Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"
Alt 31.01.2008, 12:09   #51
boun_58
Yiğido

boun_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 49 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 boun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKboun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOKboun_58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.
azına salık abi bizim halkın işi ona buna yaranmaya çalışmak hiç kendi meleketine sahip çıkmak yok
Alt 31.01.2008, 20:21   #52
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: -->: GÜL:"Sivasspor bir harika"

Alıntı:
serhatcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
KARSDEŞŞ. SANA KATILIYORUMÇ SİVASLILAR BİRLİK OLSAYDI TÜRKİYEDE GÜNDEMİ BELİRLEYEN ŞEHİR OLURDU. YAWW NASIL BİRLİK OLSUN. TUTTURMUŞUZ VATAN MİLLET SAKARYA. GEL GÖRKİ SEÇTİĞİMİZ MİLLETVEKİLLERİNE BAK. İSMİNİ BİLMİYORUM BİR GÜREŞCİ MİLLETVEKİLİ SEÇMİŞSİNİZ ( CİDDEN DE İSMİNİ BİLMİYORUM AMA SOYADI YERLİKAYA SANIRIM )BEYEFENDİ SİVASLI,SİVAS KİMLİKLİ,SİVASLILARIN SEÇTİĞİ SİVASLI MİLLETVEKİLİ. GAZETEYE AYNEN ŞU DEMECİ VERMİŞ : BEN ASLEN FENERBAHÇELİYİM AMA SİVASSPORUN KAZANMASINI İSTİYORUM. E HADİ GEL SEN ŞEHRİNİN MİLLETVEKİLİ RAKİBİNİN TAKIMINI TUTUYOR. GÜLERMİSİN ,ACIRMISIN,AĞLARMISIN.
bunu sadece o söylemediki walla herkes söylüyor sivasta.10 kere yazdım belki 100 kere yazacağım başkan,hoca,futbolcular,taraft arın büyük bir kısmı fenerbahçeli. sivasspor fenerbahçenin atyapısı gibi çalışıyor,orda pişmemiş oynucuları bize gönderiyor pişiriyor sonra alıyor.biz sivaslıarda aman fenerbahçe bak sivasa sahip çıkıyor diye seviniyoruz.yazık vallahi çok yazık.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
SİVASSPOR BİR HARİKA
Alt 31.01.2008, 21:00   #53
Rallim58
Gast

Standart SİVASSPOR BİR HARİKA

Alıntı:
ceza_tolga_rep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bu adam o koltuğa hiç yakışmıyor?

kayseriye yardımların stat projesinin küçük bölümünü bizede yapsa konuşmayla olmaz apo abi??
Sayın Cumhurbaşkanı Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanıdır. Sevmeyebilirsin ama Saygı duyarsan iyi olur. Yiğidolar için onur verici bir düşünce paylaşımı var. Bunu siyasete çekmeye kalkışılması uygun değil.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: SİVASSPOR BİR HARİKA
Alt 31.01.2008, 23:00   #54
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1147 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SİVASSPOR BİR HARİKA

vay be Cumhurbaşkanlığına kadar gitmiş SİVASSPORumuzun ünvanı...

Sazındaki Türkü Gibidir SİVAS Denilen Bu Şehir..

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.01.2008, 23:29   #55
baha38
Acemi Yiğido

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 baha38 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar Cumhurbaşkanı,hepimizin Cumhurbaşkanı(herkesde sevmek yada sevmemek zorunda degil).Ayrıca bazı arkadaşları bilgilendireyim,kayseri kadir has stadyumuna devletin 1 lira katkısı olmamıştır.Peki Nasıl yapılıyor diyorsanız,şuanki stadyum arazisi kayserinin en degerli bölgesinde,arazi 100 trilyona satıldı,10 trilyonda rahmetli kadir has bagış yaptı.stadyum ve spor kompleksi böyle yapılmaktadır.
baha38 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SİVASSPOR BİR HARİKA
Alt 31.01.2008, 23:45   #56
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1168 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: --->: SİVASSPOR BİR HARİKA

Alıntı:
baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar Cumhurbaşkanı,hepimizin Cumhurbaşkanı(herkesde sevmek yada sevmemek zorunda degil).Ayrıca bazı arkadaşları bilgilendireyim,kayseri kadir has stadyumuna devletin 1 lira katkısı olmamıştır.Peki Nasıl yapılıyor diyorsanız,şuanki stadyum arazisi kayserinin en degerli bölgesinde,arazi 100 trilyona satıldı,10 trilyonda rahmetli kadir has bagış yaptı.stadyum ve spor kompleksi böyle yapılmaktadır.
kayseri stad konusunda harika bir iş yapıyor..ama stadı doldurabilrler mi..açıkcası benim endişeerim var..ama inş yersizdir bu endşelerim.
Alt 01.02.2008, 00:04   #57
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1031 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: SİVASSPOR BİR HARİKA

Alıntı:
baha38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tebrik etmek gerek kendi paralarıyla yapıyorlar bu dayanışma, birliktelik tüm Anadolu şehirlerine örnek olmalı...
Alt 01.02.2008, 15:31   #58
simsek
Yeni Yiğido

simsek - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 simsek isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Adam gibi adam cumhurbaskanimiz ..Bizi onurlandirdiniz tesekkürler,artik ihmal edilen sivasimiza hak ettigi destegi vermenin zamani gelmistir
simsek isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: SİVASSPOR BİR HARİKA
Alt 01.02.2008, 15:43   #59
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1066 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: SİVASSPOR BİR HARİKA

Sayın cumhurbaşkanımızın Sivassporumuz hakkındaki iyi dilek ve düşüncelerinden dolayı tebrik ederim ayrıca sivassporumuza başarılar dilerim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla