Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: KAYNAK YARATALIM
Alt 17.02.2008, 11:02   #11
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: KAYNAK YARATALIM

Arkadaşlar neden SİVASSPOR maçlarında pankarta yazılmıyor ve STADA asılmıyor.Ayrıca destek SİVASSPOR'a olmalı.Gerçi tren kaçtı.ara transferde olsaydı daha iyi olacaktı.
2 pankart yazılamaz mı ya da yazıldı da ben mi göremedim.

SİVASSPOR.COM

5058 yaz Sivas'a 5 ytl destek ver. (Hatlı telefondan)

diye pankartlar yazılıp asılmalı.Lig TV yayınlanan maçlarda futbolla ilgili herkes görür.
TS58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: KAYNAK BULALIM
Alt 26.02.2008, 06:51   #12
selcuklu12
Yeni Yiğido

selcuklu12 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 selcuklu12 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: KAYNAK BULALIM

Tasima su ile degirmen donmez. Ister sev ister sevme bakin Turkiye de bir fenerbahce ornegi var daha onceleri parali kim varsa o baskan olurdu 1-2 futbolcu alirdi cebinden sonra diger grup onu sutlar baska bir parali basa getirilir oda 2 adam alir sonra 1 yil sonra onuda sutlarlardi. Bu isler bole 5 lira ile 10 lira olmaz. Yapilmasi gereken sey madem belediye Sivasspora yardim ediyor etmek istiyor Sivasspora bir yer vermeli Sivasspor da oraya bir isletme acmali benzinlik olabilir alis veris merkezi olabilir panayir olur anlatabiliyormuyum? bu sekilde halkimiz oraya yonlendirilmeli ayda yilda bir 5 ytl bagis degil de gunun 12 saati calisan bir yer ister Sivasspor isletsin ister kiraya versin bu sekilde kulup kazanir yoksa diger turlu herkes birisini bekler. Biz zaten memleket olarak pek calismayi sevmiyoruz kahveler ana baba gunu her dayim o sekilde para toplamak hikaye ama olsa bir seylerin tuketildigi bir yer her kes gider bir seyler alir kimsede gocunmaz. Ha para toplarsin yine ama halktan degil dunyanin zengini Sivas li Istanbul da Ankara da Izmir de o is adamlarindan tolarsin yilda 1 kez ancak bu sekilde butceni genisletirsin. Simdi Onumuzdeki sezon avrupa kupalarinda da oynayacaz bu kadro gibi bir kadro daha kurmak lazim ki ligde tutunabilelim yoksa avrupa sevdasina bir anda ligin dibinide boylaya biliriz. O zaman ne yapacaz hergun mu para toplayacaz...
selcuklu12 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: KAYNAK BULALIM
Alt 26.02.2008, 09:14   #13
koz58
Acemi Yiğido

koz58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koz58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: KAYNAK BULALIM

Benim anlamadığım bişey var.Herşey iyi güzelde,burası bu şekilde hiç bir geliri olmadan hizmet vermekte.Gördüğüm kadarı ile buranın hiç bir şekilde bir geliri olmadığını görüyoruz.Araştırmalarım sonuncunda buranın tüm masraflarını sadece bir kişinin üstlendiğini öğrendim.Burasının daha güzel ve geniş hizmet vermesi için burayı bize sunan ve bu hizmeti veren kişilere neden bu kadar çok yükleniyoruzki.Bu hizmetin devam etmesi ve dahada genişletilmesi için,buraya reklam geliri alıp buranın hizmetinin devam etmesi için kullanılmasından yanayım.Yoksa bir kişi ne kadar dayanabilirki giderleri üstlenerek.
Bu site hariç tüm gerek taraftar siteleri gerek diğer sitelerde hep reklam var ve gelirlerin tümü sitenin sahibine gitmekte.Bırakalım bu güzel hizmeti veren kişi kendiside bişeyler kazansın ve masraflarını çıkarsın.
koz58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2008, 10:56   #14
bahadır erdem
Tecrübeli Yiğido

bahadır erdem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

121 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 bahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISIbahadır erdem COK SEVILEN BIR KISI

KISSADAN HİSSE

MOĞOL İMPARATORU GİRMİŞ ANADOLU'YA YAKIP YIKIYOR.NASRETTİN HOCA'NIN KÖYÜNE DE BİR FİL VERMİŞ.BAKILSIN, TIMAR EDİLSİN DİYE.TABİİ BİR FİLE BAKMAK KOLAY MI?KÖYLÜNÜN CANINA TAK ETMİŞ,VARMIŞLAR HOCANIN YANINA.
-"HOCAM,BU FİLİN YEMESİ İÇMESİ BİZİ ÇOK YIPRATIYOR.ANCA KENDİ KARNIMIZI DOYURUYORUZ.BİZİ KURTAR ŞU FİLDEN".DEMİŞLER.
-HOCA NASRETTİN "OLUR" DEMİŞ.
BİR HEYET OLUŞTURUP DÜŞMÜŞLER YOLA.SARAYA YAKLAŞTIKÇA KÖYLÜLER BİRER İKİŞER SIVIŞMIŞLAR.SARAYA GELİNDİĞİNDE HOCADAN BAŞKA KİMSE KALMAMIŞ.GERİ DÖNMEK OLMAZ DEYİP VARMIŞ TİMUR'UN HUZURUNA.
-"HAANIM" DEMİŞ HOCA."BİZİM KÖYE BİR FİL VERDİN.HALKIMIZIN ÇOK HOŞUNA GİTTİ.BEN KÖYÜMÜZ ADINA İKİNCİSİNİ DE İSTEMEYE GELDİM"DEMİŞ.
VE HOCA BİR FİL DAHA ALIP KÖYÜNE DÖNMÜŞ.

İŞTE BİZİM SİVAS'LILARDA BÖYLE.

LAFA GELİNCE HERKES BİR ALİM.ATARIZ,TUTARIZ.ASARIZ KESERİZ.AMA İCRAATA GELİNCE HEPİMİZ KAÇACAK DELİK ARARIZ.

DAHA YORUMA GEREK VAR MI?
Alt 26.02.2008, 11:39   #15
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 994 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
EVET SEVGİLİ 38.000 LİK SİVASSPOR.COM AİLESİ... KİMİSİ ALMANYADA KİMİSİ HOLLANDA DA KİMİSİ AFRİKADA KİMİSİ İSTANBULDA KUYTU BİR KÖŞEDE KİMİSİ İSTANBULLU İŞ ADAMI BU SAYDIGIM VASIFLARDA BİR ÇOK ÜYEMİZ VAR .... BİLİNDİK ÜZERE SİVASSPOR.COM AİLESİ OLARAK SİTEMİZİN 7.YILINI KUTLUYORUZ.. NİCE YILLARA DİLİYORUM ÖNCE

HER SABAH UYANDIGIMDA İLK ZİYARET ETTİĞİM BU SITEDE HEP AYNI ŞEYLERİ GÖRMEKTEN SIKILDIM ACIKCASI...BENCE ARTIK EL ELE VERIP SIVASSPOR A NASIL MADDİ KAYNAK YARATIRIZ BUNU KONUŞMAMIZ LAZIM ...

SMS KAMPANYASI VAR YETERINCE SESINI DUYRAMADIGI ICIN VE SADECE FATURALI HATLARI KAPSADIGI ICIN YETERLI ILGIYI GORMEDI PEKI TARAFTAR OLARAK BASKA NELER YAPABILIRIZ ???

BU KAMPANYANIN DISIN DA BIR SURU HESAP NO LARI VAR NEDEN YETERLI YARDIM YAPILMIYO BU SITEDEKI 37.000 KİŞİDE ZOR DURUMDAMI ???

BENCE EL ELE VERİP BU KONULARI KONUSMALIYIZ

NELER YAPMALIYIZ BU BAŞLIK ALTINDA BU SORUNUN CEVABINI BULMAYA DAVET EDIYORUM HEPINIZI AYRICA NEDEN BURDAYIZ?? NEDEN BU SITEDEYIZ EĞER SIVASSPORA DESTEK SAĞLAMAYACAKSAK ISTERSEK SITENIN 15 . YILI OLSUN 200 BIN UYESI OLSUN NAFILE

ILK ONERIYI BEN ACIYORUM LUTFEN GERCEKLESEEBILECEK SEYLERI KONUSALIM

SİTENIN REKLAM ALIP (SİVASLILAR.NET SIVASSPORTUNIN VE SIVASSPOR.COM ) BURDAN GELEN GELIRI SIVASSPORA BAGISLAMASINI TALEP EDIYORUM

Sitenin reklam alıp burdan elde edeceği gelirleri Sivasspor'a aktarması fikrini destekliyorum. Artık burdaki potansiyelin nakite çevrilip kulübün kasasına girme vakti gelmiştir. Site yönetiminin Sivasspor'u bu gelirle buluşturma vakti geldi, geçiyor bile...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.02.2008, 11:47   #16
BOUN
Usta Yiğido

Daha evvel bu siteden bir arkadaş yazmıştı mesela www.sivasstore.com diye bir site kurulabilir. Bu site üzerinden Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafına Sivasspor ürünleri gönderilebilir.

Sivas'ta Sivasspor tesislerinin içerisinde bir mekan bu satış sitesi için merkez olarak oluşturulabilir ve burda istihdam edilecek bir kaç kişi ile bu iş gayet güzel yürür. Neden olmasın?

Daha evvel Bursaspor'un sitesini ziyaret etmiştim ve orda Bursaspor ürünlerinin satıldığını görmüştüm. Yapan yapıyor, bizde yapabiliriz, yönetimimizin bu site işine bir el atması lazım...
Alt 26.02.2008, 11:50   #17
BOUN
Usta Yiğido

Divriği58 arkadaşımızın imza kısmında bulunan CardFinans Sivasspor kredi kartı reklamı bu sitede daima gözükecek şekilde ve başvuru butonu olarak yer almalı diye düşünüyorum.

Rüştü abi bu konuya sana zahmet bir el atsan!
Alt 26.02.2008, 12:34   #18
velibircan
Usta Yiğido

velibircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

501 Mesajına 1.274 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 847 velibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblickvelibircan ist ein wunderbarer Anblick

bu işler böyle olmaz bence klavye başından yazarak bir yere varamayız...bir krul oluşturulması lazım haftada ayda bi toplantı yapılsın kararlar açıklansın o na göre bizde ne yapcaksan elimizden geleni yapalım..
velibircan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16.03.2008, 09:05   #19
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1272 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

DEĞERLİ ARKADAŞIM AÇTIĞIN TOPİC ÇOK GÜZEL FAKAT EKSİK...

SEBEBİ İSE BİZ İLK ÖNCE BİRLİK VE DAYANIŞMAYI SAĞLAMALIYIZ. FARKINDAMISIN DOĞRU DÜRÜST BİRLİK VE BERABERLİĞİN SAĞLANABİLECEĞİ TOPLANTILAR ORGANİZASYONLAR EĞLENCELER OLMUYOR. EĞER BÖYLE ORGANİZASYONLAR OLMADIĞI SÜRECE BELİRLİ BİR YERE GELEBİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNMÜYORUM...

SONRA ZATEN KENDİLİĞİNDEN GELİR BAZI YARDIMLAR...
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla