"Kardeşim lider dururken 10. sıradaki takımın maçını yayınlamakta ne demek oluyor. Diyin ki biz çıkarlarımız için varız Anadolu takımları umrumuzda değil önemli olan reyting diyorsanız o ayrı. Eğer böyle devam ederse 4 büyüklerin maçında Lig Tvye Sivası dar ederiz " Ben üç tane yazdım. Bu gidişle 10 tane daha yazarım. Herkesin bi cümlede olsa tepkisini ortaya koyması lazım. Takımımızın sahipsiz olmadığını göstermemiz lazım.
"Kardeşim lider dururken 10. sıradaki takımın maçını yayınlamakta ne demek oluyor. Diyin ki biz çıkarlarımız için varız Anadolu takımları umrumuzda değil önemli olan reyting diyorsanız o ayrı. Eğer böyle devam ederse 4 büyüklerin maçında Lig Tvye Sivası dar ederiz " Ben üç tane yazdım. Bu gidişle 10 tane daha yazarım. Herkesin bi cümlede olsa tepkisini ortaya koyması lazım. Takımımızın sahipsiz olmadığını göstermemiz lazım.
süpersin kardesim herkes senin gibi düsünse aksamdan beri 20 mesaj atmisimdir lig tv ye aynen devam kardesim
kim durdurur bizi
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ DİGİTÜRKÜN DÖRT BÜYÜKLERİN MAÇLARINI VERMEK ZORUNDA OLDUĞUNU ANLAŞMALAR BU YÖNDE YAPILMIŞ.BU İSTEĞİMİZİN BUNDAN SONRA YAPILACAK ANLAŞMALARDA GÖZ ÖNÜNE ALINACAĞINI UMUYORUM BİZLER BU YÖNDE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM.
ARKADAŞLAR BİLİYORSUNUZ DİGİTÜRKÜN DÖRT BÜYÜKLERİN MAÇLARINI VERMEK ZORUNDA OLDUĞUNU ANLAŞMALAR BU YÖNDE YAPILMIŞ.BU İSTEĞİMİZİN BUNDAN SONRA YAPILACAK ANLAŞMALARDA GÖZ ÖNÜNE ALINACAĞINI UMUYORUM BİZLER BU YÖNDE TEPKİMİZİ GÖSTERELİM.
Ne yani anlaşma var diye tepkimizide mi ortaya koymayacağız. Boynumuzu büküp oturacak mıyız ?? Hani karınca meselesi var ya. Bu halinle mi haca gideceksin demiş birisi oda gidemesem de bu yolda ölürüm demiş ya onun gibi bişey değişmesede en azından takımımızın sahipsiz olmadığını göstermiş oluruz.
ne anlasması ya sezon sonunda butun macları verıolar 5 6 macı aynı anda kume dusmeme mucadelesı veren takımların demekkı aynı anda 6 mac verecek guclerı var ozaman Sıvasın maclarınıda versınler herkes tepkısını koymalı herkes atabıldıgı kadar maıl atsın
adamlara bak ya daha golleri videolige bile vermemişler bizden sonraki bütün maçları vermişler bizimkini vermemişler. Lider olan biziz top oynayan biziz gidip küme düşen trabzonu yayınlarlar bzim maçımızı yayınlamazlar bencede proresto edelim...
Asıl protestoyu akşam Maraton proğramında göstermemiz lazım. Her seferinde Sivasdan yana olduklarını idda eden Anadolu takımlarından yona olduklarını belirten, ligde haksızlık olduğunu 4 büyüklere farklı davranıldığından yakınan Şansal Büyükağa ve Erman hocaya protesto mesajları atacam. Sizleri de davet ediyorum arkadaşlar.
ONLARA SADECE BU SORUYU SORDUM SİVAS KAÇINCI SIRADA VE TRABZON KAÇINCI SIRADA DİYE HANGİSİNİN MAÇI ÖNEMLİ ŞİMDİ DİYE SORDUM İŞALLAH CEVAP VERİRLER DEVAM EDELİM ŞİKAYET ETMEYE KARDEŞLERİM SESİMİZİ DUYURALIM