Arkadaslar simdi Sivassporun gol krali cikarma zamani degil. Alt siralardan bir an evvel uzaklasmamiz lazim. Suana kadar sansizligimiz vardi ama haftalardir neredeyse bos tribunlerle takimimizi yalniz birakan taraftarlarin hic mi sucu yok. Dusen takimlari goruyoruz solugu 3. ligde aliyorlar aman dikkat...
Arkadaşlar sizde haklısınızda ben sadece görüşümü belirttim. Şöyle bir düşünsenize takımımız bu sene ligde kalmayı garantiledikten sonra gol kralı bizim takımımızdan çıkmış sizcede çok iyi olmaz mı? Yani en azından diyebilirizki 2006-2007 sezonunda gol kralı Sivasspordan çıktı, bunu övünerek söyleyebiliriz. Takımın gol atamadığı bir gerçek ama yinede neden olmasınn....
petkoviç gönlümüz gol kralı arkadaşlar.Çıkardığı goller %100 lük goller onları çıkarmak takımımız adına gol atmaktan farksız. Hatta penaltıları da petkoviç atarsa seneyi ortalama 60 - 65 golle bitirir altın ayakkabıyı alır
Takımımız şu an için şampiyonluğa oynamadığı ortada ama takımımızdan acaba bir gol kralı çıkabilir mi?
Şu an için oynanan 9 karşılaşmada Musa Kuş attığı 3 golle Sivassporumuzun en golcü ismi oldu. Süper Lig de şu an en golcü isim ise Fenerbahçe'den Alex de Souza ve Gaziantepspordan Diawara.
Bu gol krallığı yarışında Sivassporumuzdan Andersson Dos Santos, Pini Feilx Balili ve Musa Kuş'un gol krallığı yarışını zorlayabilirler düşünüyorum.
Bana kalırsa Sivasspordan bir gol kralı çıkarma zamanı geldi.
ŞU ANDA MUHAMMED GOL KRALI UMARIM BU BAŞARIYI SÜRDÜRÜR