Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 04.11.2004, 18:55   #31
fLaSh
Yeni Yiğido

fLaSh - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fLaSh isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

SivasSpor un taraftari bu gidisle olmaz.Yok Yeniçeriler Yok Çilginlar58 Yok Reis Yok Aga? Bu Ne Ya.Ben Boyle Seyleri Sadece Sivas da Goruyorum.Yok Aga Yok Reis Yok kaptan yok bilmem ne ne..
böyle sey mi olur.Herkes Reis Kesilmis.Yok Davul bizim sizin ne geregi var kardesim hedef SivasSpor a Destek DeqiLmi Taraftar Destegi Deqilmi? Ne Gerek Var O zAman Gruplara Bolunmeye? Takim daha 1. Lige Cikmadan Boyle Seyler Olursa Takim 1. Lige Cikinca Millet Katil Olur.
Birakin boyle isleri , ayrim yapmayi , kufur etmeyi.Yazik gunah yani birLikten Kuvvet doqar.Ve Unutmayin ki SivasSpor.Com Ekibi[En Azindan ben] ne YeniÇeri leri Nede Cilginlar58 i destekliyor.Siz Boyle Ayrim Yaptikcada Desteklemeyecektir.Objektif taraftar Kitlesidir bizim taraftarimiz.Reislik Taslayarak Gruplara Bolunen Deqil!.
fLaSh isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 04.11.2004, 19:42   #32
mericcas
Acemi Yiğido

mericcas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 mericcas isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

öncelikle biglord efendi senin tribün anlayışın çarşınınkine benzediği için sana birşey demiyorum. yani sürekli kendi taraaftarıyla futbolcusuyla tartışan kavga eden bi taraftar topluluğu yoksa tribün nedir nasıl olur biraz bilgimiz görmüşlüğümüz var ikinci olarak veysel efendi sana hiç bir şey demiyorum seni bilen biliyor. başlıktan anlaşılacağı gibi kolpa işin olmuş yavru
hala ama hala 3 lig hatta ve hatta lise takımı destekler gibi taraftarlık yapıyosunuz. birgün mutlaka düzelmesi dilegiyle
:twisted:
Alt 04.11.2004, 19:51   #33
PATRON
Tecrübeli Yiğido

PATRON - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

116 Mesajına 302 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 PATRON FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
fLaSh Nickli Üyeden Alıntı
SivasSpor un taraftari bu gidisle olmaz.Yok Yeniçeriler Yok Çilginlar58 Yok Reis Yok Aga? Bu Ne Ya.Ben Boyle Seyleri Sadece Sivas da Goruyorum.Yok Aga Yok Reis Yok kaptan yok bilmem ne ne..
böyle sey mi olur.Herkes Reis Kesilmis.Yok Davul bizim sizin ne geregi var kardesim hedef SivasSpor a Destek DeqiLmi Taraftar Destegi Deqilmi? Ne Gerek Var O zAman Gruplara Bolunmeye? Takim daha 1. Lige Cikmadan Boyle Seyler Olursa Takim 1. Lige Cikinca Millet Katil Olur.
Birakin boyle isleri , ayrim yapmayi , kufur etmeyi.Yazik gunah yani birLikten Kuvvet doqar.Ve Unutmayin ki SivasSpor.Com Ekibi[En Azindan ben] ne YeniÇeri leri Nede Cilginlar58 i destekliyor.Siz Boyle Ayrim Yaptikcada Desteklemeyecektir.Objektif taraftar Kitlesidir bizim taraftarimiz.Reislik Taslayarak Gruplara Bolunen Deqil!.
.Ve Unutmayin ki SivasSpor.Com Ekibi[En Azindan ben] ne YeniÇeri leri Nede Cilginlar58 i destekliyor BUNA BENDE KATILIYORUM..!!!
PATRON isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 05.11.2004, 01:16   #34
b1glord
Acemi Yiğido

b1glord - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 b1glord ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

konu cok sacma sapan yerlere gelmis beyler..burayi kilitliyorum..
bu tarz konulari konusacak ilgili bi baslik acip ordan devam edelim
b1glord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır