa ne siz nede bi başka ateist kurum benim memleketim hakkında bu tür uyduruk yazılar yapamazsınız.unutmayınki bu memleketin nüfusuna kayıtlı tam 7.000.000 insan var.sizi tükürse boğarlar.madımak olayı nedense siz solcu medyada haala bir kuyruk acısı bırakmıştır.unutmayınki bu memlekette bu işi yapanlar sizin gibi piyoncuların oyununa gelmiştir.çekin o kirli ellerinizi artık şehrimin üzerinden,kaldırın o çirkin yazılarınızı bu sayfadan,yeter artık açda olsak yananda yakılanda olsak onu bi ben bide burdaki 250,000 gariban bilir.kahrolsun sizin gibiler...

arkadaşlar ben bu yazının aynısını o pis adamlara mail olarak gönderdim sıra sizde herkes haddini bilecek..
kardeşim haklısında sabah gazetesinin sahibi başbakan Tayyip erdoğanın damadı.Dünürleri 3 ay önce satın aldı orayı TMSF den bilgin olsun diye yazdım.
Alt 03.01.2008, 22:26   #85
sivas_sevdamiz
Yiğido

62 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 sivas_sevdamiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İşte bu da benim yazım:

Sayın Nuh KÖKLÜ'ye:

Öncelikle Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı, sevginin, saygının, hoşgörünün kenti Sivas'a geldiğiniz ve yaptığınız incelemelerden dolayı teşekkür ederim.
Yalnız şunu belirtmeliyim ki bazı sözlerinizde haklılık payınız olsa da birçok konuda fikirlerinize katılmıyor ve hatta aksini iddia ediyorum. Siz basın mensupları olayları, kişileri, yerleri... milletimize en doğru bir biçimde anlatmak "ZORUNDASINIZ".

İşte "Sivas'ta futbol yalnızca futboldur" yazınızdan birkaç not:

*** "yüzü sımsıkı kapalı örtülü kadınlar " sözünü kullanmışsınız yazınızda. bu sizi rahatsız mı ediyor? Biz bunu da hoşgörüyle karşılarız. Çünkü insanların başını zorla açtıramıyorsanız, zorla da kapattıramazsınız. Ayrıca başörtüsü de dinimizin emridir. Neyse konu dağılmasın... Başörtüsüne karşı olabilirsiniz (tamam siz örtünmeyin!!!) ama bunu yaparken Sivas'ımızın adını kullanmayın. Çünkü bu şehirde başörtüsü kullanan ve kullanmayanlar kardeşçe yaşıyor. Herkes başkalarının kararına saygı duyuyor. Yani sizin gibi değiller.

*** Bir başka mevzuu "madımak oteli" mevzuu. Ben o olayın yaşandığı tarihte Sivas'ta yaşamıyordum ve yaşımda henüz küçüktü. Yıllar önce yaşanmış olan ve 10-15 densizin yapmış olduğu bir aptallıktan dolayı neden insanlar bana kötü gözle baksın? Bazı insanlar (insan demeye dilim varmıyor ama...) , bazı Türkiye düşmanları ülkemizdeki, ülkemizin şehirlerindeki birlik- beraberliğe dayanamıyor. Kendilerince Türk-kürt, alevi-sünni, başörtülü-başı açık, Sivaslı-Kayserili, Bursasporlu- Beşiktaşlı... tartışmaları yaratmak. Peki, o halde Ogün Samast yüzünden Trabzonlu kardeşlerimizi, Malatya'daki yayınevine yapılan saldırıdan dolayı da Malatyalı kardeşlerimizi kötüle. Hatta ben de İstanbul'da yılbaşında turistlere yapılan tecavüzlerden dolayı, hergün yaşanan hırsızlık ,gasp, kapkaç olaylarından dolayı seni suçlayayım.

***' "Sivaslıyım," demek hâlâ mahcubiyet sebebi.' diye yazmışsın. Ben Tokat'ta doğdum ve eğer Sivaslı olmak utanılacak bişey olsaydı ben Tokatlıyım derdim ve kimliğimde yazan Tokat yazısını gösterirdim. ama ben Sivas'ı benimsediğim ve kendime memleket olarak gördüğüm için herkese SİVASLIYIM diyorum ve bununla da gurur duyuyorum.

Bırakın artık bu çirkin oyunları. Geçmişte yaşanan talihsiz olayları sürekli millete hatırlatmak kimseye bir fayda sağlamaz. Yapılması gereken tek şey o olaylardan ders çıkarmak ve suçlularını cezalandırmaktır. Bu olayın suçluları Sivaslılar değil, o suçu işleyen kişilerdir.

Yalnız bu adamın kendi e-mail adresini bulamadım. Onu bulsak daha iyi olur. Sabah gazetesine gönderdiklerimiz ona ulaşmayabilir.
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SABAHI PROTESTO
Alt 03.01.2008, 22:28   #86
sivas_sevdamiz
Yiğido

62 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 709 sivas_sevdamiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sivas_sevdamiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İşte bu da benim yazım:

Sayın Nuh KÖKLÜ'ye:

Öncelikle Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı, sevginin, saygının, hoşgörünün kenti Sivas'a geldiğiniz ve yaptığınız incelemelerden dolayı teşekkür ederim.
Yalnız şunu belirtmeliyim ki bazı sözlerinizde haklılık payınız olsa da birçok konuda fikirlerinize katılmıyor ve hatta aksini iddia ediyorum. Siz basın mensupları olayları, kişileri, yerleri... milletimize en doğru bir biçimde anlatmak "ZORUNDASINIZ".

İşte "Sivas'ta futbol yalnızca futboldur" yazınızdan birkaç not:

*** "yüzü sımsıkı kapalı örtülü kadınlar " sözünü kullanmışsınız yazınızda. bu sizi rahatsız mı ediyor? Biz bunu da hoşgörüyle karşılarız. Çünkü insanların başını zorla açtıramıyorsanız, zorla da kapattıramazsınız. Ayrıca başörtüsü de dinimizin emridir. Neyse konu dağılmasın... Başörtüsüne karşı olabilirsiniz (tamam siz örtünmeyin!!!) ama bunu yaparken Sivas'ımızın adını kullanmayın. Çünkü bu şehirde başörtüsü kullanan ve kullanmayanlar kardeşçe yaşıyor. Herkes başkalarının kararına saygı duyuyor. Yani sizin gibi değiller.

*** Bir başka mevzuu "madımak oteli" mevzuu. Ben o olayın yaşandığı tarihte Sivas'ta yaşamıyordum ve yaşımda henüz küçüktü. Yıllar önce yaşanmış olan ve 10-15 densizin yapmış olduğu bir aptallıktan dolayı neden insanlar bana kötü gözle baksın? Bazı insanlar (insan demeye dilim varmıyor ama...) , bazı Türkiye düşmanları ülkemizdeki, ülkemizin şehirlerindeki birlik- beraberliğe dayanamıyor. Kendilerince Türk-kürt, alevi-sünni, başörtülü-başı açık, Sivaslı-Kayserili, Bursasporlu- Beşiktaşlı... tartışmaları yaratmak. Peki, o halde Ogün Samast yüzünden Trabzonlu kardeşlerimizi, Malatya'daki yayınevine yapılan saldırıdan dolayı da Malatyalı kardeşlerimizi kötüle. Hatta ben de İstanbul'da yılbaşında turistlere yapılan tecavüzlerden dolayı, hergün yaşanan hırsızlık ,gasp, kapkaç olaylarından dolayı seni suçlayayım.

***' "Sivaslıyım," demek hâlâ mahcubiyet sebebi.' diye yazmışsın. Ben Tokat'ta doğdum ve eğer Sivaslı olmak utanılacak bişey olsaydı ben Tokatlıyım derdim ve kimliğimde yazan Tokat yazısını gösterirdim. ama ben Sivas'ı benimsediğim ve kendime memleket olarak gördüğüm için herkese SİVASLIYIM diyorum ve bununla da gurur duyuyorum.

Bırakın artık bu çirkin oyunları. Geçmişte yaşanan talihsiz olayları sürekli millete hatırlatmak kimseye bir fayda sağlamaz. Yapılması gereken tek şey o olaylardan ders çıkarmak ve suçlularını cezalandırmaktır. Bu olayın suçluları Sivaslılar değil, o suçu işleyen kişilerdir.

Yalnız bu adamın kendi e-mail adresini bulamadım. Onu bulsak daha iyi olur. Sabah gazetesine gönderdiklerimiz ona ulaşmayabilir.
aslında makale gibi olmuşş ) Ben de bi gazetede bunu yayınlasam mı?
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2008, 23:13   #87
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1022 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

evet işte gerçekler bunlar arkadaşlar doğru oturup doğru kalkacağız bizler sivaslıyız bu kara lekeyi hep beraber temizliyeceğiz şimdi kenetlenme zamanı SPOR SEVGİ VEDE BARIŞTIR
Alt 03.01.2008, 23:53   #88
kanuni_58
Yeni Yiğido

kanuni_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 654 kanuni_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ben oyazıyı okudum ikide yorum gönderdim ama yayınlamadılar en üzüldüğüm nokta ise mustafa ateşin oyazar p...ştuyla yanyana resim çektirmesi arkadaşlar böyle pravakotörlere fırsat vermiyelim sivasspor yönetimide bu kişiden hesap sormalı
kanuni_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SABAHI PROTESTO
Alt 03.01.2008, 23:57   #89
turgutkizgir
Acemi Yiğido

turgutkizgir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 turgutkizgir isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Sevgili yiğidolar,Sabah gazetesini,protesto etmek en doğal hakkımız olduğunu düşünüyorum.Fakat şu bir gerçek adam Sivas'ı kötülememiş anlatmış, o adam da gazeteci elbette bir yerden iyiliklerinden bahsediliyorsa kötü yanlarını da yazacak elbette.Ne yazıkki yıllar önce istenmeyen olaylar olmuştur.Bunu hiç bir şekilde değiştiremeyiz.Şu günlerde daha sağduyulu daha sakin yaklaşmalıyız olaylara hele hele konu spor ise birde SİVASSPOR ise....
Alt 03.01.2008, 23:58   #90
DuncanIdaho
Acemi Yiğido

DuncanIdaho - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 22 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 DuncanIdaho FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eğer yazının üslubuna dikkat ederseniz , herhangi bir sitem , eleştiri yok, bunun yerine bol ünlemli kıt akılla alay sözkonusu. Dolayısıyla ders alacak, kendimize dönecek bir nokta görmüyorum.

Mış, muşlu güzel bir yazıyı Nuh denilen Bohem Ülkesinin vatandaşına yakında ileteceğim. Sizlerle de paylaşırım

Yani o kadar komik konularki, hazret nişantaşından , bağdat caddesinden çıkmamış olacak, istasyon caddelesini giyim tarzından, Sivas için önemine kadar bol bol değinmiş. Muhtemelen kafası gibi dar alanlarda yaşadığından bir Tokat, Kütahya, Amasya gibi birçok Anadolu şehrimizin ne kadar küçük şehirler olduğunu, ancak yüreklerinin ne kadar büyük olduğunu bilmesi muhtemelen mümkün değil. Nuh denilen bu adam hakkında bu kadar rahat niye mi konuşuyorum ? Hazret bu kadar önyargılı ise bende onun ile ilgili ne önyargılarda bulunabilirim , ellerimi bile ovuşturuyorum şu an.

Daha da komik olan sözün iki de bir madımak olayına gelmesi. Köfteci var ama madımakta var. Cadde de geziyorduk ama madımak var biliyorsunuz !
Hepimiz için üzücü olan bir olayı her iki satırda bir tekrarlamakta nesi kuzum. Peki bu üzücü olayı senin gibi kullanmak isteyen bölücülerin yaptığı Başbağlar katliamını da taraf olara sana mi maal edeyim ? Hadi buyur çık işin içinden. Şimdi sende o taraftasın aynı düşünüyor musun diyeyim ?

Neyse fazla sinirlenmiyoruz. İt ürür kervan yürü atasözü kimler için ..Tepkimizi veriyoruz.