Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Organizasyonlar

Organizasyonlar Organizasyonlar

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: KARTONLU PROTESTO
Alt 17.02.2008, 13:45   #51
mdeniz58
Acemi Yiğido

mdeniz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 27 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 mdeniz58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: KARTONLU PROTESTO

Alıntı:
badboysefaa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
cok güzel bi düşünce ortaya atılmış üzerimize düşeni tabiki yapacagız... türkiyenin antipatisini kazanıyoruz demiş bi arkadaşımız biz şampiyonluga oynuyoruz sıradan bi takım olmadıgımızı bi türkiye anladı

Arkadaşım yazımı düzgün oku olayları çarpıtma. Türkiye'nin antipatisini kazanıyoruz derken boş yere ağresif tavırlar sergilediğimiz için kazanıyoruz diyorum ben orada. İlk başlarda herkes Sivasspor'un başarılarını kutluyor ve sivas'ın şampiyon olmasını istiyordu. Başarılarımızı mütevazi bir şekilde gösterelim. Ağresiflik bize kazanç'tan çok zarar verir. sen heralde bir tek bu formu okuyup buraya yazıyorsun. İnternetteki bir sürü formlar var git oku takip et,hatta gazete ve popüler haber sitelerinin Sivassporla ilgili yazılarındaki yorumları oku,bundan aylarca önce Sivas'ın şampiyon olmasını isteyen diğer illerdeki arkadaşlar,artık sempati duymadıklarını dile getirmeye başladılar.Hatta sivas'ın yenilmesi temennisinde bile bulunuyorlar.Amaç eğer Türkiyedeki insanlarında gönüllerinin şampiyonu olmaksa biraz sağduyulu olalım ve gerçekleri görelim.
Hep övünüyoruz 7 milyon Sivas'lı var diye hani nerde bu 7 milyon,hala parasızlık içindeyiz. Kendi hemşerimiz sahip çıkmıyor bari diğer illerin halkınında antipatisini kazanmıyalım diyorum ben.
Bizim için Şampiyonluk hayal,ama ilk 4'te bitirmek süper olur. Herşey zamanla olacak. Lütfen ayaklarınız biraz yere bassın.
Lig TV'ye ona buna sataşmak Sivas'a ve Sivasspor'a zarar verir.
MÜTEVAZİ OLUN BİRAZ.
mdeniz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda mdeniz58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: KARTONLU PROTESTO
Alt 17.02.2008, 14:10   #52
falcon58
Acemi Yiğido

falcon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 falcon58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: KARTONLU PROTESTO

güzel fikir...herkesi bu protestoya katılmaya davet ediyorum...böylece şampiyonluğa oynayan SİVASSPORUMUZUN maçları canlı yayınlanır...ALEMDE TEK KRAL:YİĞİDOLAR
falcon58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda falcon58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
-->: KARTONLU PROTESTO
Alt 17.02.2008, 14:21   #53
XXCakir58
Usta Yiğido

XXCakir58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

574 Mesajına 790 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 XXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOKXXCakir58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: KARTONLU PROTESTO

bence düsündügün fikir cok güzel. kartonlarlarla gitmeniz iyi olur, ama en önemlisi olan da hem Federasyona, hem hakemlere, hemde bütün takimlara Sivassprun arkasinda Seyircileri vardi diye göstermemiz lazim. Yani 90 dk boyunca tesavrat etmeli Sivassporumuza 90 dk tam destek, futbolcularimiza arkalarinda biz oldugumuzu hissetdirmemiz lazim. O Yüzden sadece kartonlarla degil sesimizle de gitmemiz lazim yani bagirmamiz lazim. Ben mahlesef yurtdisinda kaldigim icin gelemiyorum cok üzgünüm:(

Iste Sampiyon, Iste Sivasspor
XXCakir58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda XXCakir58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.02.2008, 14:27   #54
afterdarknight
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 afterdarknight FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Eğer bu organizasyon gerçekleşsin Sivas tarihine geçer..Anlayana
afterdarknight isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda afterdarknight'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.02.2008, 14:33   #55
ua58ibo
Acemi Yiğido

ua58ibo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 ua58ibo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

evet bencede böyle bişey yapmalıyız herkese gösterelim sivaslı nasıl proteto edermiş
ua58ibo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ua58ibo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 17.02.2008, 14:37   #56
YiGiDilO
Yeni Yiğido

YiGiDilO - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 28 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YiGiDilO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HEP DESTEK TAM DESTEK!!!her zaman birlikteyiz YİĞİDOLAR
YiGiDilO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YiGiDilO'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: -->: --->: KARTONLU PROTESTO
Alt 17.02.2008, 19:11   #57
yiğidocan58
Acemi Yiğido

yiğidocan58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 638 yiğidocan58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: --->: KARTONLU PROTESTO

Alıntı:
mdeniz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım yazımı düzgün oku olayları çarpıtma. Türkiye'nin antipatisini kazanıyoruz derken boş yere ağresif tavırlar sergilediğimiz için kazanıyoruz diyorum ben orada. İlk başlarda herkes Sivasspor'un başarılarını kutluyor ve sivas'ın şampiyon olmasını istiyordu. Başarılarımızı mütevazi bir şekilde gösterelim. Ağresiflik bize kazanç'tan çok zarar verir. sen heralde bir tek bu formu okuyup buraya yazıyorsun. İnternetteki bir sürü formlar var git oku takip et,hatta gazete ve popüler haber sitelerinin Sivassporla ilgili yazılarındaki yorumları oku,bundan aylarca önce Sivas'ın şampiyon olmasını isteyen diğer illerdeki arkadaşlar,artık sempati duymadıklarını dile getirmeye başladılar.Hatta sivas'ın yenilmesi temennisinde bile bulunuyorlar.Amaç eğer Türkiyedeki insanlarında gönüllerinin şampiyonu olmaksa biraz sağduyulu olalım ve gerçekleri görelim.
Hep övünüyoruz 7 milyon Sivas'lı var diye hani nerde bu 7 milyon,hala parasızlık içindeyiz. Kendi hemşerimiz sahip çıkmıyor bari diğer illerin halkınında antipatisini kazanmıyalım diyorum ben.
Bizim için Şampiyonluk hayal,ama ilk 4'te bitirmek süper olur. Herşey zamanla olacak. Lütfen ayaklarınız biraz yere bassın.
MÜTEVAZİ OLUN BİRAZ.
ne yaptıda sivas veya sivasspor diğer illerdeki arkadaşların antipatisini kazandı. örnek verebilir misin mdeniz58
ne yaptıda sivasspor mütevazi olmadı? napalım hakımızı aramayalım mı baskalarının tepkisini alıyoruz diye.

Yufka yüreklilerle çetin yollar aşılmaz,
Çünkü bu yol kutludur, gider Tanrı dağına.
Halbuki yoldaşını bırakıp dönenlerin,
Topu da değişilir bir sokak kaltağına.
yiğidocan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yiğidocan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.02.2008, 19:41   #58
yigidogurbettee
Acemi Yiğido

yigidogurbettee - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 61 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 yigidogurbettee FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Kardes Güzel fikir ama bunu harekete gecirmek lazım.. Sivasta olsam bende bi pankart acardım ama malasef gurbetteyiz.
yigidogurbettee isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yigidogurbettee'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 17.02.2008, 19:49   #59
sivas_sevdamiz
Yiğido

62 Mesajına 83 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 699 sivas_sevdamiz Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

ligtv kamuoyunun isteğine ve taleplerine göre 4. maçı yayınlıyor bildiğim kadarıyla. Bence de bir tepki göstermemiz şart... Bu sayfada tartışalım, herkes fikrini söylesin, birinde karar kılınsın ve en önemlisi uygulansın...
sivas_sevdamiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.02.2008, 20:04   #60
Rallim58
Gast

Alıntı:
mdeniz58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
MÜTEVAZİ OLUN BİRAZ.
Arkadaş Sivas doğuştan mütevazidir. Eğer bu toprakta doğup büyüyen gerçek sivaslı isen bilmelisin. Sivas tepki olarak ne yaptı ki antipati kazandı. Şampiyonluğa yürüyen takımın yayın hakkı elinden alınıyor sessizmi kalınsın. Sen diğer takım taraftarının lig tv'ye geçen maillerdeki cümleleri bi daha oku. Sivas mütevazimi değilmi tekrar görüşelim
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
kartonlu, protesto