GönLümden sivasın şampiyon oLmasını feLn artık istemiyorum...Sivas amatöre biLe gitse acımam bu payıLanLardan sonra istanbuL takımLarı şampiyon oLur inşALLAH siz oLmazsınız..
bu arada 5058 e mesaj atmakLa 5,ytl biLetLe şampiyon oLamazsınız ne kadar aciz bi takımsınız...
Sağol iyi dileklerin için ne sizin bizi desteklemenize ihtiyacımız var ne de başkasının siz dünkü skorun acısıyla nereye saldıracağınızı şaşırmış durumdasınız... Allah yardımcınız olsun...
Biz o mutLuLuğu 6 kez yaşadık dahada yaşayacağız ama siz boyLe anca 5058 e mesaj atarsınız daha doğru düzgün stadınız yokk ben o sahada koyun otLatmam...
gecen sene olaylı macdan sonra bi kac bişey yazdım aşagılayıcı argo kelıme vs hhiç bir kelime kullanmaksızın..kalearkasi.net e ama nedense anında sivaslıyım konu acdım msj yazdım diye silindi...sımdı trabzonlular cins cins nicklerle uye olup kalkıp bizi tehdit ediyorlar..bu kadar da iyilik fazla bence
Tehditmi sen hiç yazdıklarınızı okumuyorsun heralde.biz neler yaşadık orda aynısını yaşatcaz,gibisine mesajları siz yazmadınızmı.önce kendi yazdıklarınıza bakın...kendine yapılmasını istemediklerini sen yapıyorsun..
Sağol iyi dileklerin için ne sizin bizi desteklemenize ihtiyacımız var ne de başkasının siz dünkü skorun acısıyla nereye saldıracağınızı şaşırmış durumdasınız... Allah yardımcınız olsun...
bizden aLdığınız beLeş 3 puanLa o koLtukTa oturduğunuzu unuttunuz...
bizden aLdığınız beLeş 3 puanLa o koLtukTa oturduğunuzu unuttunuz...
Beleş değil dikkatini çekerim... Sizin hediyeniz ve bizim geleneklerimizde hediye geri çevrilmez... Bizde aldık kabul ettik... Böylesi bir hediyeyi gelecek yılda bekliyoruz...
Tehditmi sen hiç yazdıklarınızı okumuyorsun heralde.biz neler yaşadık orda aynısını yaşatcaz,gibisine mesajları siz yazmadınızmı.önce kendi yazdıklarınıza bakın...kendine yapılmasını istemediklerini sen yapıyorsun..
Dün size hiçbir şey yapılmadı paşa paşa geldiniz ve gittiniz sataşan olmadı sizlere... Söyleyecek hiçbir şey bulamadınız tezahüratları söylediniz... Bir maçta tezahürat olması kadar güzel ve normal bir şey yoktur ve o tezahürata bende katılıyorum... Trabzon kümeye...
hayır, atalarımız aynı ama ben sadece misafirperverliğin atalarımızdan kaldığını yazdım... Bu arada sizin de ne kadar misafirperver olduğunuzu tüm Türkiye gördü...
Şimdi bi tane sivaslı arkadaş çıksın desinki bu mesajda tahrik yokk...Bütün Türkiye neler gördü neler tabi görünmek istemeyenleri de gizlemesini iyi bildi ist.medyası....