Alıntı:
basayev58 Nickli Üyeden Alıntı
Artık ligin bitmesine 8 hafta kaldı.Bir Sivasspor taraftarı olarak takımım şampiyonluğa oynarken ve bu kadar yaklaşmışken,maçlarını canlı izleyememek ağrıma gidiyor.Gurbetteki milyonlarca Yiğido aynı ızdırabı yaşıyor.Beni Trabzonsporun ben doğmadan kazandığı şampiyonlukları,müzesindeki kupaları,başarıları zerre kadar ilgilendirmiyor.Günümüzde kümede kalabilmekten başka hedefler koyamayan bir takım olmuştur Trabzonspor,maçları taraftarları tarafından bile izlenmemektedir,ama her hafta kah kasımpaşayla,kah Kayseriyle çayda çıra ciddiyetinde yaptığı maçları gözümüze sokuluyor.Ben 2008 yılında mütevazi fakat yürekli kadrosuyla Şampiyonluk yolunda giden ve bu yolda sadece Sivaslıların değil tüm Anadolu insanın desteğini alan Sivasspor'un maçlarını izlemek istiyorum.Gözgöre göre Türk futbolunda bir yanlış yapılıyor ve kimse bu yanlışı görmüyor.Futbolu tehdit ve kavgadan ibaret gören 3-5 bordo mavi,olmayan dekoderleri iade ederim tehditi yapacak diye 7 milyonluk bir camianın uyutulmasına ve kazanılmış hakkının sırf ticari amaçlara kurban edilmesine seyirci kalan adı büyük yazar takımının ve bu yanlışa alet olan kurum ve işletmelerinde tümünü KINIYORUM...
|
son 8 haftanın tamamına yakınında derbi olduğu için mecburuyetten maclarımızı verecekler.