--->: DEĞERİ BİLİNMELİ
S.A...Yigidin ciktigi Harman yerinden olupta turkiye ve dunya capinda is adamlari Uzerinizde Olu topragimi var ,yoksa sevhet topragimi var ne oluyor yahu Allah askina ...Bari Sivas ve sivasli olamk ,Baska bir sehirli olmakla es degerde tutulaz...Var verin yahu pintilikle nereye kadar.Daha ne bekliyorsunuz...Aziz yildirim diyarbakirli..Fenerebahceyi Fener bahce yapti ...AZiz yildirim kadar bile olupta sivas'a oyuncu gondermediniz..Soylenecek o kadar cok sey varki sizlere en guzeli soyleyip arsiz yapmaktansa soylemeyip susmak sukut olamk sizi en kotu rencideden dah kotu.Sivasspor site yonetimi ve sivasspor yonetimi...Kafa baba sivasli Turkiye ve dunyadaki Listesini cikarin gidip resemen yardim isteyin sitedede vidiyo goruntusunu yayinlayin...Bu adamlar *********m dediginde suratlarina nasil sivasli olduklarini verenleri veremeynleri listesini yazin.Egerki Halka yonelik is yapiyorlarsa Sivasli olupta onun urunlerini almasinlar Allah askina ...hep gonlu acik olan Bizim gibi imkani olmayanlar.Allah ve resulu Mecnun otyakmaz'da ve Bulet hocadan ve yonetimde hakiyla gorev yapanlardan razi olsun Maksat spordan once birlik beraberligin pekismesinde bu takimi bu hale getirdiniz.!25 tane is adamlarina gidiyorlar ciragan sarayinda Adamlar dilenciye sadaka veriyorlar sanki utanmadan cikarin yuz ikiyuz ucuz 5yuz bir tiriliyon goreyim babyigitliginizi gercek sivasli elinde olupta sivaslilar yardim edip onlarin gonlunde taht kurana anlasildi heralde.Icim yaniyor yahu...Zengini parasi zurtunun cenesini yorarmis...kendi adima olsa hic birine agzima alipta konusmam bile yarim isteyecek olsam gider baska sehirin is adamlarinda yardim isterim.Verdiklerini Vergiden bile giderden bile duserler veya cesitli imkanlari kulanarak.Arkadaslikta cikar ve zevkler,Dostlukta ise musubetler ve felakette musterektir.Is adamlari sivassporun yanida hangi tarafindasiniz?Dostlardanmi?S. A
|