güzel bir olay oldu
inş. ayaklarınız biraz yere basar
saygılar
Merak etme trabzonlu arkadaşım ayaklarımız yerde bizim.Bu arada sivas'ın her atacağı gole 2 sms yollıcam diyordum 1 tane attık 2 sms yolladım yenildik ama keşke daha çok atsaydıkta feda olsaydı smsler.
güzel bir olay oldu
inş. ayaklarınız biraz yere basar
saygılar
GARDAŞ keşke bu maçta sende FB'yi değil de SİVASSPOR'u tutsaydın. Anadolu geleneğine daha çok yakışırdı.ve de TRABZON geleneğinde biliyorsun FB sevilmez.
O kadar üzgünüm o kadar hayal kırıklığı içindeyim ki uzun zamandır böyle moralim bozulmamıştı. Hayır yenilebiliriz olabilir ama bu kadar da ezik oynanmaz bu kadar göstere göstere yenilinmez. Bütün anadoluya rezil olduk. Maçı satmış gizli fenerliler? diyeceğim ama içim kan ağlıyor. Maçı tarafsız izleyen bir arkadaşım bu kadar da olmaz bu maçı sivas kesin satmış dedi inanın. Bu kadar yiğidoya yazık beeeeeeeeeeeeeeee.
O kadar üzgünüm o kadar hayal kırıklığı içindeyim ki uzun zamandır böyle moralim bozulmamıştı. Hayır yenilebiliriz olabilir ama bu kadar da ezik oynanmaz bu kadar göstere göstere yenilinmez. Bütün anadoluya rezil olduk. Maçı satmış gizli fenerliler? diyeceğim ama içim kan ağlıyor. Maçı tarafsız izleyen bir arkadaşım bu kadar da olmaz bu maçı sivas kesin satmış dedi inanın. Bu kadar yiğidoya yazık beeeeeeeeeeeeeeee.
bir yenilgiylemi sattık...geseyede yenildik ankarayada kii ankarada zerre kadar top oynamadık o zaman neden kimse sattı demedi??
Ben geçen hafta belediye maçına gittim. O süper defansı gördüm ve içimden gelecek hafta fener kaleye yaklaşamaz diye geçirdim. Birde bugüne bakın ya. Rezaletin daniskası. Özellikle 4.golü izleyin. Benim bildiğimdefans oyuncusu topa ölümüne girer. Bizim ki resmen önünü açıyor kezmanın. Feci bir gündü kabul edelim.