[size=6]Sivaspor kupaya kilitlendi.
Sivasspor Cumartesi günü BJK İnönü Stadyumunda oynayacağı Cumhuriyet Kupası için geri sayıma başladı. Kupa öncesi görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant “ Kupa bizim olacak “ dedi.
Gerede kampının ardından Almanya’nın Hannover kentinde düzenlenen kamp çalışmalarının ardından Cumartesi günü başlayacak olan Cumhuriyet Kupası ile ilgili olarak İstanbul’da kamp yaptıklarını ve kupaya hazırlandıklarını dile getiren Lorant “ Lige kupa ile başlamak istiyoruz.Süper lig öncesi kupa bizim için moral olacak. Türkiye’nin en çok taraftar kitlesine sahip dört takımından birisi olan Sivasspor’da görev yapmaktan mutluyum.Yiğido ekolü ile süper lige renk katacak ve başarıdan başarıya koşacağız.Bu büyük taraftara kupa yakışır, kupayı istiyorum “ dedi.
LİGE HAZIRIZ
Cumhuriyet Kupası öncesinde görüşlerini dile getiren Teknik Direktör Werner Lorant “ Sivaspor Süper lige hazır. Süper ligde başarılı sonuçlar alacağız. İki kamp döneminin ardından Cumhuriyet Kupasında gerçek gücümüzü gösterecek ve kupayı alarak lige başlayacağız. Cumhuriyet Kupası, Cumhuriyet şehri Sivas’a gidecektir.Kupayı alacağız “dedi.
KUPAYA KİLİTLENDİLER
Teknik Direktör Werner Lorant nezaretinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Sivasspor, Cumhuriyet Kupasının ilk ayağında Cumartesi günü İkinci Lig A grubunun yeni takımı Orduspor ile karşı karşıya gelecek. İkinci maçta ise Kayseri Erciyespor ile Diyarbakırspor karşı karşıya gelecek.Bu müsabakaların galipleri finalde karşı karşıya gelecek.
MAĞLUBİYETİ KABUL ETMİYORUM
Sivasspor’un başarısına ortak olmak amacıyla takımın başına geçtiğini dile getiren Werner Lorant “. Benim Teknik Direktörlük kariyerimde kesinlikte mağlubiyete, başarısızlığa yer yoktur.1967 yılında kurulan ve kurulduğu günden bu güne kadar süper lig hayali ile yanıp tutuşan bir takımı süper ligde başarılı kılmak istiyorum.Türkiye’nin köklü ve en çok taraftar kitlesine sahip bir takımında görev almaktan, bu takımın başında olmaktan mutluyum “dedi
TARAFTAR İNÖNÜ’YE AKIN EDECEK
Cumartesi günü başlayacak olan Cumhuriyet Kupası maçlarıyla ilgili olarak taraftarlar sabırsızlıkla beklemeye başladı. Cumhuriyet kupasında takımı yalnız bırakmamak için taraftarlar BJK İnönü Stadyumuna Cumartesi günü akın edecek.
CUMHURİYET ŞEHRİ SİVAS’A KUPA YAKIŞIR
Öte yandan 38 yıl sonra Süper lige merhaba diyen Sivasppor’un süper ligde de başarılı olacağını dile getiren Başkan Mecnun Otyakmaz “ Cumhuriyet Şehri Sivas’a Cumhuriyet Kupası yaşıkır. Sivasppor süper ligin kalıcı takımı olacaktır. İyi bir takım oluşturduk.Bu takım çok can yakacaktır.Taraftarımız ve takımımızla örnek olmak istiyoruz.Sivasspor, özellikle İstanbul’da yapacağı tüm maçları kapalı gişe oynayacaktır.İnönü Stadyumunda yapacağımız Kupa maçları bunun en güzel göstergesi olacaktır. Kupa bizim “ dedi.[/size]