--->: HEDEF 3 PUAN
spor programlarini izleyince fitik oluyorum,kimse bizim basarimizi istemiyor,sampiyon olamazlar,olmamalilar diyorlar,yok bizim stadi miz yokmus,maddi olanaklarimiz yokmus,liverpol,real madrid,inter buraya nasil gelirmis..atip tutuyorlar,ben avrupada yasiyorum,sayi lan bu büyük kulüler bazen kücük takimlarla oynuyorlar,mesela lever kusen,polonya takimlari,rus takimlari,yunan takimlari vs.onlarin sahasi bizimkinden güzel degil,ben bu sahalari defalarca gördüm,ayrica bizimki gibi seyircileride yok,avrupadaki türk takimlarina biz tam destegi hep verdik kim olursa olsun,yillar Antalyaspor-Werder bremen macini bremende 40.000 kisi izlemistik basin cok ayip ediyor,tarafsiz olmali ve türk futboluna yeni trabz on sporlar kazandirmalidir,yok istemiyorlarsa diger istanbul takim lari kendi aralarinda mac yapip dursunlar ne yani biz samar oglani mi olalim,valla yok öyle biz *********z havalarinin sert insanlarin in mert oldugu yerdeniz,buna müsade etmiyecegiz,biz bu ligde kalici olacagiz,bunun icin geldik bunu böyle bilsinler.hep destek tam destek sevgili yigidolar.hepinize almanyadan selamlar sevgiler.
|