-->: MORALLERİ BOZMAYALIM
Mactan sonra taraftarin futbolcularimizi tribünlere cagirmalarini isterdim. Bu takim yaptiklari ile bu alkislari hakediyor, yenilsede yensede her mactan sonra futbolcularimizi tribünlere cagirmaliyiz. Yenildigin takim fenerbahce, Türkiyede en iyi kadroya sahipler ve her oyuncu skoru degistirebiliyor. Bu takimla zirve mücadele veriyorsun, daha ne istiyelim ya. Sivassporumuz lige renk katmis bir takim ama bizim taraftarimiz daha halen uyuyor. Bugün taraftar gercekten hayal kirikligi yaratti. TV den izlerkene bazi seyircilermizin cekirdek citlattigini gördüm ya allah askina ya böylesi bir macta nasil cekirdek yenilir anlamak mümkün degil. Daha atesli bir taraftar beklerdim ama ne yazik ki 12. adam görevini getiremedi taraftarimiz, taraftar diyemiz cünkü daha cok seyirci vardi gruplarimiz haric. Onlar elinden geleni yapti ama cogunluk destek vermezse fazla ses gelmez.
Her ne olursa olsun lig uzun maratondur daha 14 macimiz var. Iddaamiz halen sürüyor zirveden kopmus degiliz. Insallah bu macin telafisini iki deplasman galibiyetleri ile kapatiriz
|