geçen hafta trabzonun bu olayı bir savaşa dönüştürdüğünü bordomavi.net'ten bi yorumla yazmıştım,aşağıya o yazıyı tekrar kopyalıyorum,bu şekilde organize olan bi taraftar grubu karşısında lig tv'de direnemezdi zaten...
işte bordomavi.netten bi yorum...
Dıgıturk'de maç yayınlarını organize eden kişinin adı Bora KOÇYİĞİT'dir.Yani adamımız adı: Bora KOÇYİT'dir.Bu arkadaşımızın ve ekibinin düşüncesine göre; Sivasspor'un bu haftadan itibaren 5 haftalık içerde, dışarda oynayacağı maçlarına bakacaklarmış.Eğer Sivasspor, bu 5 maçta galip gelir de, zirveyi zorlarsa aynen Sivas'ın maçlarını yayınlanmaya devam edeceklermiş.Yani Trbazonspor'un maçları sadece 3 ezik ile olduğunda ya da Sivas'ın maçları 3 ezik ile olduğunda bizimkini yayınlamayı düşünüyorlar.
Bunun en büyük sakıncası bu uygulamayı kabullenmiş olursak '' yol olur'' yani bu sene Sivas başarılı, seneye başka bir Anadolu kulübü Antep, Gençlerbirliği v.s.başarılı olursa gene Trabzonuma aynı bu muameleyi layık görürler.
O yüzden şimdi vereceğim telefon numaralarından kendine güvenen medenice bu işin hesabını soracak arkadaşların aramasını rica ediyorum.Bora KOÇYİĞİT'e bu kararlaının yanlış olduğunu anlatacak, medeni kardeşlerimiz ne duruyorsunuz? Hemen arayın! Bu Trabzonu yok sayma harakatıdır.
Ayrıca mail adreslerine kesinlikle küfürlü yazılar yazmayın!!! Herkes adam gibi tepkisini versindenice arayıp ...Ama küfür kesinlikle yok!!! Bora bey yok ise yardımcısı Kadir bey'i isteyin...
işte numaramız: 0212 326 00 00 Bora bey'i isteyin o yoksa yardımcısı Kadir bey'i isteyin...
BU DA MAİL ADRESLERİMİZ:
bora.kocyigit@digiturk.com.tr
kadir.kadaş@digiturk.com.tr
Bu arada bu konuda HÜRRİYET gazetesi yarın haber yapacak!!! Ayrıca CNN'Türk'den Gürkan Zengin şu anda bir toplantıda ama Yavuz Saltık ile yaptığı görüşmeden sonra bunu bu konuyu toplantıda gündeme getireceğini hatta 1 Kamera ile Dıgıturk binası önünde basın açıklaması yaparsakta bize yardımcı olacağını söyledi.Bu arada sadece bu kanallara değil aklınıza gelen tüm gazete, basın yayın organlarında da mailler atalım.Hadi herkes üzerine düşeni yapsın...
BU SAVAŞI BİZ KAZANACAĞIZ, ÇÜNKÜ BİZ TRABZONSPORLUYUZ.HİÇ BİR ZAMAN HAKSIZLIĞA BOYUN EĞMEYİZ.EĞENLERİDE SEVMEYİZ!...BİZ HAKKIMIZ OLANI İSTİYORUZ