Kardeş büyüklük ayaklarına girme iki maç alıp, bir zamanlar kocaeli vardı hatırlıyormusun, sonra istanbulspor vardı şimdi hatırlıyormusun, antep küme düşme mücadelesi veriyor vs.vs.vs.
evet bir zamanlar trabzon da vardı hatırlıyor musun..şahsen ben hatırlamıyorum..
Bügün Sivaspor taraftarı Trabzon Kümeye diye bağırdı. Eğer küme düşme kalkarsa hevesinin kursağıızda kalacak, sevgili Sivaslılar. Daha önce Samsunspor taraftaı ile Kocaeli spor taraftarı da Trabzon Kümeye diye bağırmışlardı. Takımlarının iyi olduğu bir dönemde. Lig seneye de var ondan sonra da. Görüşeceğiz. Tribünde karanfil verip sahada kafa atarak bu işler yürümüz...Yazmışsın hatırlamıyorum diye Allahımıza yemin ederizki daha öncekilere olduğu gibi size de hatırlatacağız.
Bügün Sivaspor taraftarı Trabzon Kümeye diye bağırdı. Eğer küme düşme kalkarsa hevesinin kursağıızda kalacak, sevgili Sivaslılar. Daha önce Samsunspor taraftaı ile Kocaeli spor taraftarı da Trabzon Kümeye diye bağırmışlardı. Takımlarının iyi olduğu bir dönemde. Lig seneye de var ondan sonra da. Görüşeceğiz. Tribünde karanfil verip sahada kafa atarak bu işler yürümüz...Yazmışsın hatırlamıyorum diye Allahımıza yemin ederizki daha öncekilere olduğu gibi size de hatırlatacağız.
Sadece bir kere o da 20 saniye bile sürmeden susturulan bir hareketlenme idi. Bence biraz daha objektif bak. BENCE Kayseri ve biz de Gençlerbirliği gibi kurumlaşma yönünde iyi bir adım attık. Çok daha sağlam basacağız artık. Ve bu ligin değişmeziyiz artık.
trabzon kümeye düşerse seneye görüşemicez biliosun dimi bordo siz kendi liginizde biz kendi ligimizde olcaz.adana demir spor die bagırırken yüzümüzdeki gülümsemeyi gördün dimidalaşma kimseye.gerginlik yaratma paşa paşa kendi formuna git
Trabzonsporlu arkadaslarıma seslenıyorum forumda sızı kızdıracak mesajlar atılabılır sız onları bosverın ya her topıce yorum yapabılırsınız ...! Ama trabzon kumeye seslerı gercekten sıvasspor taraftarıyım dıyenlere yakısmadı arkadaslar su gercegı neden kımse gormuyorr karsınızda bugunlerde kotu oynayan bı trabzonspor olabılır ama onlar ıstanbul saltanatı 6 defa yıkıp sampıyon olmus sıvasspor da bu kadar sampıyon olursa sadece onlarla kendımızı kıyaslayabılırız...!Trabzonlu arkadaslar da bu saygısızlıga kızıyor cunku sunu kabullenelım Trabzonspor anadolunun Agabeyıdır ...! kimse benım sıvaslılıgımdan suphe etmesın ve benım sıvassporlulugumdan da ...!
Topıc amacını asmasın
Maca gelınce futbolcularımız ıyı mucadele ettı ve kazandı tebrıkler ...!
kimse trabzonu küçük görmüyorda komğleks yapan kendileri.trabzon sitesinde matem var. bu halleredemi düşecektik diye.ama lidere yenildiklerinin halen farkında değilder. bakalım aynı şeyi fenere gs ye bjk ya yaptığımızda ne diyecekler.
bakın trabzonsporlu arkadaşlar belki küme düşmek lafı zorunuza gidebilir ama gençlerbirliği veya manisayla kendinizi futbolunuzu kıyaslayın sonra isterseniz şapkayı önünüze koyup bir daha düşünün.
testi kırıldıktan sonra yol gösteren çok olur. dikkat etmek lazım !!!