Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: Sizce ne kadar hakLı..?
Alt 29.01.2008, 20:43   #2
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Sizce ne kadar hakLı..?

Sivas neden kaybetti?
28 Ocak 2008 Pazartesi 08:31
Kimse böyle bir skor beklemiyordu. Lider Sivas neden tutunamadı?
Hafta boyunca; F.Bahçe çalışıp, Sivas magazinsel görüntüler sergileyince sonuç da sarı-lacivertlilerin farklı galibiyeti oldu..

Haftalardır beklenen karşılaşma sarı-lacivertli takımın farklı galibiyetiyle sonlanırken, bu sonucun mimarı Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico oldu.

Sahasında düne kadar maç kaybetmeyen rakibini mükemmel analiz eden Brezilyalı teknik adam, gerek sahaya çıkardığı onbir, gerekse de yaptığı değişikliklerle Bülent Uygun'u 'mat' etti.

Tarihinin en başarılı sezonunu yaşayan Yiğidolar ise maçın havasına fazla girmenin bedelini ödedi. Hafta boyunca herkes röportajlar verdi, gündemin tepesine oturan şehirde halk oyunu ekipleri ve ilkokul öğrencileri bile idman sahasında cirit attı.

Süper Lig'in en başarılı teknik direktörlerinden Bülent Uygun da bu sefer takımını maça iyi hazırlayamadı. Yani, konuşan değil çalışan kazandı.

SORUMLULUĞU ÜSTLENDİ
Uygun, 4-1'lik mağlubiyetin ardından yaptığı açıklamada ise, "Bütün suç benim. Camiadan özür diliyorum, Fenerbahçe'yi de kutluyorum. Klas futbolcuların çokluğu skora etki ediyor. Bu sonuçtan ders alarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı HaSiVasLıM58'a Teşekkür Ediyor...