Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Alt 31.01.2008, 08:44   #31
izmirliyigido
Gast

Standart --->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

Biz istiyoruz ki, herkes Sivasspor'u övsün, hatalı ve kötü yanlarımızı yazmasın, hep galip gelelim, hep kazanalım, hep de gündem de olalım. Yahu ben bu adamı hiç sevmem ama adamın yazdığı yazı da birşey yok ki? Bizim yerel basının, genç gazetecik çocuklarımızn yorumuyla, şehirde nifak tohumları ekiliyor. İnsanlarımız kandırılıyor.

Yahu, biraz ufkunuzu genişletin, eleştiriyi, övgüyü nerelerde hakettiğinizi farkedin. Sebep ne olursa olsun, Kötü oynayıp yenilmişiz. Tabii ki eleştiride olacak. Ki, Savaş Ay bizi yerden yere vurup eleştirmemiş bile...

Ne yaptık yani, gol attık hakem mi saymadı? Penaltı oldu hakem mi vermedi? Başkan Fenerbahçe'den kamyon dolusu para alırken mi yakalandı? Allah Allah yahu......Oynayamadık kazanamadık. Bu kadar uzatıp, sağa sola sarmayın arkadaşlar. Böyle yaparak yönetim, Teknik Kadro ve futbolcuları zan altında bırakıp, motivasyonu bozuyorsunuz.

Bilmiyor musunuz, onlar okumuyorlar bu yazdıklarınızı. Bırakın beyler, daha itidalli, daha sakin ve yapıcı olun. Takımı yine ölümüne destekleyin yeter. Kaldığımız yerden devam.

.

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 31.01.2008, 08:53   #32
Kokomo
Usta Yiğido

Kokomo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

943 Mesajına 1.796 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 995 Kokomo isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Yazıyı birkaç defa okudum birşey bulayım diye ama bulamadım. Tepki gösteren arkadaşlar neden kızdıklarını anlatsınlarda öğrenelim bari ?
Kokomo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2008, 09:17   #33
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benmi gözden bişey kaçırdım diye bidaha okudum yazıyı..

adam sadece tuttuğu takımın galibiyetine sevindiğini yazmış ne var bunda ??

herkes Sivassporumu tutmak zorunda? nalamadım!!??

Evet haklısın gardaş. Savaş Ay ın koyu fenerli olduğunu herkes biliyor. Yazısında da Sivasspordaki inanmışlığın korkusunuda dile getirmiş zaten. Böyle şeylere takılmamak lazım bence, biz önümüze bakalım medyaya fazla bulaşmayalım...
ErdalGüler isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
"A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Alt 31.01.2008, 09:20   #34
Rallim58
Gast

Standart "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz istiyoruz ki, herkes Sivasspor'u övsün, hatalı ve kötü yanlarımızı yazmasın, hep galip gelelim, hep kazanalım, hep de gündem de olalım. Yahu ben bu adamı hiç sevmem ama adamın yazdığı yazı da birşey yok ki? Bizim yerel basının, genç gazetecik çocuklarımızn yorumuyla, şehirde nifak tohumları ekiliyor. İnsanlarımız kandırılıyor.
Ne yaptık yani, gol attık hakem mi saymadı? Penaltı oldu hakem mi vermedi? Allah Allah yahu......Oynayamadık kazanamadık. Bu kadar uzatıp, sağa sola sarmayın arkadaşlar. Böyle yaparak yönetim, Teknik Kadro ve futbolcuları zan altında bırakıp, motivasyonu bozuyorsunuz.
Bilmiyor musunuz, onlar okumuyorlar bu yazdıklarınızı. Bırakın beyler, daha itidalli, daha sakin ve yapıcı olun. Takımı yine ölümüne destekleyin yeter. Kaldığımız yerden devam.
.
Tebrikler, İzmirliyiğido; Aynen katılıyorum. Sağa sola fatura kesmenin, Afra-tafra yapmanın gereği yok. Dana altında buzağı aramanın hiç gereği yok. Yani Sivassporumuz (Tabi gönlümüzden hiç yenilmemesi geçer ama) hiçmi yenilemez, üstelik yenen takım belli. Fazla bulandırıp mide bulandırılmaması lazım. Teknik heyet gerekli tedbirlerini almıştır. O bizim işimiz değil. YAPABİLİYOR MUSUN? SEN İŞİNİ, YAPABİLİYOR MUSUN? TARAFTARLIĞINI, YAPABİLİYOR MUSUN? GERÇEK YİĞİDOLUĞUNU. ÖYLE, BEN YİĞİDOYUM DEMEKLE YİĞİDO, BEN TARAFTARIM DEMEKLE DE TARAFTAR OLUNMUYOR.

Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
"A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Alt 31.01.2008, 09:25   #35
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

Savaş Ay'ın koyu fb'li olduğu biliniyor. Adam tabii ki kendi takımını öven yazılar kaleme alacak.

Satır aralarında bizim golden sonra ne kadar korktuğunu da yazmış zaten.

Hem biz daha düzgün oynayıp kazansaydık, bizi öven ve fb'yi yeren bir yazı yazacağına da eminim.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Dağcı'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2008, 10:31   #36
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 965 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

gündem olduk yenildik, havaya girdik hemen, 34 hafta bitmeden havaya girmek doğru değil, adam gazeteci ve fenerli ne yapalım şimdi dövelimmi ama kendisini bitim kadar sevmem, hoş bitimde yok yani hiç sevmem
Bu Konuda abircan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 31.01.2008, 10:35   #37
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1251 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Kadıkoyde sariyer macında o atmosferi izleyip resimlerini çekipte ne a takımında nede gaztesinde bir cümle yazmayan kişiden ne bekliyorsunuzki...
sonuca görevini yaptı reitingni kaptı...artık sivaslada işi olmaz bu normal bence.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2008, 10:36   #38
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1251 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Rallim58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrikler, İzmirliyiğido; Aynen katılıyorum. Sağa sola fatura kesmenin, Afra-tafra yapmanın gereği yok. Dana altında buzağı aramanın hiç gereği yok. Yani Sivassporumuz (Tabi gönlümüzden hiç yenilmemesi geçer ama) hiçmi yenilemez, üstelik yenen takım belli. Fazla bulandırıp mide bulandırılmaması lazım. Teknik heyet gerekli tedbirlerini almıştır. O bizim işimiz değil. YAPABİLİYOR MUSUN? SEN İŞİNİ, YAPABİLİYOR MUSUN? TARAFTARLIĞINI, YAPABİLİYOR MUSUN? GERÇEK YİĞİDOLUĞUNU. ÖYLE, BEN YİĞİDOYUM DEMEKLE YİĞİDO, BEN TARAFTARIM DEMEKLE DE TARAFTAR OLUNMUYOR.
adam sivassporu gözü ile izmeiyor fenerbahceli gözü ile izliyor çok normal bi durum.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ
Alt 31.01.2008, 10:38   #39
cetinsaygili
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cetinsaygili ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: "A" BİNİZİN GERÇEK YÜZÜ

UMARIM SİVAS KİMLERE KAPI AÇACAĞINI ÖĞRENİR.YİGİDOLARIN MAGAZİNCİLERLE,YALAMALARLA VE DE YEDİĞİ EKMEĞİ BİLMEYENLERLE İŞİ OLMAZ.KUSURA BAKMAYIN DA ADAMLARIN YAZISI OKUNUR.
cetinsaygili isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 31.01.2008, 10:45   #40
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ya ne ADAM sadece takımını övmüş başka birşey değil
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır