Alıntı:
badboysefaa Nickli Üyeden Alıntı
cok güzel bi düşünce ortaya atılmış üzerimize düşeni tabiki yapacagız... türkiyenin antipatisini kazanıyoruz demiş bi arkadaşımız biz şampiyonluga oynuyoruz sıradan bi takım olmadıgımızı bi türkiye anladı
|
Arkadaşım yazımı düzgün oku olayları çarpıtma. Türkiye'nin antipatisini kazanıyoruz derken boş yere ağresif tavırlar sergilediğimiz için kazanıyoruz diyorum ben orada. İlk başlarda herkes Sivasspor'un başarılarını kutluyor ve sivas'ın şampiyon olmasını istiyordu. Başarılarımızı mütevazi bir şekilde gösterelim. Ağresiflik bize kazanç'tan çok zarar verir. sen heralde bir tek bu formu okuyup buraya yazıyorsun. İnternetteki bir sürü formlar var git oku takip et,hatta gazete ve popüler haber sitelerinin Sivassporla ilgili yazılarındaki yorumları oku,bundan aylarca önce Sivas'ın şampiyon olmasını isteyen diğer illerdeki arkadaşlar,artık sempati duymadıklarını dile getirmeye başladılar.Hatta sivas'ın yenilmesi temennisinde bile bulunuyorlar.Amaç eğer Türkiyedeki insanlarında gönüllerinin şampiyonu olmaksa biraz sağduyulu olalım ve gerçekleri görelim.
Hep övünüyoruz 7 milyon Sivas'lı var diye hani nerde bu 7 milyon,hala parasızlık içindeyiz. Kendi hemşerimiz sahip çıkmıyor bari diğer illerin halkınında antipatisini kazanmıyalım diyorum ben.
Bizim için Şampiyonluk hayal,ama ilk 4'te bitirmek süper olur. Herşey zamanla olacak. Lütfen ayaklarınız biraz yere bassın.
Lig TV'ye ona buna sataşmak Sivas'a ve Sivasspor'a zarar verir.
MÜTEVAZİ OLUN BİRAZ.