Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: SONUNA KADAR VARIZ!
Alt 29.01.2008, 16:32   #1
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 978 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein
Standart --->: SONUNA KADAR VARIZ!

evet carlosun çirkeflikleri hakemin eyyamcılıkları ve sivasımın kötü futbolu mağlubiyeti kaçınılmaz hale getirdi ama bu herşeyin sonu değil ben bu takıma SONUNA KADAR GÜVENİYORUM.
Alt 30.01.2008, 04:37   #2
muhsin koçak
Usta Yiğido

muhsin koçak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

416 Mesajına 603 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 840 muhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISImuhsin koçak COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SONUNA KADAR VARIZ!

Alıntı:
FatihCan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
evet carlosun çirkeflikleri hakemin eyyamcılıkları ve sivasımın kötü futbolu mağlubiyeti kaçınılmaz hale getirdi ama bu herşeyin sonu değil ben bu takıma SONUNA KADAR GÜVENİYORUM.
bu carlos değilmiydi bir maçta hakemin suratına su atan,ve aynı hakem maçtan sonra carlosun uzattığı eli boş çevirmedi mi?bre .erefsizler siz bu insanları kör mü sanıyorsunuz.MHK ya bir teklifim olacak bundan sonra fener maçlarına orta hakem vermeyin kardeşim,nasıl olsa sahada carlos var, hakeme ne gerek yok.fİKRET ÜNSAL son sözüm sana;testi kırılmadan tedbirini alacaksın kardeşim senin görevin bu,inşallah bu olaydan bir ders çıkarırsınız.
muhsin koçak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
HASTALIĞA ÜNSAL NEŞTERİ
Alt 30.01.2008, 07:55   #3
Rallim58
Gast

Standart HASTALIĞA ÜNSAL NEŞTERİ

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fİKRET ÜNSAL son sözüm sana;testi kırılmadan tedbirini alacaksın kardeşim senin görevin bu,inşallah bu olaydan bir ders çıkarırsınız.
Muhsin kardeşim Fikret bey'e üslubunuz biraz ağır kaçmış. Fikret bey benim arkadaşım olduğu için söylemiyorum ama doğruysa bana verilen bilgi 69 doğumlusunuz.Yani Fikret bey sizin ağabeyiniz. Şunu söylemek istiyorum Yiğido saygısız olamaz, hepimizin amacı Sivassporun başarısı. Yorumlarımızda daha dikkatli olup kırmamaya özen gösterirsek KENETLENMEMİZİN YOLUNU AÇARIZ. FUTBOL PROVOKATÖRLERİNE FIRSAT VERMEMİŞ OLURUZ.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...